Valaki Alsónémedi és környékéről ismi dumcsi haverkodas hoki?????
Szia . Hova??
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok !
Budapesten heteró alapon párhoz csatlakoznák alkalmanként ,diszkréten !
Átlagnál nagyobb méretem van .
Budapesten heteró alapon párhoz csatlakoznák alkalmanként ,diszkréten !
Átlagnál nagyobb méretem van .
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm, Eger, helyem van ha úgy alakul....
Sziasztok! Szeretném a férjemet közösen szopni egy pasival. Van itt olyan ápolt, kulturált férfi, aki szívesen bevállalná ezt velem?
Kedves bi párral ismerkednék,barátkoznék tartósan.
Szèp napot!
Szèp napot!

Asszonyok lányok párok ?sportos igényes férfi ismerkedne
privi

Sziasztok, szivesen ismerkednek parokkal negyes gabalyodas, egymas elotti szex celjabol.
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten

Asszonyok lányok párok?
Sziasztok!
Most keresek aktív, korombeli srácot Budapesten belül. Hely szükséges.
Én 28 éves, átlagos alkatú, passzív vagyok.
Most keresek aktív, korombeli srácot Budapesten belül. Hely szükséges.
Asszonyok lányok párok ?Sportos igényes férfi ismerkedne privi
Sziasztok!
Este szopnék aktív, korombeli srácot Budapesten belül. Hely szükséges.
Este szopnék aktív, korombeli srácot Budapesten belül. Hely szükséges.
Sziasztok!
Budapesten párokat hallgatnék, kukkolnék szex közben. Szeretek úgy puncit nyalni, hogy közben dugják! Írjatok bátran privátban!
Budapesten párokat hallgatnék, kukkolnék szex közben. Szeretek úgy puncit nyalni, hogy közben dugják! Írjatok bátran privátban!
Budapesten ma pár vagy férfi? Hely ok, de menni is tudok.
Örömmel fogadnék szimpatikus párt,vagy hölgyet,ma estére budai lakásomba!
A mai nap folyamán holnap reggelig szivesen fogadnék párt, igényes szállodában Budapest központi részén, Margit szigeten, akár csak nézni titeket, akár összegabalyodni is, tőletek függ
. Akinek nincs helye, vagy izgatja a szállodai kaland, irjatok nyugodtan...itt az alkalom..lany is johet.

Sziasztok !
Ma estétől vasárnap estig keresem hölgyek és párok társaságát. Helyem van de utazni is tudok. Minden megoldás érdekel.
Ma estétől vasárnap estig keresem hölgyek és párok társaságát. Helyem van de utazni is tudok. Minden megoldás érdekel.