Sziasztok
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra.
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra.
Sziasztok!
Budapesten párokat hallgatnék, kukkolnék szex közben. Szeretek úgy puncit nyalni, hogy közben dugják! Írjatok bátran privátban!
Budapesten párokat hallgatnék, kukkolnék szex közben. Szeretek úgy puncit nyalni, hogy közben dugják! Írjatok bátran privátban!
Fiatal, 20-as éveiben járó srác ismerkedne heteró kereteken belül. Kor nem számít. Utazni országosan tudok autóval és akár autót biztosítani is. Megkereséseket privát üzenetben legyetek szívesek jelezni. Puszi
Pesten keresek párt ma estére.Helyem van.
Sziasztok!
32 éves fotós vállalkozó vagyok, szeretnék nyitni a boudoir, és az erotikus fotózás felé. Teljesen ingyen és bérmentve vállalnám a hölgyek és a párok fotózását. Volt már pár fotózásom így, de kellene még gyakorolni
esetleg volna e itt olyan akit ilyen lehetőség érdekelne?? Nem perverzió ez nekem, de ha neked/nektek az a fétisetek, hogy más előtt szexeljetek, az is megoldható. Volt már olyan fotózásom is.
Amennyiben érdekel, jelentkezz itt privát üzenetben
32 éves fotós vállalkozó vagyok, szeretnék nyitni a boudoir, és az erotikus fotózás felé. Teljesen ingyen és bérmentve vállalnám a hölgyek és a párok fotózását. Volt már pár fotózásom így, de kellene még gyakorolni

Amennyiben érdekel, jelentkezz itt privát üzenetben

Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Szigetszentmiklós szpn~k szopatnék.
Sziasztok párt vagy lányt keresek csütörtök vagy péntek estére.nógrád megye és pest megyében ami szóba jöhet: lehet szex nélküli találka is .simigatás maszázs ,de lehet csak orál vagy csak ha a feleség kiváncsi lehet csak farokverés,de akár szex is. várom párok lányok üzenetét időpont csütörtök péntek este!
Fejérben pár ?
Hetero alapon keresek.
Hetero alapon keresek.
A hét folyamán szivesen fogadnék párt, igényes szállodában Budapest központi részén, Margit szigeten, akár csak nézni titeket, akár összegabalyodni is, tőletek függ
. Akinek nincs helye, vagy izgatja a szállodai kaland, irjatok nyugodtan...itt az alkalom...
Üdv

Üdv
Most hétvégén kivételesen a párom nélkül leszek (férfi) így keresek most egyedül nőket / párokat.
Budapesten.
Természetesen a párom tudtával, ő is tud róla, és ha jól alakul legközelebb tudunk négyesben is találkozni
(a párommal is tudtok telefonon eggyeztetni)
Budapesten.
Természetesen a párom tudtával, ő is tud róla, és ha jól alakul legközelebb tudunk négyesben is találkozni
(a párommal is tudtok telefonon eggyeztetni)
Pesten keresek párt ma estére.Helyem van.
Budapesten leszek a héten pénteken (10.13), párokhoz csatlakoznék könnyed együttlétre. Ismerkedés, akár közös kirándulás, otthoni meztelenkedés, de segíthetek ház körüli munkákban is. Privát üzenetben írjatok!
Sziasztok!Ma este keresek párt Egerszalók nosztalgia fürdőbe,ahol a hölgytag szetetne egy méretes 20as szerszámmal játszadozni a párja előtt.cuckold,hármas.
Sziasztok !
Párt keresek hosszú távra.
Párt keresek hosszú távra.
Sziasztok!
Igényes, helyes, sportos, csinos és intelligens pár vagyunk. Ugyan ezen adottságokkal rendelkező pasit keresünk a hölgy örömére. Kérlek csak akkor írj ha tényleg mind jellemző rád, mert rengeteg “nem vagyok ilyen, hàtha” üzenetet kapunk.
Igényes, helyes, sportos, csinos és intelligens pár vagyunk. Ugyan ezen adottságokkal rendelkező pasit keresünk a hölgy örömére. Kérlek csak akkor írj ha tényleg mind jellemző rád, mert rengeteg “nem vagyok ilyen, hàtha” üzenetet kapunk.
Sziasztok!A vármegye északi részéről ismerkednék átlagos alkatú párocskával.Beszállnák a Nő örömére,vagy csak kukkolnák,maszíroznák,videóznák,fényképeznék.Kedves,fi- gyelmes pasi vagyok...Puszika...
Sziasztok!
Holnap a 8.kerületben keresnék 10:30-12:00 között kényeztetésre vágyó nagyobb intimet kedvelő partnert!
Holnap a 8.kerületben keresnék 10:30-12:00 között kényeztetésre vágyó nagyobb intimet kedvelő partnert!
40es erősen potens pasi keres szexuálisan nagyon aktív nőt
Találjunk egymásra

Bp.-en kényesztetnék elhanyagolt nőket!!!