Estét
Mostanában Hölgy-Asszony 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke
akár pasid nézheti,vagy ő is beszáll
Mostanában Hölgy-Asszony 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke
akár pasid nézheti,vagy ő is beszáll
Lány, Hölgy most Bp? 6-13 ker és környéke? Hely van.
Szia!
(Ez egy válasz Szexaction79 üzenetére (2024. 01. 26. péntek 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Szombat estére 40 es párként, keresünk szimpi pasit talira.Aki a vad dolgokat keresi kérem ne írjon. Bem.leveled várjuk.Legyen helyed.
Izgalmas estét
(Ez egy válasz Szexaction79 üzenetére (2024. 01. 26. péntek 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok feleseget használnék kényeztetnek a ferje elott(cuckold)
Szexben gazdagot mindenkinek! Holnap este/éjjel lenne hölgy vagy pár, aki szívesen fogadna egy ápolt, igényes, mások által jónak tartott pasit hosszabb, több menetes szexcsatára? Adatlapomon a paramétereim kitöltve, kép van arra érdemes jelölteknek. Autóval tudok menni ésszerű keretek közt bárhová (Érd, Bp és ezek vonzáskörzete).
Sziasztok.

Sziasztok!!!
Sziasztok! Vasárnap (01.28-án ) kora délután Budapesten keresek egy kis lazításhoz hölgyet vagy párt.
Átlagos normális jóképű pasi vagyok, nagy mérettel.
Átlagos normális jóképű pasi vagyok, nagy mérettel.
Szép estét. Bp pasiként párt keresek. Akár nálam .
Ma este párokhoz csatlakoznék Budapesten! Utazni tudok, Viber van!
01.26. este párt fogadnék Budapesten a III. kerületben. Igényes ápolt nagy méretű cuckold kedvelő pasi vagyok.privátban írjatok
Sziasztok.
Ma estére (22:00) után keresünk egy ápolt,nemdohányzó,valóban nagy méretű (18 centitől felfelé)pasit.
Szeress nyalni hosszasan. Pasik között enyhe bi lehetséges,de nem feltétel.
Hölgytagunk enyhén molett.
Arcképet,és intim képet fogunk kérni,ha ezzel nem tudsz azonosulni akkor nem minket keresel.
Ma estére keresünk a megjelölt időpontban. Nem holnap,nem jövőhéten,nem délután,nem reggel.Kérlek csak akkor írj ha jó a fent leírt időpont.
Ma estére (22:00) után keresünk egy ápolt,nemdohányzó,valóban nagy méretű (18 centitől felfelé)pasit.
Szeress nyalni hosszasan. Pasik között enyhe bi lehetséges,de nem feltétel.
Hölgytagunk enyhén molett.
Arcképet,és intim képet fogunk kérni,ha ezzel nem tudsz azonosulni akkor nem minket keresel.
Ma estére keresünk a megjelölt időpontban. Nem holnap,nem jövőhéten,nem délután,nem reggel.Kérlek csak akkor írj ha jó a fent leírt időpont.
Üdv! Egyedül álló, univerzális időbeosztással, saját egzisztenciával rendelkező dominánsabb férfi vagyok! Párok, Hölgyek hosszútávú szexpartnere lennék
Sok sikert mindenkinek!

Sziasztok! Hellyel rendelkező vastag, nagyobb méretű biszex iránt érdeklődő pasit keresünk ma estére akit orálisan kielégíthetnénk. Semmi sincs kizárva, az orálon kívül a női taggal akár több is lehet. Párokkal, hölggyel is szívesen ismerkednénk. Csak Budapestiek jelentkezését várjuk. Arcos és intim fotót a szimpátia és a kémia megléte miatt kérni fogunk, amit természetesen viszonzunk. Kommunikáció emailen vagy google chaten lehetséges. Valós személyeket keresünk, mi is azok vagyunk. Kamusok kíméljenek!
Izgalmas estét. Szeretnék találkozni párral, hölggyel. Akinek lenne kedve hozzá, azzal szívesen ismerkednék.
Sziasztok, Péntek (01.26) vagy szombat (01.27) napközbenre keresnénk izgalmas programot!
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal akit izgatna +2pasi...
26 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus. Nem kell durva dolgokra gondolni, de az egyik sráccal lehet a puncid nyalatni, miközben a másik farka benne van, csak simogatná a lábaid, vagy csak csókolna mindenfelé, míg a másik srác szereti finoman a hajad húzni, fenékpaskolást, keményebb orális szex... a képezeletedre bízzuk miket lehet még egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal akit izgatna +2pasi...
26 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus. Nem kell durva dolgokra gondolni, de az egyik sráccal lehet a puncid nyalatni, miközben a másik farka benne van, csak simogatná a lábaid, vagy csak csókolna mindenfelé, míg a másik srác szereti finoman a hajad húzni, fenékpaskolást, keményebb orális szex... a képezeletedre bízzuk miket lehet még egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok