Sziasztok! Budapesten és a környékén ismerkednék párral vagy lánnyal, sportos fiatal férfi vagyok. Van saját helyem, de utazás sem probléma

Szombat este szivesen taliznánk budapesten lehet szorakozó hely vagy lakasodonis ok.mi 40 es pár.
Abból a rengetegből nem tudtok választani?
(Ez egy válasz Helyespár01 üzenetére (2024. 03. 01. péntek 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 01. péntek 15:04

Sziasztok!
Továbbra is keressük azt az igényes, ápolt, sportos, intelligens, jóképűnek mondható pasit, aki akár hosszabb távon is szórakoztatná a hölgy tagot.
Kérlek, akkor írj, ha ezen tulajdonságok alapján magadra ismersz. Fotót kérni fogunk, a szimpátia fontos!
Továbbra is keressük azt az igényes, ápolt, sportos, intelligens, jóképűnek mondható pasit, aki akár hosszabb távon is szórakoztatná a hölgy tagot.
Kérlek, akkor írj, ha ezen tulajdonságok alapján magadra ismersz. Fotót kérni fogunk, a szimpátia fontos!
Kinek lenne kedve a hétvégén bekapni vagy beleülni? Szívesen utazok ha szimpatikusak vagyunk egymásnak. Vakon nem szeretnék menni, egy képet legalább cseréljünk... Csak egyedülálló nő vagy párok... inkább párok
Üdv mindenkinek!
Holnapi szabad estémet szívesen tölteném pár társaságában!
Cuckold,szerepjáték,édeshármas és bármilyen nektek tetsző játékban szívesen benne vagyok csak engedjétek szabadjára a fantáziátokat!
Cuckold,szerepjáték,édeshármas és bármilyen nektek tetsző játékban szívesen benne vagyok csak engedjétek szabadjára a fantáziátokat!
Mai estére milyen helyet ajánlanátok Budapesten egy jó estéhez? Lehet swinger, glory, sexmozi vagy hasonló
Szolo pasi vagyok
Szolo pasi vagyok
Sziasztok, nővel randiznék Bp-en az adatlapom szerint. Helyem van a 11. kerületben.
Budapesten párokat kukkolnék vagy puncit nyalnék, miközben dugják. Fucklicking.
Viber van, utazni tudok, Budapesten lakom!
Viber van, utazni tudok, Budapesten lakom!
Enyhe buzik!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 29. csütörtök 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 29. csütörtök 14:39
Törölt felhasználó (4734631)

Üdv
Holnap délelőtt 10-1 óráig enyhe bi pasit keresünk. Hely van Bp, csak holnap egyenlőre!
Holnap délelőtt 10-1 óráig enyhe bi pasit keresünk. Hely van Bp, csak holnap egyenlőre!
Sziasztok!
42 éves kedves srác keres idősebb párt 60 éves kor körül, de mindenféleképpen 50 felett. Szimpátia és intelligencia fontos, anélkül nem fog menni. Örömmel barátkozom és nyitott vagyok a szex mellett egyéb közös időtöltésre is.
Üdv mindenkinek!
Sziasztok. Szép napot kívánok. 40-es ápolt és potens férfiként párokhoz csatlakoznék.
Sziasztok nőt keresek buszban kalandozásra! Gyál környékén

Mai laza kalandra hölgyet Budapest vagy környékén??? Szívesen lennèk önzetlen és masszìrozni is jòl tudok
Diszkrét pipa nálam Neked

Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma napközben!
Párhoz csatlakoznék ma napközben!
Estét
Mostanában Hölgy-Asszony 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke
akár pasid nézheti,vagy ő is beszál
Mostanában Hölgy-Asszony 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke
akár pasid nézheti,vagy ő is beszál
Sziasztok!
Szombat kora estére Budapesten keresünk 20-30 év közötti fiatal fiút, 18+ mérettel. Kérlek adj telefonszámot is, amin holnap viberen bemutatkozunk és megbeszéljük a részleteket. Puszi
Szombat kora estére Budapesten keresünk 20-30 év közötti fiatal fiút, 18+ mérettel. Kérlek adj telefonszámot is, amin holnap viberen bemutatkozunk és megbeszéljük a részleteket. Puszi
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten