Sziasztok szombat estére keresünk fiút max 30 èves kor ig Budapesten helyük van.
Kizárólag heteró alapon!
Kizárólag heteró alapon!
Sziasztok
Ma este vagy Péntek este ?
Pár vagy lány:?
18 éves 180/85kg, kékszemű barna hajú nagyfarkú srác vagyok
22cm
Utazni tudok . de Budapesten vagyok
Ma este vagy Péntek este ?
Pár vagy lány:?
18 éves 180/85kg, kékszemű barna hajú nagyfarkú srác vagyok
22cm
Utazni tudok . de Budapesten vagyok
Sziasztok holnap péntek estére keresek párt vagy lányt. nógrád és pest megye. lehet szey nélküli találka is csak masszázs simogatás,esetleg csak ujjazás orál farokverés de szex is akár.
Sziasztok . Februárban Pesten leszek egy éjszakát és keresek társaságot ... Hölgyek előnyben de ha fiatal vékony pasi jelentkezik az is érdekelhet . Csak egy éjszaka ,kufirc és semmi több ...
Szopatna most valaki?
Pesten keresek párt ma estère.Helyem van.
Sziasztok, Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal, aki szereti ha egyszerre több férfi is résztvesz a szexben. Nem teljesen hétköznapi többes az amit keresünk... 26 és 41 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus. A képezeletetekre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre. Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Jó reggelt! Ma napközben fogadnék hölgyet, párt csendes otthonomban Gödöllőn .Várom üzeneted!
Matematika korrepetálás
érd. priviben

23 éves, sportos, budapesti srác nyújtana orális kielégítést hölgyeknek, vagy bármilyen más erotikus kényeztetést.
Szépvölgyin este pár? Vagy valaki közös masztira?
Sziasztok a kifliben esetleg akadna aktiv bi fiu?
Sziasztok most szombaton este szívesen találkoznánk párral Budapesten.
Hozzánk hasonló alkatú és koru vagy fiatalabb part keresünk női bi párcserés játékra.
Hely van .
Hozzánk hasonló alkatú és koru vagy fiatalabb part keresünk női bi párcserés játékra.
Hely van .
Sziasztok! Szombaton a Totál Dance fesztiválon leszünk párommal. Budapesten Pest megye keleti részen a buli után szívesen csatlakoznánk másik párhoz egy kis pajzánkodásra! Esetleg lányhoz!! Korban hozzánk illőek jelentekzéset várjuk!!! Mi 34/38y
sziasztok ma csütörtök vagy péntek estére keresek párt vagy lányt. nógrád és pest megye. lehet szey nélküli találka is csak masszázs simogatás,esetleg csak ujjazás orál farokverés de szex is akár.
Egymás párja fantáziálására keresek partnert

Sziasztok, szép estét!
Budapesten szeretnék olyan párt találni, akiket nézhetek szeretkezés közben! Szimpátia esetén szívesen csatlakozok!
Budapesten szeretnék olyan párt találni, akiket nézhetek szeretkezés közben! Szimpátia esetén szívesen csatlakozok!
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület

Sziasztok 40es sportos férfi Gödöllőn holnap asszonyt lányt párt keres helyem van de Pest megyében utazni tudok.privi .