Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Keresünk
Autós szexre párt (parcsere nélkül)
Leparkolunk egymás mellett és mindenki. A saját parjaval
Autós szexre párt (parcsere nélkül)
Leparkolunk egymás mellett és mindenki. A saját parjaval
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok helyem van Szentendrèn
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok helyem van Szentendrèn
Budapesten ma pár vagy férfi? Hely ok.

Hátha valaki magára ismer:
Eger és környéken férfias aktív kandúr?

Mostanában ráér esetleg pár vagy nő?
29 éves budapesti nagyfarku srác vagyok
29 éves budapesti nagyfarku srác vagyok
Sziasztok!
Budapesti 33 éves potens férfiként keresek ma estére egy hölgyet kis lazulásra, huncutkodásra. Helyem 11.kerben van.
Üdv
Z
Budapesti 33 éves potens férfiként keresek ma estére egy hölgyet kis lazulásra, huncutkodásra. Helyem 11.kerben van.
Üdv
Z
Sziasztok.
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal, akit izgat a több pasis felállás... akár cuckold jelleggel is.
32 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk,többesben némi tapasztalattal, szeretünk irányítani,határozottak vagyunk, kevés tabuval a szexben.
Általában hétköznap napközbeni szabadidővel rendelkezünk.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal, akit izgat a több pasis felállás... akár cuckold jelleggel is.
32 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk,többesben némi tapasztalattal, szeretünk irányítani,határozottak vagyunk, kevés tabuval a szexben.
Általában hétköznap napközbeni szabadidővel rendelkezünk.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
November 28-30 között Egerben párt keresek cuckold sexre vagy érett hölgyet
23 éves, sportos, budapesti srác csatlakozna párokhoz, illetve lányokhoz. Többi privátba.
Sziasztok!
Jövő hét második felére és az után levő egész hétre keresem szex-partnereim hölgyek, párok személyében. Hellyel rendelkező fiatalember vagyok Budapestről, aki szívesen utazik is ésszerű kereteken belül.
Üdv
Jövő hét második felére és az után levő egész hétre keresem szex-partnereim hölgyek, párok személyében. Hellyel rendelkező fiatalember vagyok Budapestről, aki szívesen utazik is ésszerű kereteken belül.
Üdv
lehet nem magyar betűs a gépe...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 24. péntek 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 24. péntek 13:10
Törölt felhasználó (4121152)

Pont,vessző,ékezet. Ez alap a magyar helyesírásban egy kor felett...
Sziasztok!
Ma délelőtt szopnék aktív/bi srácot (Budapest)
Hely szükséges.
Ma délelőtt szopnék aktív/bi srácot (Budapest)
Hely szükséges.
Sziasztok, mennék Pestre a mai napon. Jófej srácot keresnék délutáni/esti szaunázáshoz. Ha szeretnéd, érted is megyek, a többit privátban beszéljük meg.
sziasztok ma estére keresnénk párokat barátkozásra esetleg másra is írj bátran kecslent közeliek előnyben
Biszex ,perverz macis 48 éves férfiként keresek hölgyet, párt, mindkét fél örömére. Csak perverz hölgyek, párok!
Helyem nincs! Autós kaland is oké!
Mobilis vagyok!Ma esti kalandra!!
Helyem nincs! Autós kaland is oké!
Mobilis vagyok!Ma esti kalandra!!
Sziasztok, szexi ruhadarabokat kedvelő hölgyet keresek bp-en vagy környékén. 46 éves normális hetero pasi vagyok
Sziasztok. 11. Kerületből ismerkednék idősebb pasikkal/párokkal.
Lassan, mélyen, érzékien szopnék, sok nyállal és nyalással egy ápolt, igényes, nagy farkú férfit. Akár többet is egyszerre.
Nagyon bejönne pár is vagy egy olyan hölgy, akit izgatnak a bi pasik.
Diszkréció, igényesség adott és elvárt.
Nagyon bejönne pár is vagy egy olyan hölgy, akit izgatnak a bi pasik.
Diszkréció, igényesség adott és elvárt.
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Érdekel a csoportos szex, a hármas szex, és tapasztalt bull is vagyok cuckoldos játékokhoz. Szívesen leszek házibarát is. Masszázst és (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást is vállalok, illetve közös tartalomgyártáshoz is keresek partnereket.