Hellyel rendelkező,diszkrét,kulturált pasiként keresnék,csinos hölgyet,ill szimpatikus párt közös szórakozásra!

Sportos, jóképű férfiként keresek ma estére párt hetero alapon Budapesten. Helyem van, de szívesen meg is látogatlak titeket. Privát üziben megbeszélhetünk minden egyebet
Sziasztok!
Budapesten ,heteró alapon pár, hölgy játszótársa lennék !
Dugasd a nődet egy igazán nagy farkú pasival ....
Budapesten ,heteró alapon pár, hölgy játszótársa lennék !
Dugasd a nődet egy igazán nagy farkú pasival ....
Megismerkednék olyan hetero sráccal,úrral akit már régóta foglalkoztat a gondolat milyen lehet egy másik sráccal hokizni.Jófej laza kíváncsi partnert keresek,helyem van Pestmegyében.Igényes diszkrét ápolt srác vagyok!
Kérlek csak akkor írj ha valóban akarsz is találkozni!Egy-két szavas üzenetekre nem reagálok vissza!Köszönöm a megértést!
Kérlek csak akkor írj ha valóban akarsz is találkozni!Egy-két szavas üzenetekre nem reagálok vissza!Köszönöm a megértést!
Sziasztok! Diszkrét megbízható aktiv pasit keresek rendszeres szexre
40es extra potens, többlövetű pasi 19/6 kemény farokkal keres nőt vagy párt!
Sziasztok.magas,sportos,agy méretű pasi,párral ismerkedne ma este Demjén termál tóbál.Szaunázás,fürdőzés,szex.
Sziasztok! A hétvégén várom kedves hölgyek, és párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn! Közös szimpátia esetén várlak szeretettel! Várom leveled!

sziasztok ketten egy punciban dologra nyitott párok esetleg vannak e itt akik esetleg ma este ra is ernenek?
Ma szívesen találkoznék párral, nővel!
Nèpliget?
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten

Haveromékkal kimegyünk a reptérre. Hetero alapon . Párokat nőket
30-38 év közötti jól szituált, sportos testalkatú,sötét hajú nagyobb mérettel rendelkező srácokat keresük gang bangra kizárólag heteró alapon. Csak akkor jelentkezz ha van vibered és mersz is kamerán beszélni. Álmodozók kíméljenek. Jelentkezni privát üzenetben. Először egész alakos fotót kérünk, szimpátia esetén kamerán egyeztetünk.
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sziasztok! Budapesten keresek hölgyet vagy párt aki ráérne a hétvégén. Sportos, magára abszolút igényes férfi vagyok. Ha érdekelne a dolog keress bátran, saját helyem is van ha számít

Kedd,szerda,csütörtök vagy péntek éjszakámat szívesen tölteném pár társaságában!
Hetero vagy akár bi pár is jelezhet a lényeg,hogy élvezetekkel teli éjszaka legyen!
További részletek az adatlapomon!
Hetero vagy akár bi pár is jelezhet a lényeg,hogy élvezetekkel teli éjszaka legyen!
További részletek az adatlapomon!
Ma este
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Sziasztok. Ma este vagy hétvégén aki forró és hosszú estét szeretne? helyem is van de mobilis is vagyok. Adatlapomon minden megtalálható.
Ma este hellyel rendelkező két pasit keresek. Csak masszásra.
Ma este párhoz csatlakoznék Budapesten, kellemes élményekre közösen,