Szopnék Újhartyány
Albertirsa, Pilis, Monor környékén szopnék ma délelőtt.
Utazni tudok, helyem nincs.
Utazni tudok, helyem nincs.
sziasztok
Bp-i 25 éves fitness és személyi edző srác vagyok sportos ápolt diszkrét és megbízható hölggyel párral (hetero alapon) szívesen ismerkednék kalandoznék néha akár most hétvégén is írjatok rám bátran privátban
Bp-i 25 éves fitness és személyi edző srác vagyok sportos ápolt diszkrét és megbízható hölggyel párral (hetero alapon) szívesen ismerkednék kalandoznék néha akár most hétvégén is írjatok rám bátran privátban
Sziasztok,
Normális párral ismerkednék hosszútávra.
Aktív életet ,rendszeresen sportoló egészséges férfi vagyok. Kicsit extrább vágyakkal.
Hölgy örömére csatlakoznék. Természetesen hármasban, esetleg házibarát jelleggel.
Ha valaki olyat kerestek aki normális, akivel a szabadidőt is tartalmasan lehet eltölteni, és be tartja a kellő határokat, akkor írjatok rám. S ismerkedjünk.
Normális párral ismerkednék hosszútávra.
Aktív életet ,rendszeresen sportoló egészséges férfi vagyok. Kicsit extrább vágyakkal.
Hölgy örömére csatlakoznék. Természetesen hármasban, esetleg házibarát jelleggel.
Ha valaki olyat kerestek aki normális, akivel a szabadidőt is tartalmasan lehet eltölteni, és be tartja a kellő határokat, akkor írjatok rám. S ismerkedjünk.
Szigetszentmikloson cumiznék ma
Hölgyet ,hetero házaspárt keresek XX kerületből
sziasztok
biszex párokkal ismerkedünk,lehetőleg uni vagy passziv bi férfitagú párokkal
nálunk a pasi leginkább aktív bi
többes szexben jártas sokat tapasztal pár vagyunk
helyünk van,utazni is tudunk az országban bármerre
kevés a tabu
írjatok,ismerkedjünk
csók Andi és András
biszex párokkal ismerkedünk,lehetőleg uni vagy passziv bi férfitagú párokkal
nálunk a pasi leginkább aktív bi
többes szexben jártas sokat tapasztal pár vagyunk
helyünk van,utazni is tudunk az országban bármerre
kevés a tabu
írjatok,ismerkedjünk
csók Andi és András
Sziasztok szombat délután,este csatlakoznék párhoz de nyitott lenné pasinak kézzel csinálni is.ha még neked se nincs programod írj budapesten utazni tudok.
Izgalmas estét mindenkinek. Szeretnék találkozni párral, hölggyel. Ezért akinek lenne kedve, vele, velük szívesen ismerkednék.
Sziasztok,
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrèn.
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrèn.
Ma este biztonságos kaland?
Lany vagy par pentek napkozben? Biszex harmas? Helyem van a belvarosban. Irjatok batran!
Ma este szopnék Budapesten belül. Hely/autó szükséges.
Sziasztok, estét.
19 óra után Hölgy 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke, autós,orál...
pasid nézheti,vagy ő is beszál
19 óra után Hölgy 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke, autós,orál...
pasid nézheti,vagy ő is beszál
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol!
Ma XX. ker Duna-Part hetero férfi kalandra kész

Hölgyek, lányok. 20.ker. Mediterrán lakóparkban kertészt kerestek nagy, kitartó farokkal. Állok a rendelkezésetekre.
49|187|100 Budapesti férfi, átlagnál nagyobb (21 6) mérettel...
Házaspárhoz csatlakozom tabuk nélkül...
Enyhe Bi oké ...
Házaspárhoz csatlakozom tabuk nélkül...
Enyhe Bi oké ...

Sziasztok holnap Soroksár Auchannál nő aki kalandozna?
Napközben budapesti otthonomban fogadnék kíváncsi lányt. Semmi sem muszáj. Amit szeretnél az lesz. Mindent meg lehet beszélni
Sziasztok!
Estére keresek budapesti lányt vagy hölgyet akivel kellően jól érezhetjük magunkat és egymást!
Üdv
Z
Estére keresek budapesti lányt vagy hölgyet akivel kellően jól érezhetjük magunkat és egymást!
Üdv
Z