Páromnak keresek több potenciális pasit keményebb dugásra. Érdeklődni privatban lehet, képet szívesen küldök ha valakiket komolyan érdekel viberen például.
Extrém perverzre lehetőséget keresek biszexként!
Páromnak keresek több potenciális pasit keményebb dugásra. Érdeklődni privatban lehet, képet szívesen küldök ha valakiket komolyan érdekel viberen például.
Sziasztok,
Budapesti 41/43 éves párként, ma esti programozáshoz keresünk 1-2 kimondottan helyes, sportos férfit (30-45 között szigorúan) az adatlapunkon megírt vágyak megéléséhez.
Az eddigi tapasztalatok miatt fontos az is, hogy csak kulturált megkereséseket várunk!
Budapesti 41/43 éves párként, ma esti programozáshoz keresünk 1-2 kimondottan helyes, sportos férfit (30-45 között szigorúan) az adatlapunkon megírt vágyak megéléséhez.
Az eddigi tapasztalatok miatt fontos az is, hogy csak kulturált megkereséseket várunk!
Pesten keresek párt ma estére.Helyem van.
Sziasztok na mégegyszer neki futunk.
Most szombaton szívesen találkoznánk párral max 40 éves kor ig
Női bi párcserés játèkokat keresünk
Férfi heteró alapon.
Most szombaton szívesen találkoznánk párral max 40 éves kor ig
Női bi párcserés játèkokat keresünk
Férfi heteró alapon.
Sziasztok!
Ma 12 körül a Jászai és Deák tér környékén szopnék. Hely/autó szükséges.
Ma 12 körül a Jászai és Deák tér környékén szopnék. Hely/autó szükséges.
Sziasztok.Szexpartner hölgyeket,párokat keresek a 15-ik kerületben.40 es átlagos diszkrét pasi vagyok.
sziasztok ket farok egy punciba dologra nyitott párokkal ismerkednek ha vannak itt?
Sziasztok !
Szombaton (2023.10.21.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Szombaton (2023.10.21.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Hello Párt , Lányt keresek fiukat nem! vác-dunakeszi-budapest és ezek 50km-eres körzetében holnap csütörtök estére
Sziasztok párt vagy lányt keresek csütörtök vagy péntek estére.Nógrád megyében és Pest megyében ami szóba jöhet: lehet szex nélküli találka is .simogatás masszázs ,de lehet csak orál vagy csak ha a feleség kíváncsi lehet csak farokverés,de akár szex is. várom párok lányok üzenetét időpont csütörtök péntek este!
Korai harmincas budapesti HETERO srácként keresek csinos és igényes hetero vagy bi nőket(esetleg párokat) szex céljából Budapestről vagy Pest megyéből. Holnap vagy péntek estére, vagy esetleg szombatra. Írjatok nyugodtan!

Sziasztok, szexi ruhákat kedvelő nővel ismerkednék! Hetero, 46 éves ffi vagyok.

Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Szopnék, méretes dákókat, mély torkosan. Élvezza számba, nyelem is. idősebb, passzív pasi vagyok, helyem van! Itthon dolgozok, bármikor kó nekem! Irj üzit, minél hamarabb!! Kúrható is vagyok!! Várom a megkereséseket!!
Sziasztok! Igényes, fiatal párokkal beszélgetnék, akár találkoznék. Nem volt még tapasztalatom hármasban. Fiatal, igényes, átlagnál nagyobb mérettel rendelkező fiú vagyok(19). Vannak képeim is.
Sziasztok!
30 eves, sportos, sok mindenre nyitott, 19 cm intim merettel rendelkezo pasi vagyok Budapestrol.
Szivesen ismerkednek lanyokkal, parokkal kortol fuggetlenul.
Kepek, videok a profilomon.
Keressetek batran! smile
30 eves, sportos, sok mindenre nyitott, 19 cm intim merettel rendelkezo pasi vagyok Budapestrol.
Szivesen ismerkednek lanyokkal, parokkal kortol fuggetlenul.
Kepek, videok a profilomon.
Keressetek batran! smile
Hali! Hölgy aki 2 pasit keres? Privátban ismerkednénk...
Pesten keresek párt ma estére.Helyem van.