Ma 13:00-14:00 körül keresek aktívat, aki jól megszopatna. Monor-Vecsés környékén.
Helyem nincs, utazni tudok.
Helyem nincs, utazni tudok.
Diszkréten a profilom alapján.

Holnap napkozben talakozni tudo Holgyet, part keresek. Szeretnem ha raulnel az arcomra, majd bepuccsitva nyalhatnam a puncid. Irj batran!
Sziasztok.Hoszabb távra is keresük biszex barátnőnket 4.nek.Aki egy párhoz s házibarátjukhoz csatlakozna.Helyünk van.Utazni is tudunk.Mi igényes,biszex. vonzó szőke hölgy s két pasi vagyunk.privibe irjatok
Sziasztok!
Holnap nap közbenre keresnék Érd és környékén. Csak hetero alapon...
Holnap nap közbenre keresnék Érd és környékén. Csak hetero alapon...
Sziasztok,
magányos, elhanyagolt nők jelentkezését várom. Garantáltan új, meghatározó élményeket szeretnél?
Esetleg titkos kapcsolatot?
Higiénia, diszkréció adott és elvárt.Veresegyházon egyedülállóként várom hölgyek jelentkezését.
magányos, elhanyagolt nők jelentkezését várom. Garantáltan új, meghatározó élményeket szeretnél?

Esetleg titkos kapcsolatot?

Higiénia, diszkréció adott és elvárt.Veresegyházon egyedülállóként várom hölgyek jelentkezését.

Keresek picit extrémebb kalandra srácot, most hétvégére, Kaposvárra! Részletek privatban!
Üdv.
30 év körüli urként párhoz csatlakoznék, nagy keblekkel megadott hölgy örömére. Budapest, Pest megye.
Privátban adok számot, nagy méretem van.
30 év körüli urként párhoz csatlakoznék, nagy keblekkel megadott hölgy örömére. Budapest, Pest megye.
Privátban adok számot, nagy méretem van.
Sziasztok, hosszútávra keresem hölgy partnerem az adatlapom szerint.

Sziasztok! Fiatal budapesti pasiként keresek partnereket!
Ha felkeltem az érdeklődésed, esetleg vágynál egy fiatalos lendületre, várom üzeneted!
Bence

Ha felkeltem az érdeklődésed, esetleg vágynál egy fiatalos lendületre, várom üzeneted!

Bence
Valaki???
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 04. csütörtök 07:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 04. csütörtök 07:01
Törölt felhasználó (4656903)

Anál kipróbálásához keresek aktív srácot.
Sziasztok ma estére vagy pentek estere keresek párt vagy lányt. lennék akár néző is vagy ha a női tag csak annyira kiváncsi hogy milyen egy másik farkat fogni abban is benne vagyok vagy egy jó beszélgetésben is,maszázs is szóba jöhet..bármire nyitottt vagyok. pest és nógrád megye. autós tali vagy utazni is tudok fogadni nem.
Szia szolj ha találtál szívesen társul ok én is!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 03. szerda 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 03. szerda 18:59
Törölt felhasználó (4746604)

Pentek napkozben lanyokat parokat keresek akikhez csatlakozhatnek. Imadnam ha valaki az arcomra ulne es ugy nyalhatnam, majd alaposan megdughatnam. Tapasztalatom boven van harmas teren is. Irjatok batran, talalkozzunk!
Sziasztok.Jön ma délelőtt valaki a Király utcai glory holeba?Párok ,hölgyek?
Még mindig keresek
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 03. szerda 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 03. szerda 13:43
Törölt felhasználó (4656903)

Pentek napkozben lanyokat parokat keresek akikhez csatlakozhatnek. Imadnam ha valaki az arcomra ulne es ugy nyalhatnam, majd alaposan megdughatnam. Tapasztalatom boven van harmas teren is. Irjatok batran, talalkozzunk!
Ma este szopnék aktív srácot Budapestről. Helyem nincs.
Ma estére keresünk egy bi srácot hármas játékokra, Pasik között csak orál. Igénytelen szakáll, dohányzás kizáró ok. Fotócsere alap.(könyörgöm olyan ember írjon aki húsz üzenet után nem jön elő valami idióta indokkal!! A másik, hogy a bi nem azt jelenti, hogy megengedi, hogy egy pasi leszopja, csakhogy potyapuncit kapjon)
Sziasztok!
Budapesten ,heteró alapon pár, illetve hölgy játszótársa lennék hosszú távon!
Csak budapesti, heterók levelét várom !
Valóban 23-valós mérettel rendelkezem .
Budapesten ,heteró alapon pár, illetve hölgy játszótársa lennék hosszú távon!
Csak budapesti, heterók levelét várom !
Valóban 23-valós mérettel rendelkezem .