Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
sziasztok
en egy 38 éves enyhe bisex srác vagyok Keresek korban hozzám illő, normális, értelmes és megbizható pasit enyhe bisex dolgokra. Engem főleg közös és kölcsönös hokizás és max orál ami izgat pasival. Amolyan haverság extrákkal dolog kialakitása lenne a cél. Továbbá keresem normális párok társaságát is akik elfogadják az enyhe bisexualitást.
ha erdekel irj egy uzenetet vagy vegyel fel skypon
koszi
en egy 38 éves enyhe bisex srác vagyok Keresek korban hozzám illő, normális, értelmes és megbizható pasit enyhe bisex dolgokra. Engem főleg közös és kölcsönös hokizás és max orál ami izgat pasival. Amolyan haverság extrákkal dolog kialakitása lenne a cél. Továbbá keresem normális párok társaságát is akik elfogadják az enyhe bisexualitást.
ha erdekel irj egy uzenetet vagy vegyel fel skypon
koszi
Sziasztok!
Ma estére keresek orál szexet Budapestről. Helyem nincs.
Ma estére keresek orál szexet Budapestről. Helyem nincs.
Sziasztok ma estére (csütörtök)vagy péntek estere keresek párt vagy lányt. lennék akár néző is vagy ha a női tag csak annyira kíváncsi hogy milyen egy másik farkat fogni abban is benne vagyok vagy egy jó beszélgetésben is,masszázs is szóba jöhet..bármire nyitott vagyok. pest és nógrád megye. autós tali vagy utazni is tudok fogadni nem.
Sziasztok.Szexpartner párokat,hölgyeket keresek Újpalotán és környékén.Én 50 es ápolt diszkrét pasi vagyok 17/6 os intím mérettel.
Ma vagy holnap reggel 6.30-ig vagy 15-16 óra között szopnék Hatvan Bp utvonal környékén. Szabadban vagy nálad.
Diszkréten a profilom alapján.

csütörtök péntek reggel 6.30-ig vagy 15-16 óra között szopnék Hatvan Bp utvonal környékén. Szabadban vagy nálad.
Sziasztok. Középkorú Férfi vagyok. Kifejezetten szerepjáték kedvelő Nálam Idősebb vagy Fiatalabb Hölgyet vagy Párt szeretnék megismerni!
Most?
akár szabadban is!

Nagy farkú pasi kit érdekel? Lányok, párok. Bp 20ker.
Ma este szex? Kedves nőt vagy párt keresek. Képek adatlapomon.
Nagy méretű pasit keresünk az adatlapon látható hölgy dugasara Bp
sziasztok spermas puncit nyalnek vannak e erre nyitott párok itt:?
Szerda csütörtök péntek reggel 6.30-ig vagy 15-16 óra között szopnék Hatvan Bp utvonal környékén. Szabadban vagy nálad.
Hölgyet keresünk harmadiknak...
Sziasztok!
Ápolt párhoz csatlakoznék ma este.
Képek a társkeresőben.
Ápolt párhoz csatlakoznék ma este.
Képek a társkeresőben.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Kifejezetten nagy zacsival rendelkező partnert keresnek masztizni.
Sziasztok szerdán napközben pár társaságát keresem heteró alapon fogadni tudok Dabason.