Hali Valaki holnap gyáli piac???közös hoki ??
Sziasztok!
Vasárnap estk kalandra keresek ápolt kedves partnert, partnereket!
Vasárnap estk kalandra keresek ápolt kedves partnert, partnereket!
Sziasztok, Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal, aki szereti ha egyszerre több férfi is résztvesz a szexben.
Nem teljesen hétköznapi többes az amit keresünk... 26 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus. Nem kell durva dolgokra gondolni, de az egyik sráccal lehet a puncid nyalatni, miközben a másik farka benne van, csak simogatná a lábaid, vagy csak csókolna mindenfelé, míg a másik srác szereti finoman a hajad húzni, fenékpaskolást, keményebb orális szex... a képezeletedre bízzuk miket lehet még egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Nem teljesen hétköznapi többes az amit keresünk... 26 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus. Nem kell durva dolgokra gondolni, de az egyik sráccal lehet a puncid nyalatni, miközben a másik farka benne van, csak simogatná a lábaid, vagy csak csókolna mindenfelé, míg a másik srác szereti finoman a hajad húzni, fenékpaskolást, keményebb orális szex... a képezeletedre bízzuk miket lehet még egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Sziasztok! Újra nekifutok, hátha mégis akad itt olyan szóló, vagy szingli Lány/Nő/Hölgy, aki szívesen töltené a Szilvesztert egy nagyobb létszámú, privát szervezésű swinger buliban, de még nem döntött és nem kötelezte el magát sehol!
A buli Bács-Kiskun/Tolna/Baranya megyék határán lesz, én pedig Miskolc irányából érkezem, tehát szinte mindegy merre élsz az országban. Az adatlapomon megadott kereteken belül keresgélek és csak anatómiailag is "puncis" jelentkezőt várok!
Az ismerkedéshez telefonszámra szükség lesz! Privátban légyszi!

Sziasztok. Ma este van olyan Hölgy vagy Pár Szigetszentmiklós és környékén aki szívesen kalandozna?
Sziasztok!
Tapasztalattal rendelkező, fiatal /34éves/ szőrtelen férfiként, keresek szexpartnert! Csak igényes, ápolt emberekkel lépek kapcsolatba, hisz én is az vagyok. Nem vagyok független, sajnos a párom nem nyitott ebbe az irányba.
Nekem pedig szükségem erre a fajta izgalomra.
Nagyon enyhe biszex dolgoktól sem zárkózom el, de ahhoz olyan hangulatban kell lennem
Ha felkeltettem az érdeklődésed, akkpr írj bátran itt, vagy kicsikrisz7779 kukac gmail pont com
Tapasztalattal rendelkező, fiatal /34éves/ szőrtelen férfiként, keresek szexpartnert! Csak igényes, ápolt emberekkel lépek kapcsolatba, hisz én is az vagyok. Nem vagyok független, sajnos a párom nem nyitott ebbe az irányba.
Nekem pedig szükségem erre a fajta izgalomra.
Nagyon enyhe biszex dolgoktól sem zárkózom el, de ahhoz olyan hangulatban kell lennem

Ha felkeltettem az érdeklődésed, akkpr írj bátran itt, vagy kicsikrisz7779 kukac gmail pont com
Este lehet felmegyünk a szépvölgyihez. Esetleg tervezi másik pár is?
Sziasztok, szexi ruhadarabokat kedvelő hölgyet keresek Bp-en vagy környékén. 46 éves normális hetero pasi vagyok! Képek az adatlapomon, még több kép privátban

Sziasztok.3masra keresek párt.
Most és este is tudok talizni.
Fiatal.nagy intimű.3ban tapasztalt.
Érden van helyem, utazni is tudok.
Priviben irjatok.
Most és este is tudok talizni.
Fiatal.nagy intimű.3ban tapasztalt.
Érden van helyem, utazni is tudok.
Priviben irjatok.
Sziasztok. Rövidesen kiköltöznek az albérlőim a veszprémi lakásomból. Addig amíg be nem költöznek az új albérlők szeretném kihasználni és egy kedves nővel öt szexelnék. Mivel nem vagyok veszprémi a diszkréció adott. Egyszeri alkalom lenne.
Férfit nem keresek. Pisi-kaki, erőszak, felvétel készítése kizárt. Ha érdekel az alkalom írj és megbeszéljük a részleteket.
Már nem veszprémi vagyok csak nem tudtam módosítani a nevemet.
Férfit nem keresek. Pisi-kaki, erőszak, felvétel készítése kizárt. Ha érdekel az alkalom írj és megbeszéljük a részleteket.
Már nem veszprémi vagyok csak nem tudtam módosítani a nevemet.
sziasztok ma párokkal kalandoznánk négyesben
Sziasztok,
Párokat kukkolnék/csatlakoznék hozzájuk Budapesten a hétvégén! Viberem van, utazni tudok!
Írjatok bátran!
Párokat kukkolnék/csatlakoznék hozzájuk Budapesten a hétvégén! Viberem van, utazni tudok!
Írjatok bátran!
Sziasztok!
Igényes pasiként párt vagy hölgyet keresek hetero alapon! Utazni tudok!
Igényes pasiként párt vagy hölgyet keresek hetero alapon! Utazni tudok!
Hátha valaki magára ismer:
Eger és környéken férfias bi aktív kandúr

