Sziasztok,.
Szentendre ès kke?Hely adott
Minden èrdekel biztonságosan
Szentendre ès kke?Hely adott
Minden èrdekel biztonságosan

Sziasztok
Szilveszteri buliba mennénk
Vagy 1 Max 2 párt, - bi párt fogadnánk
Szilveszteri buliba mennénk
Vagy 1 Max 2 párt, - bi párt fogadnánk
Ma delutan/kora este parhoz csatlakoznek pesten mindenki oromere
Sziasztok Hetero alapon lenne kedve valakinek ismerkedni ?

Face-sitting céljából változatlanul keresem azt a (lehetőleg) fiatal lányt, akit sokáig nyalhatnék és aki képes így több orgazmust is elérni.
Egyéb kontaktus nem, vagy csak igény szerint történne, semmit sem kell tudnunk egymásról, kinyalnám a fenekét, a számra élvezne és menne is tovább.
Jóképű, sportos, nőkhöz értő 50-esként szerepjátékban is benne vagyok, esetleg a partner jelenléte sem kizárt.
Ha jössz, különleges élményt kapsz....Minden további egyeztetés kérdése.
Egyéb kontaktus nem, vagy csak igény szerint történne, semmit sem kell tudnunk egymásról, kinyalnám a fenekét, a számra élvezne és menne is tovább.
Jóképű, sportos, nőkhöz értő 50-esként szerepjátékban is benne vagyok, esetleg a partner jelenléte sem kizárt.
Ha jössz, különleges élményt kapsz....Minden további egyeztetés kérdése.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Estét
Mostanában Hölgy-Asszony 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke.
Autós kaland Is,akár pasid nézheti,vagy ő is beszál. V.Liget
Mostanában Hölgy-Asszony 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke.
Autós kaland Is,akár pasid nézheti,vagy ő is beszál. V.Liget
Sziasztok! Nem átlagos erotikus ötletek megvalósításához csinos lányt keres diszkrét, jóképű, intelligens pasi. Privátot kérnék. Köszönöm!
Az esélytelenek nyugalmával írok! Karácsony környékére keresnék párt vagy csajt! Esetleg fiút! Helyem és mindíg fickós kukim rendelkezésre áll!
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület

Valaki kaland ilyen későn?
Jó reggelt! Ma napközben fogadnék hölgyet, párt csendes otthonomban Gödöllőn .Várom üzeneted!

Kedd, esetleg szerda estére (28-29) ápolt partnert (partnereket) keresünk, reglapunk szerint!!
Helyünk van, vibered legyen! Nem jövő évre keresünk..
Helyünk van, vibered legyen! Nem jövő évre keresünk..
Sziasztok, Szívesen ismerkednénk valós párokkal, Godollo v BP kozeleben, kölcsönös szimpátia alapján Csak nem dohányzók!
Sziasztok hétköznapi találkozóra keresek párt vagy nőt Gyál környékén!

Keresek most egy szép puncit, akár pár női tagját, aki befogadná és élvezné a nagy farkamat! Nyitott vagyok mindenre! Budapest!
Holnap délután Kaposvár, Budapest, Nyíregyháza, Beregsurány vonalon szívesen elvinnék hölgyet, párt
Most Valakinek nincs kedve jatszadozni a farkammal amíg élvezek egy nagyot ? Budapest! Kocsimban vagy nálad!
Sziasztok! 23 éves, sportos, budapesti srác csatlakozna párokhoz, illetve hölgyekhez, akiknek jol esne egy erotikus masszázs, vagy egy SOS orál kielégítés.
Sziasztok! Ápolt, igényes pasiként keresek hölgyet most szombat vasárnap délutántól estig tartó szabadidő kellemes eltöltésére. Hely kellene, de Pest megyén belül és Bp-n is mobilis vagyok.