Ma estere szeretnenk hellyel rendelkezo sracot budapesten ! Adatlapunk szerint!
Sziasztok! Szentendrén keresek kalandot, hétköznap esténként.
Sziasztok,
Budapesti 41/43 éves párként keresünk holnap (azaz hétfő) estére keresünk bi lányt, vagy mindkét részről bi párt izgalmas együttlétre! Mindenki mindenkivel alapon!
Mindketten bi beállítottságúak vagyunk, így minden finomságot szeretünk.
Igényes, sportos, intelligens pár vagyunk, hölgy tagunk kifejezetten nagy cicikkel és formás popsival rendelkezik, és teljesen borotvált csupasz, mézédes puncival. Férfi tagunk szintén igényes, kellő helyeken szőrtelen, szép mérettel, és fürge nyelvvel.
Ha van kedved/ kedvetek csatlakozni vad, buja együttléthez, akkor privátban várjuk a jelentkezést!
Budapesti 41/43 éves párként keresünk holnap (azaz hétfő) estére keresünk bi lányt, vagy mindkét részről bi párt izgalmas együttlétre! Mindenki mindenkivel alapon!
Mindketten bi beállítottságúak vagyunk, így minden finomságot szeretünk.
Igényes, sportos, intelligens pár vagyunk, hölgy tagunk kifejezetten nagy cicikkel és formás popsival rendelkezik, és teljesen borotvált csupasz, mézédes puncival. Férfi tagunk szintén igényes, kellő helyeken szőrtelen, szép mérettel, és fürge nyelvvel.
Ha van kedved/ kedvetek csatlakozni vad, buja együttléthez, akkor privátban várjuk a jelentkezést!
Kedves csinos párokat keresünk

Sziasztok!
Budapesti 33 éves potens férfiként keresek ma estére egy hölgyet kis lazulásra, huncutkodásra. Helyem 11.kerben van.
Üdv
Z
Budapesti 33 éves potens férfiként keresek ma estére egy hölgyet kis lazulásra, huncutkodásra. Helyem 11.kerben van.
Üdv
Z
Sziasztok!
Valaki most Pécel környéke vagy BP? Szopnék, szopatnék, helyem nincs.
Valaki most Pécel környéke vagy BP? Szopnék, szopatnék, helyem nincs.
Sziasztok.Valaki most Gödöllőn? Helyem van.Várom üzeneted!
18-19-20. kerületben keresek elhanyagolt hölgyet vagy párt holnap napközbeni talira. Hely szükséges!
sziasztok enyhe bi párral ismerkednek ha vannak itt?
Sziasztok!
Face sitting-re és Fuck licking-re keresnék bisex párokat. Hellyel rendelkező férfi budapesti vagyok, de igény esetén szívesen utazom is.
Face sitting-re és Fuck licking-re keresnék bisex párokat. Hellyel rendelkező férfi budapesti vagyok, de igény esetén szívesen utazom is.
Sziasztok!Párhoz csatlakoznék a hölgy és mindenki örömére heteró alapon.Kis tapasztalatom van.Infok adatlapomon.Bp és környéke 40 feletiekkel.Szép napot mindenkinek
Sziasztok!
Pár vagy hölgy aki ma este szivesen ismerkedne, kalandozna?
Pár vagy hölgy aki ma este szivesen ismerkedne, kalandozna?
Sziasztok. Szívesen társulnék párokhoz akár csak kukkolóként is.
Sziasztok! Ma a válogatott meccs előttre vagy utánra keresek csinos lányt vagy ilyen hölgytagú párt Budapesten, akivel, akikkel fokoznám a mai vidám nap hangulatát. Hetero, jóképű, lelkes, masszírozni is tudó és szerető pasi vagyok. Privátot kérnék. Köszönöm!
Elérhető pár a hajnali órákban?

Budapesten van még valaki?
Sziasztok! 23 éves srácként estére keresek kellemes társaságot Budapesten. Helyem van.

Sziasztok!
Hölgyet vagy párt keresek hétköznap napközbeni szabadidővel, annak kellemes eltöltésére. Ápolt, igényes, mások által jónak tartott pasi vagyok 18/4 borotvált intimmel. Nem vagyok független, így a diszkréció fontos, de egyben biztosított is. Képem van itt az oldalon is, kölcsönösség és az alapvető körülmények tisztázása (ki mikor ér rá, hely, stb) esetén mutatom is természetesen.
Hölgyet vagy párt keresek hétköznap napközbeni szabadidővel, annak kellemes eltöltésére. Ápolt, igényes, mások által jónak tartott pasi vagyok 18/4 borotvált intimmel. Nem vagyok független, így a diszkréció fontos, de egyben biztosított is. Képem van itt az oldalon is, kölcsönösség és az alapvető körülmények tisztázása (ki mikor ér rá, hely, stb) esetén mutatom is természetesen.
Sziasztok,
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrèn.
Rendszeres diszkrét havert keresek, heti egy két alkalom minimum
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrèn.
Rendszeres diszkrét havert keresek, heti egy két alkalom minimum

Sziasztok! 23 éves srácként estére keresek kellemes társaságot Budapesten. Helyem van.