Sziasztok. Ma reggel hölgy vagy pár aki ismerkednek, talizna? Potens méretrel rendelkezem. Csook.
Sziasztok!
Ma este örömmel ismerkednénk !
Üdv !
R&P
Ma este örömmel ismerkednénk !
Üdv !
R&P
Sziasztok szilveszterre keresnénk párt négyes gabayodas , buli miadt nem szeretnénk semmi clubbot és tömeget magunk körül se rengeteg pasit sem ha magatokra ismertették írjatok rank aránylag korunk se gond ha egyezik ami 20-35kozti pár vagyunk így nem a 60eveseket keressük
Hali, ha van itt lány aki 2 pasit keres az írjon privátot.
Budapest környékén aktív férfit keresek, autóba , kamionba de bárhol sexelnék passzív vagyok használható.
Sziasztok Vasárnap , hétfön szopnék , dughatsz kamionba , autóba de bárhol Budapest és környéke akár kamionos pihenöbe is
Szigetszentmiklóson holnap napközben leszopnék valakit!
Sziasztok. Fóton vagy a közelben szopnék egy ápolt ,borotvált, teli faszt. Ma délután-kora este. Nem beszélgetni szeretnék.Kocsiban vagy helyed legyen.
Sziasztok! Budapesten lánnyal vagy párral ismerkednék, sportos fiatal srác vagyok, ha érdekelne a dolog akkor írj aztán a részleteket megbeszéljük
Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.
Budapesten keresek lányt / párt ma, vagy holnapra.
Sziasztok! 22-én este szívesen csatlakoznék egy párhoz Bp-n! Részletek privátban, ápolt többesben tapasztalt, magas szexuáliskultúrával rendelkező pasi vagyok!
23 éves, sportos, budapesti srác ismerkedne korombeli, vagy akár idősebb nőkkel
Fiatal lány fenekét nyalnám sokáig. Olyat keresek, aki képes így maszturbálva több orgazmust is elérni. Idősebb kor sem kizáró és persze igény szerint nem csak a fenekét nyalnám.
Egyéb kontaktus nem, vagy csak igény szerint történne, semmit sem kell tudnunk egymásról, kinyalnám a fenekét, elélvezne és menne is tovább.
Jóképű, sportos, nőkhöz értő 50-esként szerepjátékban is benne vagyok, esetleg a partner jelenléte sem kizárt. Szőrzet előny!! Ha jössz, különleges élményt kapsz....Minden további egyeztetés kérdése.
Egyéb kontaktus nem, vagy csak igény szerint történne, semmit sem kell tudnunk egymásról, kinyalnám a fenekét, elélvezne és menne is tovább.
Jóképű, sportos, nőkhöz értő 50-esként szerepjátékban is benne vagyok, esetleg a partner jelenléte sem kizárt. Szőrzet előny!! Ha jössz, különleges élményt kapsz....Minden további egyeztetés kérdése.
Sziasztok, CD kedvelő biszex párt keresek szombatra, mindkettőjük örömére... Budapest, helyem van!
sziasztok szívesen megismerkednénk másik párral baráti kapcsolat a célunk +négyes gabalyodás írjatok ha magatokra ismeretek
Párt néznék kamerán
Ünnepek előtti szexre keresném belevaló férfias partnerem/partnereim. Elsősorban dugasra keresek jó farkú pasikat, hely oké a belvárosban
Óbudán/Solymáron szeretnék párhoz csatlakozni akár mindkét fél örömére.
Továbbá transzikkal is szívesen ismerkednék
Továbbá transzikkal is szívesen ismerkednék

Január első 3-5 ig keresek fiatal fiút nagy mérettel akivel közösen kivernénk feleségemre egy termàl szaunàjàba..csak képpel jelentkezz