Közös hokihoz keresek kíváncsi hetero urat,srácot,aki már rég szerette volna ezt kipróbálni,nyitott típusnak tartja magát!Igényes ápolt kellemes külsejű sportos hellyel rendelkező srác vagyok Pestmegyéből!Diszkréció adott,írj bátran!
Sziasztok.
Párt , lányt keresek Péntek (11.hó 09) estére.
Masszázsra,simogatásra,farokverésre,ujjazásra vagy akár orálra és lehet szex is ha szeretnétek,de szex nélküli találkozó is szóba jöhet. akár fotózás is egy szép méretes farokkal ha szeretne a hölgy fotózkodni.Pest és Nógrád megye! pasik ne irjanak csak párok és nők!
Párt , lányt keresek Péntek (11.hó 09) estére.
Masszázsra,simogatásra,farokverésre,ujjazásra vagy akár orálra és lehet szex is ha szeretnétek,de szex nélküli találkozó is szóba jöhet. akár fotózás is egy szép méretes farokkal ha szeretne a hölgy fotózkodni.Pest és Nógrád megye! pasik ne irjanak csak párok és nők!
Sziasztok,
Budapesten párhoz csatlakoznék vagy kukkolnám őket!
Viber van, írjatok bátran!
Budapesten párhoz csatlakoznék vagy kukkolnám őket!
Viber van, írjatok bátran!
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Érdekel a csoportos szex, a hármas szex, és tapasztalt bull is vagyok cuckoldos játékokhoz. Szívesen leszek házibarát is. Masszázst és (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást is vállalok, illetve közös tartalomgyártáshoz is keresek partnereket.
Élveznék egy nagyot most Budapesten! Kocsiban vagy nálad!
Pesten fogadnék párt ma este otthonomban.
Budapesten 13-ban párokat fogadnék. Akár Kukkolásra is csak

Szombat este/éjjelre szabadidővel és hellyel rendelkező hölgyet vagy párt keresek, érezzük jó mlagunkat
Mások által helyesnek tartott pasi vagyok 18/4 intimmel, nem egy menetre kalibrálva. Anál szeretete előny, autóm van, Érd és Bp környékén mobil vagyok.

Mások által helyesnek tartott pasi vagyok 18/4 intimmel, nem egy menetre kalibrálva. Anál szeretete előny, autóm van, Érd és Bp környékén mobil vagyok.
Sziasztok. 4 ig legkésőbb 5 ig keresek hejjel rendelkező pasit. Szivesen mutatnám be a nyelvtudásom és igény szerint a popsimmal is szabadna játszania. Arénánál vagyok onnan kell számolni hogy mikorra érek oda autóval.
Sziasztok holnap 10-11 óra között párral ismerkednék a reptér környékén
Szombat napközben keresem partnerem, partnereim tabumentes, szenvedélyes szexre. Ha nem az átlagost keresed!
Sziasztok.
Párt , lányt keresek Csütörtök vagy Péntek estére.
Párt , lányt keresek Csütörtök vagy Péntek estére.
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Ma este szopatna korombeli srác? (Budapest) Hely szükséges.
Pesten fogadnék párt ma este otthonomban.
Sziasztok
Gondoltuk megpróbálunk lányt hölgyet keresni harmadiknak.
Reméljük nem lehetetlen.

Gondoltuk megpróbálunk lányt hölgyet keresni harmadiknak.
Reméljük nem lehetetlen.
Sziasztok !
Ma kora délután budapesti heteró pár játszótársa lennék!
Az átlagnál nagyobb mérettel rendelkezem..
Ma kora délután budapesti heteró pár játszótársa lennék!
Az átlagnál nagyobb mérettel rendelkezem..
Igényes tapasztalt férfiként 50 pluszos bevállalós igényes Párokkal találkoznék (bukakke, creampie, cuckold, gangbang, stb…)
Sziasztok! Mások által helyesnek tartott, nem független pasiként keresek hölgyet vagy párt minden jóra. Érd, Bp és környéke. Hely kell, autó van, mobilis vagyok.
Sziasztok!
November utolsó és December első hetében, hétköznap estékre, illetve hétvégén egész napra keresem szex-partnereim hölgyek, párok személyében. Hellyel rendelkező fiatalember vagyok Budapestről, aki szívesen utazik is ésszerű kereteken belül.
Üdv
Vidka!
November utolsó és December első hetében, hétköznap estékre, illetve hétvégén egész napra keresem szex-partnereim hölgyek, párok személyében. Hellyel rendelkező fiatalember vagyok Budapestről, aki szívesen utazik is ésszerű kereteken belül.
Üdv
Vidka!