Sziasztok. Most Dunakeszi bevasarlo központnál esetleg pár vagy hölgy aki szívesen kalandozna?
Főleg idősebb hölgyeket keresek, akik orális kényeztetésre vágynak. 51 éves, magas, vékony férfi vagyok.
Sziasztok!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Jóképű, intelligens és igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Sziasztok! Budapesten fiatal srácként ismerkednék ma. Helyem van.

Sziasztok!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Nagy cicis hölgyet keresek, esetleg idősebb 40-50év körüli igényes hölgyet, akinek bejön a fiatal srác! Adatlapom szerint!
Tapasztalattal rendelkezo fiatal srackent keresek Holgyeket, parokat alkami talakakra. Lanyoknal sima szextol, a perverz vagyakig barmire nyitott vagyok. Paroknal hetero es bi alapon is szivesen talalkozom! Irjatok batran! Szep estet!
Sziasztok !
Pénteken (2023.03.03.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Pénteken (2023.03.03.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Piliscsaba, és körzetében keresek párt, akiket kukkolhatnék viszonzás nélkül.
Kor, alkat másodlagos.
Kor, alkat másodlagos.
Sziasztok. Most a Pólus környékén pár vagy hölgy aki most kalandozna?
Szia/sztok!
Hetvegen szombat delutanra es estere(23.03.04.) keresunk jo tarsasagot ferfi vagy par szemelyeben az KIZAROLAG az adatlapunkon megadottak szerint egy kellemes nap eltoltese celjabol.Egeszestes program eloszor ismerkedessel,beszelgetessel,utan ejszakaba nyuloan egyuttlet.Foto,borotvalt intim,kommunikacios kepesseg alap,dohanyzas,bajusz es szakall kizaro ok,biszexualitas elfogadott,sot....
Korrekt bemutatkozas,foto,ha ez ok utana telefon.Ha ez nem felel meg ne is probalkozz,nincs kivetel!
Hetvegen szombat delutanra es estere(23.03.04.) keresunk jo tarsasagot ferfi vagy par szemelyeben az KIZAROLAG az adatlapunkon megadottak szerint egy kellemes nap eltoltese celjabol.Egeszestes program eloszor ismerkedessel,beszelgetessel,utan ejszakaba nyuloan egyuttlet.Foto,borotvalt intim,kommunikacios kepesseg alap,dohanyzas,bajusz es szakall kizaro ok,biszexualitas elfogadott,sot....

Korrekt bemutatkozas,foto,ha ez ok utana telefon.Ha ez nem felel meg ne is probalkozz,nincs kivetel!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok:Egész héten esténként várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted.
rolirol77 hirdetése nem elég?
Miért kell 2x külön regről hirdetnetek? Na mind1.. jó szórakozást, de célszerűbb lenne abban a topicban hirdetni, ahol rendezitek (Békés megye). (Ez egy válasz Swingercsaj üzenetére (2023. 03. 01. szerda 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 01. szerda 09:47
Miért kell 2x külön regről hirdetnetek? Na mind1.. jó szórakozást, de célszerűbb lenne abban a topicban hirdetni, ahol rendezitek (Békés megye). (Ez egy válasz Swingercsaj üzenetére (2023. 03. 01. szerda 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok Március 18. Szombat kb 50 fős szex bulit tartunk. Szarvas. Már lehet jelentkezni! 20-50 es korosztály csinos hölgytagú ápolt parokkal! Jakkuzival szaunával bográcsban fincsi pörkölt és finom sültes tálak rantott husik töltött húsok sült húsok finom köretek..és persze finom szex izzadasig..jó zene a teraszon buli tanc sex! Ne maradjatok le! Szép zavartalan környezetben!
Van Békés megyei topic is, ha Szarvason laksz, ott célszerű hirdetned. Ez a topic a Pest megyei társkeresőké.
Sziasztok! Budapesten fiatal srácként ismerkednék ma. Helyem van

Sziasztok ma 19ig keresek párt vagy lányt fogadni nem tudok