Sziasztok
Szivesen csatlakoznék hozzátok, de sajnos van szakálam. (Ez egy válasz vikibaby üzenetére (2024. 02. 22. csütörtök 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 22. csütörtök 16:15
Szivesen csatlakoznék hozzátok, de sajnos van szakálam. (Ez egy válasz vikibaby üzenetére (2024. 02. 22. csütörtök 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Adatlapunk szerint ismerkednénk szóló pasival, vagy párral.
Nem azonnalra, es inkább hosszabb távra.
Asszonyok. Lányok párok ?Sportos igényes kan keres privi !
Ma estére-éjszakára keresek igényes, diszkrét lányt, párt mindenre nyitottan, de ahogy Ti szeretnétek. Én épolt, sportos, fiatalos pasi vagyok. ÍRJATOK!!! BUDAPEST ÉS KÖRNYÉKE
Tudok menni!
Tudok menni!
Adatlapunk szerint ismerkednénk szóló pasival, vagy párral.
Sziasztok holnap estétől gabalyodnèk párral ,lánnyal Kiskunlacházán. Hely van.
Sziasztok, ápolt, diszkrét, passzív srác vagyok. Keresnénk srácot akivel lehetne valami
szopnám. Helyem van. Irjatok

Sziasztok! Holnap, azaz péntek késő este, éjszaka örömmel meglátogatnék igényes, diszkrét párt otthonában, vagy szállodában. Kor mellékes. Minden izgalmas játékban a partneretek lennék. Privátban keressetek!
Pesten keresek párt ma estére.Helyem van,de utazni is tudok.
Sziasztok!
Valóban 23 cm-es cerkával ,budapesti heteró pár játszótársa lennék biszkréten .
Valóban 23 cm-es cerkával ,budapesti heteró pár játszótársa lennék biszkréten .
sziasztok! Ma vagy holnap este lenne pár akikhez lehet csatlakozni?
Sziasztok.Hölgyeket,párokat keresek a XV. kerületben szexkapcsolatra.
Sziasztok
Hölgyel, párral ismerkednék izgalmas közös programok céljával.
Hölgyel, párral ismerkednék izgalmas közös programok céljával.

Sziasztok
Szimpatikus, igényes pár, vagy hölgy fantáziái realizálásában lennél partner.

Szimpatikus, igényes pár, vagy hölgy fantáziái realizálásában lennél partner.

Csinos fiatal holgyeket parokat ketesek napkozbeni egyuttletekre!
Sziasztok Pesterzsébeti fürdőben leszek párommal, szivesen ismerkednénk hölgyekkel párokkal.
Sziasztok!
Hölgyek,párok társaságát keresem akik tényleg szeretik ha a játékszer "nagy" és nem csak írkálják!
Hölgyek,párok társaságát keresem akik tényleg szeretik ha a játékszer "nagy" és nem csak írkálják!
Gödöllőn ma leszoplak
Kellemes estét. Szeretnék találkozni párral, hölggyel. Ezért akinek lenne kedve, azzal szívesen ismerkednék
Február 22-től 28-ig keresek igényes, diszkrét lányt, párt mindenre nyitottan, de ahogy Ti szeretnétek. Én épolt, sportos, fiatalos pasi vagyok. ÍRJATOK!
MISKOLC_BUDAPEST VONAL ÉS KÖRNYÉKE
MISKOLC_BUDAPEST VONAL ÉS KÖRNYÉKE
Sziasztok, Március 2 Szombat délelőttre keresek hölgyet vagy párt egy kellemes időtöltésre. Amennyiben valakit érdekelne akkor privátban keressen meg és megbeszéljük a részleteket.