Hétvégére ismét keresek srácot - srácokat. Az adatlapomom minden egyértelmű. Örülnék a normál testalkatnak és a fiatalabb korosztálynak. Fontos, hogy szeretném felvenni videóra! Természetesen teljes diszkréció adott és elvárt a video csak és kizárólag privát célra magamnak lenne. Ennek tudatában érdeklődj privátban!
Sziasztok mai nap folyamán egész nap , Westend közeléből esetleg pár???? Vagy szombaton reptérnèl???? Esetleg Délegyházi nudin.
Holnap Budapesten holgy vagy par partnere lennek, akar a szabadban is. Irjatok batran! Szolo sracok ne!
Sziasztok!
Budapesten ,heteró alapon pár, illetve hölgy játszótársa lennék.
Valóban 23cm méretem van
Budapesten ,heteró alapon pár, illetve hölgy játszótársa lennék.
Valóban 23cm méretem van
Sziasztok a mai nap Veszprém, Budapest, Nagykőrös vonalon lesz dolgom s szívesen összekotnem valami csodás dologgal
ha magadra vagy magatokra ismertek írjatok privat üzenetet. Udv mindenkinek

Sziasztok! Párokkal ismerkednénk. Mi Tataiak vagyunk, ésszerű keretek között szívesen utazunk!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára. (Ez egy válasz KedvesSzerető üzenetére (2024. 07. 12. péntek 07:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 12. péntek 07:03
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára. (Ez egy válasz KedvesSzerető üzenetére (2024. 07. 12. péntek 07:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Ma és holnap kint leszek Gárdonyba napozok!Szívesen ismerkednék hölgyekel párokal! 36 éves sportos alkatu igényes Hetero pasi vagyok! Privibe irjatok! Szép
Sziasztok !
Ma este fogadok kalandozni vágyó lányokat vagy párokat.
Ma este fogadok kalandozni vágyó lányokat vagy párokat.
Sziasztok! Fiatal 20-as srác ismerkedne hetero alapon hölgyekkel vagy párokkal, kor nemszámít, egyetlen dolog ami számít hogy jólérezzük magunkat. Utazni tudok.
Mániákus maszturbálást kedvelő srácot urat keresek közös hokihoz,izgat ha közben jó csajokat,szép puncikat nézhetünk közben,Olyan írjon akit ez valóban izgat vagy még sosem hokizott mással,hetero vagy nagyon enyhén biszex partnert keresek,olyat aki el is jön a találkozóra!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok.Helyem van.
Olyan igényes pasit keresünk,ma kora délutánra,aki a jelenlétemben,megdugná a nejemet!
Jó méret és épp fogazat fontos!
Helyed legyen!
Jó méret és épp fogazat fontos!
Helyed legyen!
Ma 15-16 óra között szopnék Hatvan Bp utvonal környékén. Szabadban vagy nálad.
Holnap Budaörs szopnék szopatnék
Sziasztok. 27.-tol 31.-ig az Aquaworld Ben leszünk! Nagy intimmel keresünk pasit a feleségem örömére ! csak olyat aki el is jön
Keresünk egy szimpatikus hölgyet aki elfogadja ami az adatlapunkon le van írva. Sajnos eddig nem volt jelentkező de próbálkozunk. Lehetsz unatkozó , kiváncsi feleség aki kicsit kilépne a hétköznapok szürkeségéből.
Sziasztok. Nyitnék hölgyek párok felé. Akár idösebb korosztályban is. Irj uzit
Sziasztok 62 és 36 éves bi pasipár vagyunk bi párokkal ismerkednénk mi vékony testalkatú pasik vagyunk Olyan párokat keresünk ahol mindkét fél biszex vagy nyitott egy ilyen ismerkedésre
Sziasztok, kedves, nyitott párt, baráti társaságot keresek,különleges játékokra.
44éves 190cm magas nagyfarkú bika feleséget dugna
Feleség kényeztetésére keresünk egy pasit, kizárólag heteró alapon a hölgy örömére.
Kérlek fogadd el, hogy erősen szelektálunk. Privát üzenetben várjuk a megkereséseket.
Kérlek fogadd el, hogy erősen szelektálunk. Privát üzenetben várjuk a megkereséseket.