Sziasztok!
Sexpartnereim keresném ma napközben!
Sexpartnereim keresném ma napközben!
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
igényes,ápolt hölgyet,párt keresek,akik nagy farkúpasit keresnek. Házhoz megyek. Budapest XIII. ker.
Sziasztok! Budapest és környékén Párral szeretnék ismerkedni!
Sziasztok! Május 23-án este keresnénk szimpatikus párt Budapesten közös gabalyodásra! Ffi bi kizárt, helyünk sajnos nincs! Privát üzenet várunk!
Pesten fogadnék párt ma este lakásomon.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok!
Ma 13 óráig teljesen üres a naptáram,Hölgy vagy Pár egy maximálisan odaadó kényeztetést?
Ma 13 óráig teljesen üres a naptáram,Hölgy vagy Pár egy maximálisan odaadó kényeztetést?
Sziasztok! Holnap delelott Pestre utazok, van ott kb 1 oras dolgom. Utana lesz egy kis szabadidom. Szivesen eltoltenem lannyal vagy parral. Akit erdekelne a dolog, kerem irjon ram
Sziasztok!Ma délután Salgótarján, Pásztó, Hatvan, M0 környékén találkoznék hölgyel vagy csatlakoznék párokhoz, hely van!
Szép napot mindenkinek!!
Szép napot mindenkinek!!

Ma este keresek aktív/bi srácot orál kalandhoz Budapestről.
Én 27 éves, vékony, passzív srác vagyok. Hely szükséges.
Én 27 éves, vékony, passzív srác vagyok. Hely szükséges.
Hölgyek Párok!
Holnap délelőt valaki egy kellemes kényeztetést?
Holnap délelőt valaki egy kellemes kényeztetést?
Hosszútávú kapcsolatra keresünk pasit , párt. Fontos a szimpátia a kölcsönös szexuális vonzalom
Popsipuncimat dugatnám ma. Bp belvaros
Párt szívesen néznék szex közben és/vagy pár megnézhetne engem.
Mindent a szemnek... !
Autó vagy más izgalmas helyek is szóba jöhetnek.
Budapest és környéke!
Mindent a szemnek... !
Autó vagy más izgalmas helyek is szóba jöhetnek.
Budapest és környéke!
Most valaki egy gyors cumira ? Helyem van Kőbányán és nagyon tele a zacsim !
Sziasztok! Ma lenne pár akihez lehetne csatlakozni?

Sziasztok!
Pároknak biztosítanék helyet alkalmanként Pest megyében Mátyásföldön ! Szívesen beszállnék harmadiknak is , fotóznám vagy videóznám is,ha erre van igény,de csak sima kukkolásért is cserébe !
Alkalmi szexpartnert keresek mostanában!