Ma este szopatna korombeli srác? (Budapest) Hely szükséges.
Pesten fogadnék párt ma este otthonomban.
Sziasztok
Gondoltuk megpróbálunk lányt hölgyet keresni harmadiknak.
Reméljük nem lehetetlen.

Gondoltuk megpróbálunk lányt hölgyet keresni harmadiknak.
Reméljük nem lehetetlen.
Sziasztok !
Ma kora délután budapesti heteró pár játszótársa lennék!
Az átlagnál nagyobb mérettel rendelkezem..
Ma kora délután budapesti heteró pár játszótársa lennék!
Az átlagnál nagyobb mérettel rendelkezem..
Igényes tapasztalt férfiként 50 pluszos bevállalós igényes Párokkal találkoznék (bukakke, creampie, cuckold, gangbang, stb…)
Sziasztok! Mások által helyesnek tartott, nem független pasiként keresek hölgyet vagy párt minden jóra. Érd, Bp és környéke. Hely kell, autó van, mobilis vagyok.
Sziasztok!
November utolsó és December első hetében, hétköznap estékre, illetve hétvégén egész napra keresem szex-partnereim hölgyek, párok személyében. Hellyel rendelkező fiatalember vagyok Budapestről, aki szívesen utazik is ésszerű kereteken belül.
Üdv
Vidka!
November utolsó és December első hetében, hétköznap estékre, illetve hétvégén egész napra keresem szex-partnereim hölgyek, párok személyében. Hellyel rendelkező fiatalember vagyok Budapestről, aki szívesen utazik is ésszerű kereteken belül.
Üdv
Vidka!
Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám. Hölgyek, párok írjatok bátran.
16 ker, nagytarcsa - kistarcsa, közös maszti, más..? Frissen csupaszon

Sziasztok! Ma egész nap fogadnék hölgyet, párt csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted!
sziasztok!
Péntek délutáni gang bang partira keresünk pasikat , párokat. Helyszín Komárom- Győr között. Jelentkezők közül csak azoknak tudunk válaszolni aki privát levélben viber számot ad és minimum egy fotója van feltöltve a reglapjára. Mivel nekünk több látható fotónk is van , így többet senkinek nem küldünk, senkivel nem cserélgetünk! Hölgytagunk kezeli a telefon, szervezi a partit!
Péntek délutáni gang bang partira keresünk pasikat , párokat. Helyszín Komárom- Győr között. Jelentkezők közül csak azoknak tudunk válaszolni aki privát levélben viber számot ad és minimum egy fotója van feltöltve a reglapjára. Mivel nekünk több látható fotónk is van , így többet senkinek nem küldünk, senkivel nem cserélgetünk! Hölgytagunk kezeli a telefon, szervezi a partit!
Sziasztok! 20-as fiatal srác ismerkedne hölgyekkel, párokkal hetero alapon. Kor nem kizáró ok. Normál testalkatú 175cm/87kg 17es szőrtelen intim. Utazni tudok országszerte is akár. Privátban írjatok
Közös hokihoz keresek kíváncsi hetero urat,srácot,aki már rég szerette volna ezt kipróbálni,nyitott típusnak tartja magát!Igényes ápolt kellemes külsejű sportos hellyel rendelkező srác vagyok Pestmegyéből!Diszkréció adott,írj bátran!
Ma este keresek aktív/bi partnert, aki szopatna, esetleg dugna is. (Budapest)
Hely vagy autó szükséges.
Hely vagy autó szükséges.
Sziasztok,
Nos GPS koordinátákat nem szeretnék közölni, sem időpontot .
Nekem nem most azonnal van szükségem partnerre, hanem teljesen normális körülmények között, közös megegyezés alapján keresek egy normális párt, vagy hölgyet, akivel a többes szex oltárán lehet áldozni.
Kellően rugalmas vagyok , mivel nekem még nincs családom.
Egy elvárásom van, meglegyen a három igen.
Kép van rólam, nem félek megmutatni magam, és nem vagyok félszemű féllábú fogatlan kalózkapitány sem.
Férfias férfi vagyok ,rendszeresen sportolok, illetve kellően ápolt vagyok.
Nos GPS koordinátákat nem szeretnék közölni, sem időpontot .
Nekem nem most azonnal van szükségem partnerre, hanem teljesen normális körülmények között, közös megegyezés alapján keresek egy normális párt, vagy hölgyet, akivel a többes szex oltárán lehet áldozni.
Kellően rugalmas vagyok , mivel nekem még nincs családom.
Egy elvárásom van, meglegyen a három igen.
Kép van rólam, nem félek megmutatni magam, és nem vagyok félszemű féllábú fogatlan kalózkapitány sem.
Férfias férfi vagyok ,rendszeresen sportolok, illetve kellően ápolt vagyok.
Sziasztok,
Hétvégére ismerkednénk 20-as 30-as párokkal
D&D!
Hétvégére ismerkednénk 20-as 30-as párokkal

D&D!
Hetero pasiként keresek egy párt, akikhez csatlakozhatnék Budapesten.
Itt lényegében csak a kapcsolatot szeretném felvenni és inkább élőben ismerkedni,
Itt lényegében csak a kapcsolatot szeretném felvenni és inkább élőben ismerkedni,
Valakinek nincs kedve jatszadozni a farkammal amíg élvezek egy nagyot ?
kocsimban vagy nálad! Belváros környéke

Ma budapesten egy közös maszti?max 20 perc ? 3 13 ker 40 es pasi
Sziasztok !
Ma este fogadnék vagy meglátogatnék párt……..vagy szóló hölgyet.
Ma este fogadnék vagy meglátogatnék párt……..vagy szóló hölgyet.