Ma 15-16 óra között szopnék Hatvan Bp utvonal környékén. Szabadban vagy nálad
Sziasztok, van itt olyan pár vagy hölgy akit izgatna +2 pasival lenni ?
Mi 24 és 42 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Mi 24 és 42 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Sziasztok ! Búvóhelyet biztosítanék titkos szeretőknek , pároknak akiknek nincs hol szeretkezni . Cserében beszállnék harmadiknak vagy csak masztizva kukkolnék ! Budapesten van a búvóhelyem ! Extrém kéréseket is meghallgatok... Ha tetszik megvalósithatjuk.
Sziasztok! Budapesti, hellyel rendelkező, harisnyaimádó, független és diszkrét férfi keres BI párt vagy magányos hölgyet kellemes kikapcsolódásra, szimpátia esetén rendszeres találkozókra. Kor és alkat nem számít... és minden kívánsághoz alkalmazkodom...
Férfi kettesben NEM érdekel...!!!

Férfi kettesben NEM érdekel...!!!
Sziasztok ! Búvóhelyet biztosítanék titkos szeretőknek , pároknak akiknek nincs hol szeretkezni . Cserében beszállnék harmadiknak vagy csak masztizva kukkolnék ! Budapesten van a búvóhelyem ! Extrém kéréseket is meghallgatok... Ha tetszik megvalósithatjuk.
Sziasztok. Ma estére (vasárnap) keresek párt vagy lányt vagy lányokat.Nógrád és pest megye.fogadni nem tudok de utazni igen mobilis vagyok.benne vagyok autóskaland, kukkolásban ,maszírozásban,beszélgetésben vágyakról fantáziákról,csak orál,csak simogatás,de 3as szexben is esetleg ha férj szeret fotózni abban is benne vagyok szóval mindet kedvelek igazából a hölgyön múlik mit akar és azt telesítsük neki. fiuk ne irjanak köszönöm. várom hölgyek párok jelentkezését sziasztok szép napot.
holnap budaörs .-1 2 kerületben pasit keresek bisex talira
Újpesti nudira valaki most?
Dány környékéről keresek autós normális srácot.
Privátba írj. Köszi.
Privátba írj. Köszi.
Vasárnap délutáni szex?
Sziasztok mi 41/46 Fejér megye-i. Kedves hetero pár vagyunk. Kedves, szimpatikus párokal ismerkednénk. Egymás előtti hancurozásra, de megfelelő szimpátia esetén akár párcserére is. Utazni és fogadni is tudunk.
Párok most? After

Sziasztok
Fiatal, sportos, jóképűnek mondott férfiként szívesen csatlakoznék párokhoz a hölgy örömére, vagy keresnék nőt közös örömszerzéshez. Képeket találtok a profilomba.
Augusztus 26-30ig Budapesten leszek üzleti úton, ezeken a napokon keresnék.
Ha felkeltettem a figyelmed privátba tudunk beszélgetni.
Legyen szép napotok
Fiatal, sportos, jóképűnek mondott férfiként szívesen csatlakoznék párokhoz a hölgy örömére, vagy keresnék nőt közös örömszerzéshez. Képeket találtok a profilomba.
Augusztus 26-30ig Budapesten leszek üzleti úton, ezeken a napokon keresnék.
Ha felkeltettem a figyelmed privátba tudunk beszélgetni.
Legyen szép napotok
40-es férfi hosszú távra keres partnert nő vagy pár személyében

Holnap vasárnap estére keresünk az adatlapunkon leírtaknak megfelelő hetero férfit, aki megmasszírozná párosunk hölgytagját lakásunkon, happy finish befejezéssel. A továbbiak helyzettől függenek ! Nagy és vastag farok előny !
Sziasztok
Kellemes kaland mostanában Campona vagy környéke.
Hölgy,esetleg pár hetero alapon.?
Kellemes kaland mostanában Campona vagy környéke.
Hölgy,esetleg pár hetero alapon.?
sziasztok!
lányok, párok!!
Ma este szívesen kényeztetném párok hölgy tagjait, illetve hölgyeket!
26 éves jó méretű pasi vagyok, utazni tudok, nem gond a táv!
lányok, párok!!
Ma este szívesen kényeztetném párok hölgy tagjait, illetve hölgyeket!
26 éves jó méretű pasi vagyok, utazni tudok, nem gond a táv!
xx. kerület környékén keresek partnert.
Sziasztok.
Mostanában hölgy ismerkedni dunakeszi szabadstrand, büféknél ejmia-kőnél.
Mostanában hölgy ismerkedni dunakeszi szabadstrand, büféknél ejmia-kőnél.
Férfi masszőrt vagy női masszőzt keresek.