Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Szép Napot!Orál centrikus Bi Párral ismerkednék ahol alap a kölcsönös kézi és orális kényeztetés a pár mindkét tagjával! Örülnék ha hosszú távon működne!! Kérem csak és kizárólag Párok érdekelnek !
Sziasztok! Budapesten és környékén keresem hölgyek és párok társaságát, saját helyem van. Ha bármi kérdésed van keress bátran. Sportos, igényes és maximálisan diszkrét fiatal férfi vagyok, szóval a többi már csak megbeszélés kérdése
Sziasztok. Hölgyet keresek yoni masszázs gyakorlásához. Hely van,de menni is tudok. Privátban írj.
Sziasztok! Ma délelőtt Budapesten keresek hellyel rendelkező kiváncsi heteró/biszex/meleg pasit, aki szívesen venné, ha leszopnám. Nagy intim méret előny! Légy ápolt és szeresd, ha játszanak a farkaddal. Várom privát üzeneted!
Április 13-n textil mentes nap Szentesi fürdőben /szauna is/.Részvétel csak előzetes regisztrációval.
Megismerkednék olyan hetero sráccal,úrral akit már régóta foglalkoztat a gondolat milyen lehet egy másik sráccal hokizni.Jófej laza kíváncsi partnert keresek,helyem van Pestmegyében.Igényes diszkrét ápolt srác vagyok!
Kérlek csak akkor írj ha valóban akarsz is találkozni!Egy-két szavas üzenetekre nem reagálok vissza!Köszönöm a megértést!
Kérlek csak akkor írj ha valóban akarsz is találkozni!Egy-két szavas üzenetekre nem reagálok vissza!Köszönöm a megértést!
Budapesten napkozben raero holgy aki csak ugy szexelne egyet, minden kotottsegtol mentesen? Esetleg par aki feldobna a szexualis eletet egy harmadikkal? Irj batran!
Sziasztok
Én egy sportos, tapasztalt, fiatal, budapesti srác vagyok, nagyobb intim mérettel. Szívesen csatlakoznék párokhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz Budapesten vagy Pest megyében. Helyem is van szóval fogadni is tudok ha úgy alakul, üzenetben elérhető vagyok de kérésre nagyon szívesen adok Skype vagy viber elérhetőséget is
gyógy és frissítő masszőr vagyok, de kicsit konyítok az erotikus masszázshoz is, amit szívesen is csinálok!
Én egy sportos, tapasztalt, fiatal, budapesti srác vagyok, nagyobb intim mérettel. Szívesen csatlakoznék párokhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz Budapesten vagy Pest megyében. Helyem is van szóval fogadni is tudok ha úgy alakul, üzenetben elérhető vagyok de kérésre nagyon szívesen adok Skype vagy viber elérhetőséget is

Ipolyságban keresnék minden jóra fiatal sportos 30as csupasz srac
Sziasztok! Ma délelőtt Budapesten keresek hellyel rendelkező kiváncsi heteró/biszex/meleg pasit, aki szívesen venné, ha leszopnám. Nagy intim méret előny! Légy ápolt és szeresd, ha játszanak a farkaddal. Várom privát üzeneted!
Sziasztok. Fóton vagy a közelben szopnék egy ápolt ,borotvált, teli faszt. Ma délelőtt. Nem beszélgetni szeretnék.Szabadban vagy helyed legyen
sziasztok
hetero vagy biszex párokkal ismerkednek
magas,férfias vagyok,ápolt és egészséges
farkam 18cm, borotvált
nyitott vagyok sok mindenre
hely autó van
írjatok,ismerkedjünk
hetero vagy biszex párokkal ismerkednek
magas,férfias vagyok,ápolt és egészséges
farkam 18cm, borotvált
nyitott vagyok sok mindenre
hely autó van
írjatok,ismerkedjünk
orálkalandot keresek Szigethalom-Dunavarsány környékén
Ma estére vagy holnap egész nap keresek kalandot. Bármi szóba jöhet. Helyem van 9. kerületben.
Sziasztok! 04.02-án délelőtt Budapesten keresek hellyel rendelkező kiváncsi heteró/biszex/meleg pasit, aki szívesen venné, ha kézzel-szájjal kényeztetném. Nagy intim méret előny! Légy ápolt és szeresd, ha játszanak a farkaddal. Várom privát üzeneted!
Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám. Hölgyek írjatok bátran.
Megismerkednék olyan hetero sráccal,úrral akit már régóta foglalkoztat a gondolat milyen lehet egy másik sráccal hokizni.Jófej laza kíváncsi partnert keresek,helyem van Pestmegyében.Igényes diszkrét ápolt srác vagyok!
Pest megyében nőt keresek kölcsönös kikapcsolódásra. jelezz üzenetben!