Helló!
Olyan hölgy ismeretségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
41 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan hölgy ismeretségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.

41 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Holgyek parok aki tenyleg talallkozni is mer es nemcsak irogatni
Sziasztok
Középkorú Férfi vagyok!
Vannak titkos vágyaim amiket meg szeretnék valósítani..
Olyan Párral szeretnék ismerkedni akiket szintén vonz az enyhe Biszex
A Hölgy kényeztetése a fő szempont,de az előjáték során ki szeretném próbálni milyen érzés ha egy pasi is simogatja és be kapja és Én is Neki!
Szeretnék úgy puncit nyalni ha közben dugják....
Hátha léteztek ..
Középkorú Férfi vagyok!
Vannak titkos vágyaim amiket meg szeretnék valósítani..
Olyan Párral szeretnék ismerkedni akiket szintén vonz az enyhe Biszex
A Hölgy kényeztetése a fő szempont,de az előjáték során ki szeretném próbálni milyen érzés ha egy pasi is simogatja és be kapja és Én is Neki!
Szeretnék úgy puncit nyalni ha közben dugják....
Hátha léteztek ..
Sziasztok! Hétvégén esténként várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted! Köszönöm!
Sziasztok! Adatlapom szerint keresek Hölgyet vagy Párt!
Sziasztok! Budapesten fiatal srácként ismerkednék ma. Helyem van.

Margit híd környékén valaki sexre most?
Sziasztok, hétvégi időtöltésre keresek hölgyet..
Sziasztok!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
sziasztok feleseget dugnek a ferje elott (cuckold)ha vannak itt erre nyitott párok? Hely kellene utazni tudok
Ma este baszó bika? Belvárosban hely megoldott..írjatok.
6 or felé nemzeti szinhzaznal
egy vastagat ?

Sziasztok vasárnap lesz valaki aki tényleg talalkozna? Írj légyszi

Sziasztok. Nagykáta környéki hölgyet keresek,aki kedveli az enyhe bi pasit.
Sziasztok!Szexpartnert keresek rendszeres találkozásokra.Az adatlapomon minden első kőrben lényeges info megtalálható rólam.
Holgyekkel parokkal ismerkednek hely szukseges
Sziasztok ma este vagy holnapra fogadnánk Szarvason házaspárokat szép gyönyörű környezetben.. párcserés gabajodásra.
Sziasztok. Most Dunakeszi bevasarlo központnál esetleg pár vagy hölgy aki szívesen kalandozna?
Főleg idősebb hölgyeket keresek, akik orális kényeztetésre vágynak. 51 éves, magas, vékony férfi vagyok.
Sziasztok!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.