párt keresek hármas örömökre ma este
XI. ker

Eger és környéke ------- 40es 50es bikás csak aktív pasikat keresek.
Szigetszentmiklóson kalandoznék a délelőtti órákban. Minden megoldás érdekel.
Sziasztok. Budapest és Déli vonzáskörzetében olyan Hölgy vagy Pár társaságát keresem akik szeretnének egy középkorú Férfi társaságát!
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten.

sziasztok spermas puncit nyalnek akár dugas kozben is vannak e erre nyitott párok ott?
Sziasztok szívesen ismerkednénk.
(Ez egy válasz PárosBp üzenetére (2024. 02. 04. vasárnap 07:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 04. vasárnap 07:33

Sziasztok!Párral ismerkednénk Bp.és környéke.Átlagos szolid párral mi is ilyenek vagyunk.
Kedves Hölgyek!
Legyetek szívesek nem köpködni és egy kalap alá venni a normális férfiakat!
A történet, ami már sokadik:
-Rimánkodtok egy normális "szexpartner" / szerető, stb..... után.
kiírjátok, milyen bukók a pasik, el sem mennek a találkozóra, stb...
--------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------- ------------------------------
idézem:
"Nem fogok bemutatkozo szöveget irni hiszen semmi èrtelme. Sok pasi kiírja hogy komoly kapcsolatot akar. Aztán beszèlgettek, napokig. Eljutsz vele odáig hogy randiznátok. Erre találkozó előtt pár órával lemondja mert hogy ő nem érez semmit. A jó isten áldja meg. Mit akar érezni ha még nem is találkoztatok? Vicc ez az egèsz komolyan mondom."
--------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------- ----------------------------
Az a hölgy, akinek adtam innen még egy esélyt, mert színpatikus volt és normálisnak tűnt, azok után, hogy egyszer már csőbe húzott.
Úgy gondoltam, hogy normálisan megbeszéltünk mindent és amennyit csalódott itt a sok ....... pasi miatt, talán velem, aki normális és találkozik is személyesen, akkor ez működik.
Tegnap este elolvasta, az üzenetem, ahol kérdeztem is, hogy akkor ma találkozunk ugye?
Választ NEM KAPTAM.
Ma napközben többször is fent volt, de semmi.
Jön az este, jön a találkozó, azóta be sem lépett......
Biztosan véletlen.........
Nos kedves Hölgyek, ha mi pasik szidva vagyunk, egy nagyon picit nézzetek tükörbe.
Köszönöm!
Azt is ha elolvastátok.
Legyetek szívesek nem köpködni és egy kalap alá venni a normális férfiakat!
A történet, ami már sokadik:
-Rimánkodtok egy normális "szexpartner" / szerető, stb..... után.
kiírjátok, milyen bukók a pasik, el sem mennek a találkozóra, stb...
--------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------- ------------------------------
idézem:
"Nem fogok bemutatkozo szöveget irni hiszen semmi èrtelme. Sok pasi kiírja hogy komoly kapcsolatot akar. Aztán beszèlgettek, napokig. Eljutsz vele odáig hogy randiznátok. Erre találkozó előtt pár órával lemondja mert hogy ő nem érez semmit. A jó isten áldja meg. Mit akar érezni ha még nem is találkoztatok? Vicc ez az egèsz komolyan mondom."
--------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------- ----------------------------
Az a hölgy, akinek adtam innen még egy esélyt, mert színpatikus volt és normálisnak tűnt, azok után, hogy egyszer már csőbe húzott.
Úgy gondoltam, hogy normálisan megbeszéltünk mindent és amennyit csalódott itt a sok ....... pasi miatt, talán velem, aki normális és találkozik is személyesen, akkor ez működik.
Tegnap este elolvasta, az üzenetem, ahol kérdeztem is, hogy akkor ma találkozunk ugye?
Választ NEM KAPTAM.
Ma napközben többször is fent volt, de semmi.
Jön az este, jön a találkozó, azóta be sem lépett......
Biztosan véletlen.........
Nos kedves Hölgyek, ha mi pasik szidva vagyunk, egy nagyon picit nézzetek tükörbe.
Köszönöm!
Azt is ha elolvastátok.
Sziasztok!
Ma estére keresek budapesti lányt vagy hölgyet akivel kellően ledolgozhatjuk a töltött káposztát és a bejglit egy jó intenzív szeretkezéssel!
Helyem van 11.kerben!
Puszi
Ma estére keresek budapesti lányt vagy hölgyet akivel kellően ledolgozhatjuk a töltött káposztát és a bejglit egy jó intenzív szeretkezéssel!
Helyem van 11.kerben!
Puszi
Valaki Alsónémedi és környékéről közös hoki???
Valaki Soroksár obi ,????
Fiatal lánnyal ismerkednék. Egyedülálló vagyok és egyedül élek és mobilis. Van hova elbújnunk

Sziasztok! Szeretőt keresek! Titkos szexkspcsolat, mudis szauna, swinger buli, meg más hasonló finomságú! Állandó partnert akarok.
Házibarátot keresünk a közelünkből. / Dunaujv. környéke /
Szerintem rossz fórumba írtál, Jézuska nem közép-magyarországon tatózkodik

sziasztok ketten egy punciba dologra nyitott parok vannak e itt?
Ápolt, jó méretű férfit szopnék élvezésig ma Budapesten vagy szívesen csatlakoznék biszex párokhoz is, ahol szophatok-nyalhatok smile
Egy haverommal örömmel látnánk vendégül beszállót, aki szereti és élvezi a többest.
Diszkrét, igényes, normális pasi vagyok, helyem is van Bp. északi részén.
Egy haverommal örömmel látnánk vendégül beszállót, aki szereti és élvezi a többest.
Diszkrét, igényes, normális pasi vagyok, helyem is van Bp. északi részén.
Estét
Mostanában Hölgy-Asszony 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke. Csak orál Is O.k
akár pasid nézheti,vagy ő is beszál
Mostanában Hölgy-Asszony 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke. Csak orál Is O.k
akár pasid nézheti,vagy ő is beszál
Fót Kecskemét útvonalon M0-M5 szopnèk ápolt farkat. Kora reggeli órában 8ig, vagy 15kor indulok vissza Kecskemétről. Péntekig minden nap.
Valaki Alsónémedi és környékéről??????