Sziasztok! Párokkal ismerkednénk! Egymás elötti sex! Csak párokkal!!! És csak is egymás előtt!!
Sziasztok
Van olyan hölgy akinek lenne kedve ismerkedni és szimpátia esetén jövő héten szerdán vagy csütörtökön találkozni Budapesten? 35 éves igényes szexcentrikus pasi vagyok.
Van olyan hölgy akinek lenne kedve ismerkedni és szimpátia esetén jövő héten szerdán vagy csütörtökön találkozni Budapesten? 35 éves igényes szexcentrikus pasi vagyok.
Sziasztok!
Kecskeméten élő, 28 éves pasi vagyok. Szívesen ismerkednék párokkal, akár mindkét fél örömére
Fogadni és utazni is tudok
Kecskeméten élő, 28 éves pasi vagyok. Szívesen ismerkednék párokkal, akár mindkét fél örömére

Fogadni és utazni is tudok
Sziasztok!
Ma estere keresnek Budapesten társaságot. Igenyes, potens, 36 eves pasi vagyok. Helyem van 13.ker.
Ma estere keresnek Budapesten társaságot. Igenyes, potens, 36 eves pasi vagyok. Helyem van 13.ker.
Sziasztok, van itt olyan pár vagy hölgy aki pluszban 2 pasit keresne?
Mi 24 és 42 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket.
Mi 24 és 42 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket.
Sziasztok!
Férfiként örömmel barátkoznék, ismerkednék budapesti hölggyel, párral vagy akár korrekt úriemberrel is, akit (akiket) az átlagtól jobban érdekel a szex és az erotika. Szeretném felnőtt, intelligens ember módjára megélni a szexuális vágyaimat. Párokhoz akár csak a hölgy, akár csak az úr vagy mindkettejük örömére is szívesen csatlakozom. Amennyiben arra szeretnétek találni valakit, hogy csak meglesse a szeretkezéseiteket, akkor is kereshettek. Pest megyei találka is érdekel, ha stimmelnek az elképzelések.
Férfiként örömmel barátkoznék, ismerkednék budapesti hölggyel, párral vagy akár korrekt úriemberrel is, akit (akiket) az átlagtól jobban érdekel a szex és az erotika. Szeretném felnőtt, intelligens ember módjára megélni a szexuális vágyaimat. Párokhoz akár csak a hölgy, akár csak az úr vagy mindkettejük örömére is szívesen csatlakozom. Amennyiben arra szeretnétek találni valakit, hogy csak meglesse a szeretkezéseiteket, akkor is kereshettek. Pest megyei találka is érdekel, ha stimmelnek az elképzelések.
Üdv mindenkinek!
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt vagy hölgyet keres két biszex érdeklődésű férfi.
Ápolt, magunkra és környezetünkre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfiak vagyunk.
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt vagy hölgyet keres két biszex érdeklődésű férfi.
Ápolt, magunkra és környezetünkre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfiak vagyunk.
Sziasztok,
Kulturált, igényes biszex uni/aktív férfit vagy mindkét részről bi párt keresünk hármas-négyes kalandhoz, Budapest vagy környékén.
40/42 éves mindkét részről bi pár vagyunk.
Szeretjük az orális kalandokat, mindenki mindenkivel alapon, de a finom kölcsönös szexet is kívánjuk!
Csak igényes 25-45 közötti férfit vagy párt keresünk, aki szereti az izgalmas együttlétet.
Szimpátia fontos, így csak a fényképes jelentkezést tudjuk értékelni, de nem kv partnert keresünk, így ha találkozunk akkor ott szeretünk belevágni a kölcsönös élvezetekbe is.
Tehát a kulcsszavak: kizárólag 25-45 között, igényes, számunkra is helyes, fényképes, biszex
Kulturált, igényes biszex uni/aktív férfit vagy mindkét részről bi párt keresünk hármas-négyes kalandhoz, Budapest vagy környékén.
40/42 éves mindkét részről bi pár vagyunk.
Szeretjük az orális kalandokat, mindenki mindenkivel alapon, de a finom kölcsönös szexet is kívánjuk!
Csak igényes 25-45 közötti férfit vagy párt keresünk, aki szereti az izgalmas együttlétet.
Szimpátia fontos, így csak a fényképes jelentkezést tudjuk értékelni, de nem kv partnert keresünk, így ha találkozunk akkor ott szeretünk belevágni a kölcsönös élvezetekbe is.
Tehát a kulcsszavak: kizárólag 25-45 között, igényes, számunkra is helyes, fényképes, biszex
Sziasztok!
Ma este szivesen fogadnek holgyet vagy part. 36 eves igenyes, jo farku pasi vagyok.
Ma este szivesen fogadnek holgyet vagy part. 36 eves igenyes, jo farku pasi vagyok.
Pilis, Albertirsa, Monor környékén szopnék ma délelőtt.
Helyem nincs, utazni tudok.
Helyem nincs, utazni tudok.
Szombat délután Bp-n leszünk eset fogadni tudó hölgyet keresünk, adatlapunkon leírtak alapján?
Sziasztok! Ma este, éjszaka szívesen fogadnék hölgyet, párt csendes otthonomban Gödöllőn.Ha közös a szimpátia bármi lehet! Várom leveled! Szép napot!
Szép szerszám, tudnám kényeztetni!
(Ez egy válasz szeretemnagyon üzenetére (2024. 06. 06. csütörtök 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok.
Mai nap, Bp vagy Szűk környékén Hölgy (pár)1 laza Kalandra, autós, Orál...
Mai nap, Bp vagy Szűk környékén Hölgy (pár)1 laza Kalandra, autós, Orál...
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Mi egy Budapesten élő 47/54 éves biszex iránt érdeklődő pár vagyunk! Keresünk hellyel rendelkező enyhe bi nagyobb méretű (min.18/5 cm) pasit, biszex hölgyet, vagy mindkét részről bi párt! Budapesten keresünk, de június 13 és 19 között Siófokon leszünk, ott is szívesen kalandoznánk! Arcos és intim fotót kérünk, amit természetesen viszonzunk. Kamusok, találkozni nem akarók, csak levelet írogatók kíméljenek! Üzenetedet privátban várjuk.
Gyál , reptér környékén valaki?
Sziasztok. 3.kerületbe lakom. Szivesen ismerkednék hetero alapon hosszútávra. Kalandok is érdekelnek. Volt már részem 3-ba. 2 férfi egy nő. Nekem nagyon bejött.
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sziasztok. Szivesen ismerkednék hetero alapon hosszútávra. Kalandok is érdekelnek. Volt már részem 3-ba. 2 férfi egy nő. Nekem nagyon bejött.
Kemény vastag farkő 40es férfi ismerkedne kedves nővel vagy párral