Estét
Mostanában, Hölgy 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke, autós/orál...
akár pasid nézheti,vagy ő is beszál
Mostanában, Hölgy 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke, autós/orál...
akár pasid nézheti,vagy ő is beszál
Szia. Sikerült?
Egymás mellett micsi egyébként,Ha max. Nyalhat a Csaj? Nekem közel lennél/lettél Volna (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 22. hétfő 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 22. hétfő 16:43
Egymás mellett micsi egyébként,Ha max. Nyalhat a Csaj? Nekem közel lennél/lettél Volna (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 22. hétfő 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3174182)

Ázsia center környékén PÁR kb. 1 óra múlva?
Egymás mellet, max kinyalhat a csajszi!
PASIK NEEEEEE!!!!!!
PASIK NEEEEEE!!!!!!
25-én estére (éjszakára) keresek hellyel rendelkező hölgyet, esetleg hetero párt. 51 éves hetero pasi vagyok.
Ma este Budapest es környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék!
Minden jóban benne vagyok! Viber van, utazni tudok!
Minden jóban benne vagyok! Viber van, utazni tudok!
Sziasztok párhoz nőhöz csatlakoznék Gyál környékén!
sziasztok vannak e itt olyan pasik akit izgatná ha elotte dugjak kényeztetik feleseget baratnojet? Hely kellene utazni tudnek
Ázsia center környékén PÁR kb. 1 óra múlva?
PASIK NEEEEEE!!!!!!
PASIK NEEEEEE!!!!!!
Sziasztok! Írtam üzenetet.
(Ez egy válasz crookeddick1 üzenetére (2024. 04. 22. hétfő 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 22. hétfő 11:48

Sziasztok!
Férfit keresünk az asszonnyal, aki időnkét meglátogatna minket. Vannak kizáró okok: dohányzás, bajusz-szakáll, erős test szőrzet. Korban kb 35-50 közötti, normál testalkat. Az hölgyről: szőke haj, kék szem, 166 magasság, kicsit erősebb testalkat, nagy cicik. Mivel hosszú távban gondolkodunk, egy idő után elhagynánk az óvszert, akinek ez gond, sorry... Pest megyében vagyunk, Bp felett. Aki hasonló dolgokban töri a fejét, írjon üzit. Képet fogunk kérni e-mailban, és a hölgy dönt. Pontosítás majd menet közben. Köszi a figyelmet.
Férfit keresünk az asszonnyal, aki időnkét meglátogatna minket. Vannak kizáró okok: dohányzás, bajusz-szakáll, erős test szőrzet. Korban kb 35-50 közötti, normál testalkat. Az hölgyről: szőke haj, kék szem, 166 magasság, kicsit erősebb testalkat, nagy cicik. Mivel hosszú távban gondolkodunk, egy idő után elhagynánk az óvszert, akinek ez gond, sorry... Pest megyében vagyunk, Bp felett. Aki hasonló dolgokban töri a fejét, írjon üzit. Képet fogunk kérni e-mailban, és a hölgy dönt. Pontosítás majd menet közben. Köszi a figyelmet.
Sziasztok!
Erre a hétre keresnék heteró alapon kellemes kikapcsolódási lehetőséget, nő, nők, párok személyében... (04. 22-04. 28)
Sziasztok!
Egzotikus lányokat keresek! Ázsiai, latinos vagy afrikai származású legyen. 18-40 év közötti. Magyar vagy angol nyelven lehessen kommunikálni egymással.
Egzotikus lányokat keresek! Ázsiai, latinos vagy afrikai származású legyen. 18-40 év közötti. Magyar vagy angol nyelven lehessen kommunikálni egymással.
Szisztok!
Ma Kelenföld környékén hölgy,pár egy kis kikapcsolódásra?
Ma Kelenföld környékén hölgy,pár egy kis kikapcsolódásra?

Hátha itt vagytok ... szombati, pestmegyéből érkező, gyulai sakk partnerem és párját keresem!

sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület

Holnap este van hölgy aki meglátogatna engem egy kellemes kikapcsolódásra? Bármiben benne vagyok, amire vágysz.

Jo napot.
27.én nagykátai strand parkolrészén nagy rendezvény lessz.
Kaja, pia, műsorok, stb..
Ismerkedésre szuper hely. Még akármi is lehet
Én ott leszek, gyertek ti is.
27.én nagykátai strand parkolrészén nagy rendezvény lessz.
Kaja, pia, műsorok, stb..
Ismerkedésre szuper hely. Még akármi is lehet

Én ott leszek, gyertek ti is.

Sziasztok!
43 éves, magas, rendes, normális, nemdohányzó férfi vagyok.
Szívesen ismerkednék kedves, szimpatikus, ápolt hölggyel vagy párral közös örömszerzések céljából.
43 éves, magas, rendes, normális, nemdohányzó férfi vagyok.
Szívesen ismerkednék kedves, szimpatikus, ápolt hölggyel vagy párral közös örömszerzések céljából.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol!
Lennél a társam, partnerem május 11-n a Ballószögi Fürdő naturista napján.?Nagyon klassz programok lesznek, szauna,meztelen táncszínház,
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma este!! Valaki/Valakik?
Autós kaland is oké! Ma este!! Valaki/Valakik?