Budaörs szopnék
Sziasztok! Szívesen találkoznék párral, hölggyel, akár mostani órákban is. Akiknek lenne kedve ő, vagy ők írhatnának vissza.
Puncit nyalnék pénteken hosszan élvezésig pároknál is, akár dugás közben (ez volna a legjobb).
Autóban, szabadban is, Bp és tőle északra.
Autóban, szabadban is, Bp és tőle északra.
Sziasztok
Partnert keresek most délelőtt minden jóra! Írjatok bátran! Fiúk és lányok is!
Szép napot
Partnert keresek most délelőtt minden jóra! Írjatok bátran! Fiúk és lányok is!
Szép napot
Sziasztok! Ma napközben szívesen találkoznék Budapesten egy szimpatikus párral, ahol a férfi tagot foglalkoztatják light-os bi dolgok. Olvassátok el az adatlapom és ha szimpi írjatok

Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Imádok puncit nyalni, erotikus masszázzsal kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Privát üzenetben jelentkezzen az, aki komolyan is gondolja a találkozást.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Imádok puncit nyalni, erotikus masszázzsal kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Privát üzenetben jelentkezzen az, aki komolyan is gondolja a találkozást.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Diszkrét, lakásomban egy kellemes pipa Neked

Budapesten keresünk szimpi pasit csütörtök estére,legyen helyed,kedveld hogy mindketten megfogjuk farkad.Ha magadra ismertél írj ,várjuk bemutatkozo leveled.Erika
Sziasztok ! Van esetleg olyan Pár ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi veri egymásnak és be is kapják és a Hölgyet is ki lehet nyalni és szereti,ha két Pasi kényezteti !!! Csak Bi párok !! Lehetőleg Budapest és környékén!
Sziasztok.
B.Pesti vagy környéki hölgy,(pár) mostanában 1 laza nyári kalandra
B.Pesti vagy környéki hölgy,(pár) mostanában 1 laza nyári kalandra

Popsit dugni szerető belevaló férfias pasit keresek. 6.kerben van hely..
Sziasztok!
Most hölgy vagy pár Bp, Érd vagy ezek környékén? Ápolt, igényes pasi vagyok, autó van, de szükség esetén hely is.
Most hölgy vagy pár Bp, Érd vagy ezek környékén? Ápolt, igényes pasi vagyok, autó van, de szükség esetén hely is.
Sziasztok! Ma estére keresek, hölgyet vagy felséget Szolnok, Pest vagy Békés megyében, ha szeretnéd társaságom élvezni, írj privátban és megyek.
Sziasztok!
Hosszútávú barátságon alapuló kapcsolatra keresek egy kedves párt. 39 éves sportos srác vagyok, hármasban tapasztalt. Kérem csak olyan írjon aki komolyan is gondolja!
Szép napot mindenkinek!
Hosszútávú barátságon alapuló kapcsolatra keresek egy kedves párt. 39 éves sportos srác vagyok, hármasban tapasztalt. Kérem csak olyan írjon aki komolyan is gondolja!
Szép napot mindenkinek!
Szép napot mindenkinek!
Ma este szívesen vendégül látnék Hölgyet vagy párt Gyöngyösön egy kellemes,lazító este eltöltésére!
Beszélgetés,erotikus pajzán társasozás,erotikus masszázs vagy bármi más kellemes időtöltés céljából!
Ma este szívesen vendégül látnék Hölgyet vagy párt Gyöngyösön egy kellemes,lazító este eltöltésére!
Beszélgetés,erotikus pajzán társasozás,erotikus masszázs vagy bármi más kellemes időtöltés céljából!
44éves 190cm magas nagyfarkú bika feleséget dugna
Jászberény...Tarcsa....Budapest ..környékén csajok nincs kedve valakinek talizni...dumálni....hetero alapon... üzibe..
Jászberényből budapest tarcsa...környékén csajok nincs kedve valakinek talizni...dumálni....hetero alapon... üzibe..
Sziasztok! Budapesti és környéki hölgyeket, párokat keresek hosszú, kemény dugásra. Olyat, aki bírja, ha rendesen megpakolja egy nagyfarkú, határozott férfi. Olvass adatlapot, ne érjen meglepetés!
Üdv
Ma este a XXII.kerületi Szobor parknál leszek.Az a terv hogy kicsit játszok magammal,de hölgy vagy esetleg pár hölgy tagja csatlakozhat.Ha valakit érdekel privátban egyeztessünk.
Szép napot mindenkinek
Ma este a XXII.kerületi Szobor parknál leszek.Az a terv hogy kicsit játszok magammal,de hölgy vagy esetleg pár hölgy tagja csatlakozhat.Ha valakit érdekel privátban egyeztessünk.
Szép napot mindenkinek