Sziasztok! Január 4-6 között Budapesten leszünk. A Dreamland-be szeretnènk ellátogatni. Intelligens, igènyes, helyes fiúval.ismerkednènk, aki velünk tartana, főkènt a 30-45 korosztályból. Privát üzenetet várunk, további ismerkedèshez Viber szüksèges lesz! Üdv!
sziasztok ketten egy punciban dologra nyitott párral ismerkednek
Ma esti kaland Budapest és környékén, vagy Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon?
Sziasztok!Közös hokihoz keresek kíváncsi nyitott típusú puncimániás srácot urat,aki valóban szeret hokizni,szereti a jó szexfilmeket.Nem baj ha kezdő vagy-e téren.Igényes ápolt fiatal Pestmegyei srác vagyok,helyem van!Írj ha komolyan érdekel és el is tudsz jönni!Köszönöm!
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület

Hőlgyet keresek aki szereti a hosszas orális kényesztetést!!!
Sziasztok!Cuckold kedvelő párral ismerkednék ma Demjén fürdőben,ahol a hölgytag szeret méretes szerszámmal játszani a párja előtt.
Sziasztok!Közös hokihoz keresek kíváncsi nyitott típusú puncimániás srácot urat,aki valóban szeret hokizni,szereti a jó szexfilmeket.Nem baj ha kezdő vagy-e téren.Igényes ápolt fiatal Pestmegyei srác vagyok,helyem van!Írj ha komolyan érdekel és el is tudsz jönni!Köszönöm!
Esélytelen, de hátha valaki magára ismer: Eger és környéken férfias bi aktív kandúr
Diszkrét cumi nálam. 11. ker

Sziasztok!
23 cm es cerkámmal ,hetoro párt keresek közös játékokra .
Csak Budapest!
23 cm es cerkámmal ,hetoro párt keresek közös játékokra .
Csak Budapest!
Pàrt nőt keresunk 4es 3as diszktrètek vagyunk.
Vannak fotoink...
Vannak fotoink...
Sziasztok, Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal, aki szereti ha egyszerre több férfi is résztvesz a szexben.
Nem teljesen hétköznapi többes az amit keresünk... 26 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus. Nem kell durva dolgokra gondolni, de az egyik sráccal lehet a puncid nyalatni, miközben a másik farka benne van, csak simogatná a lábaid, vagy csak csókolna mindenfelé, míg a másik srác szereti finoman a hajad húzni, fenékpaskolást, keményebb orális szex... a képezeletedre bízzuk miket lehet még egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Nem teljesen hétköznapi többes az amit keresünk... 26 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus. Nem kell durva dolgokra gondolni, de az egyik sráccal lehet a puncid nyalatni, miközben a másik farka benne van, csak simogatná a lábaid, vagy csak csókolna mindenfelé, míg a másik srác szereti finoman a hajad húzni, fenékpaskolást, keményebb orális szex... a képezeletedre bízzuk miket lehet még egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Sziasztok!Párral ismerkednék,csatlakoznék hosszú távra hármashoz Budapest és környékéröl.

Sziasztok ,kamionost keresek ,ma valamelyik Budapest közeli kamionos parkolóba szopnék dughatsz ,írj rám ha érdekel
Kitartó farokkal duci,telt hölgyet,vagy ilyen hölgytagú házaspár házibarátja lennék
Dugni akaró pasi/pasik ma este belvárosban? Helyem van, tanga a popsin

Ma estére keresek igényes párt vagy hölgyet! Utazni tudok és fogadni is!
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
Sziasztok!
Férfiként örömmel barátkoznék, ismerkednék budapesti hölggyel, párral vagy akár korrekt úriemberrel is, akit (akiket) az átlagtól jobban érdekel a szex és az erotika. Szeretném felnőtt, intelligens ember módjára megélni a szexuális vágyaimat. Párokhoz akár csak a hölgy, akár csak az úr vagy mindkettejük örömére is szívesen csatlakozom. Amennyiben arra szeretnétek találni valakit, hogy csak meglesse a szeretkezéseiteket, akkor is kereshettek. Pest megyei találka is érdekel, ha stimmelnek az elképzelések.
Férfiként örömmel barátkoznék, ismerkednék budapesti hölggyel, párral vagy akár korrekt úriemberrel is, akit (akiket) az átlagtól jobban érdekel a szex és az erotika. Szeretném felnőtt, intelligens ember módjára megélni a szexuális vágyaimat. Párokhoz akár csak a hölgy, akár csak az úr vagy mindkettejük örömére is szívesen csatlakozom. Amennyiben arra szeretnétek találni valakit, hogy csak meglesse a szeretkezéseiteket, akkor is kereshettek. Pest megyei találka is érdekel, ha stimmelnek az elképzelések.