Finom,szexi popsit dugnék a mai nap folyamán. Pest és környékén. Menni tudok,de hely is megoldható .Privátban írj.
Hölgyek! Ma egész nap ráérek,hely van,de autós kaland is szóba jöhet,menni is tudok. Adatlap szerint. Privátban írj.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület

Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
Valaki közös hoki Alsónémedi és környékéről???
Kedden kb. 8-15h-ig is ráérek, úgy alakult. Hölgyet vagy párt keresek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 01. péntek 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 01. péntek 12:32
Törölt felhasználó (4723732)

Sziasztok! December 7-én este/éjjel kellemesen tölteném szabadidőmet egy hölggyel vagy párral. Ápolt, igényes, mások által jónak tartott pasi vagyok 18/4 intimmel. Bp, Érd és ezek környéke lesz könnyen megközelíthető számomra (autóval).
Sziasztok! Idősebb párhoz csatlakoznék mind két fél örömére a 3.kerületben!
Előny ha a pár hölgy tagja husi!
Előny ha a pár hölgy tagja husi!

Sziasztok! Párokkal ismerkednék. Bp-en helyem van. Dohányzom!
Sziasztok, szexi ruhadarabokat kedvelő hölgyet keresek Bp-en vagy környékén. 46 éves normális hetero pasi vagyok! Képek az adatlapomon, még több kép privátban

Szisztok lányok,nők !!! Budapesten keresek olyan hölgyet ,akit izgat az alkalmi szex. Alkalmi !! Egy alkalommal találkozunk és szexelünk. Minél extrémebb helyen annál izgalmasabb. Alkat kor nem számít.Talalsz itt videót amit feltettem ,tehát a szerszámot meg tudod tekinteni. Ha valaki magára ismer ,írjon priváz üzenetet. Egy alkalom,nem kérdezem miért,semmit csak élvezzük azt a kis időt..
Helló!
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 43 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti vagy Pest megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 43 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti vagy Pest megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Hölgyek!
Egy randi ma belefér? Nem kötelező semmi.
Beszélgetés üzenetben, személyes találkozó egy kávé mellett.
Aztán a többi csak rajtunk műlik, meg a kémián, akár egy nappal vagy egy héttel később is.
Csókjaim Hölgyek!
Egy randi ma belefér? Nem kötelező semmi.
Beszélgetés üzenetben, személyes találkozó egy kávé mellett.
Aztán a többi csak rajtunk műlik, meg a kémián, akár egy nappal vagy egy héttel később is.
Csókjaim Hölgyek!

Budapesten keresek lányokat nőket szexre a hétvégén. Írj

Valaki Alsónémedi és környékéről ismi dumcsi haverkodas hoki???
Sziasztok.Pasival kalandoznánk szombat éjjszaka az adatlapunkon leirtaknak megfelelővel.
XI. Ker ismerkedés, szex?
Sziasztok! December 7-én este/éjjel kellemesen tölteném szabadidőmet egy hölggyel vagy párral. Ápolt, igényes, mások által jónak tartott pasi vagyok 18/4 intimmel. Bp, Érd és ezek környéke lesz könnyen megközelíthető számomra (autóval).
Sziasztok MA estére keresek párt vagy lányt. nógrád és pest megye. lehet szex nélküli találka is csak masszázs simogatás,esetleg csak ujjazás orál farokverés de szex is akár.
Sziasztok
Most szombaton estère keresünk fiút fiúkat 18-40 èv között Budapesten.Tulsujos szörös emberek ne írjanak tiltjuk őket azonnal.Budapesten van lakás . Csak olyanok írjanak akik rá is èrnek !
Vibered legyen .
Most szombaton estère keresünk fiút fiúkat 18-40 èv között Budapesten.Tulsujos szörös emberek ne írjanak tiltjuk őket azonnal.Budapesten van lakás . Csak olyanok írjanak akik rá is èrnek !
Vibered legyen .
Sziasztok.
Ma reggel/délelött hölgy vagy pár zuglo vagy környezö keruletbe tali?
Ma reggel/délelött hölgy vagy pár zuglo vagy környezö keruletbe tali?