Sziasztok! Dec.15-tol 18.-ig Budapesten leszünk az Aquaworld be ! És a feleségem örömére keresnek egy nagyobb intimmel rendelkező játszótársat! smile akár kettesben is ..!
Hali. Szigetszentmikloson szopnék ma
Sziasztok,
Budapesti, 41/43 éves sportos pár vagyunk, nagycicis hölgytaggal, helyesnek tartott férfi taggal!
Mindkét részről BI párként keresünk
Párt: 4-es kalandra, mindenki mindenkivel alapon, lányos kölcsönös nyalakodásra, lányok együtt a pasikat orális kényeztetésre, pasik, egymás orális játékára, és szexben is minden földi jóra.
Pasit: KIZÁRÓLAG 30-45 közötti, igényes, borotvált, nem csubakka jelmezbe bújt, kimondottan helyes, és szépfarkú BISZEX, aktív-uni, partnert keresünk, közös vágyak megélésére. (ez azt is jelenti, hogy nem azért bi, mert megengedi, h a pasi is játszon vele, ha a puncihoz odajuthat, hanem tényleg kedveli az ilyen játékokat)
Szeretjük a nedvekkel való játszadozást, azaz az élvezéskor, szeretjük, ha szájra, arcra, cicire, popsira, punci dombra élvezünk, majd nyalakodunk, és játszunk tovább a finom nedűvel.
Szeretjük, ha mindenki élvezi az együttlétet és figyel a másikra, így nem vágyunk BULL típusú (megbaszlak aztán azt csinálsz amit akarsz) emberkék megkeresésére.
Mi pontosan tudjuk, hogy mit szeretünk, mindketten minden egyes pillanatát szeretjük élvezni az együttlétnek, így elvárjuk, hogy ennek megfelelően álljon a partner is ehhez.
Ismerkedni, beszélgetni, egyeztetni csak fényképpel ellátott adatlapos megkeresés, és korrekt többmondatos levél után szeretnénk.
A ma esténk szabad, így elsősorban erre koncentrálunk
Budapesti, 41/43 éves sportos pár vagyunk, nagycicis hölgytaggal, helyesnek tartott férfi taggal!
Mindkét részről BI párként keresünk
Párt: 4-es kalandra, mindenki mindenkivel alapon, lányos kölcsönös nyalakodásra, lányok együtt a pasikat orális kényeztetésre, pasik, egymás orális játékára, és szexben is minden földi jóra.
Pasit: KIZÁRÓLAG 30-45 közötti, igényes, borotvált, nem csubakka jelmezbe bújt, kimondottan helyes, és szépfarkú BISZEX, aktív-uni, partnert keresünk, közös vágyak megélésére. (ez azt is jelenti, hogy nem azért bi, mert megengedi, h a pasi is játszon vele, ha a puncihoz odajuthat, hanem tényleg kedveli az ilyen játékokat)
Szeretjük a nedvekkel való játszadozást, azaz az élvezéskor, szeretjük, ha szájra, arcra, cicire, popsira, punci dombra élvezünk, majd nyalakodunk, és játszunk tovább a finom nedűvel.
Szeretjük, ha mindenki élvezi az együttlétet és figyel a másikra, így nem vágyunk BULL típusú (megbaszlak aztán azt csinálsz amit akarsz) emberkék megkeresésére.
Mi pontosan tudjuk, hogy mit szeretünk, mindketten minden egyes pillanatát szeretjük élvezni az együttlétnek, így elvárjuk, hogy ennek megfelelően álljon a partner is ehhez.
Ismerkedni, beszélgetni, egyeztetni csak fényképpel ellátott adatlapos megkeresés, és korrekt többmondatos levél után szeretnénk.
A ma esténk szabad, így elsősorban erre koncentrálunk
Találtatok már valakit?
(Ez egy válasz kezdopestipár22 üzenetére (2023. 12. 09. szombat 06:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 09. szombat 06:08

Sziasztok, vasárnap délutánra (12.10.) keresünk sportos MILF részére 20-35 év közötti kizárólag intelligens, sportos srácot, vastag mérettel (5cm vastag felett) vagy biszex hölgytagú párt 20-45 év között. Hely megoldható, keressetek privátban , fotók nélkül az ismerkedés nem fog működni....
Sziasztok!Ma pár akinek volna kedve találkozni Saliris vagy Demjén termál tó.
Sziasztok, vasárnap délutánra (12.10.) keresünk sportos MILF részére 20-35 év közötti kizárólag intelligens, sportos srácot, vastag mérettel (5cm vastag felett) vagy biszex hölgytagú párt 20-45 év között. Hely megoldható, keressetek privátban , fotók nélkül az ismerkedés nem fog működni....