Diszkrét, empatikus, házas férfi olyan párt keres, ahol a feleség élvezheti a kettesben töltött időt – a férj tudtával, beleegyezésével. Akár hallgatózik, akár később kapja meg a részleteket, mindkettő izgalmas.
Barátság, nevetés, finom erotika; nem egyéjszakás kalandot, hanem rendszeres, bensőséges élményeket keresek.
Szeretném visszanyerni az intimitást türelmes, odaadó hölgy társaságában.
Friss STD‑szűrés természetes, utazás megoldott.
Ha vonz a hotwife‑dinamika, és szívesen építenétek valami izgalmasat, biztonságban, lassan, írjatok bátran!
Barátság, nevetés, finom erotika; nem egyéjszakás kalandot, hanem rendszeres, bensőséges élményeket keresek.
Ha vonz a hotwife‑dinamika, és szívesen építenétek valami izgalmasat, biztonságban, lassan, írjatok bátran!
Sziasztok!
Budapesten heteró alapon ,párt, illetve hölgyet keresek hosszabb távra !
Akár autós, búvóhelyes talikra!
Valóban nagy és megbízható cerkám van .
Budapesten heteró alapon ,párt, illetve hölgyet keresek hosszabb távra !
Akár autós, búvóhelyes talikra!
Valóban nagy és megbízható cerkám van .
Egerből, a környékről? Adatlapom szerint?
Szia!
Én is a 11 ben lakok. (Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (tegnap 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is a 11 ben lakok. (Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (tegnap 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok feleseget kényeztetnék a ferje elott akit ez izgatná hely kellene utazni tudnek.
Sziasztok!
Gyömrői strandon ma pár,hölgy esetleg?
Gyömrői strandon ma pár,hölgy esetleg?
Sziasztok.Ma pár,nő aki csatlakozna.Nudizás,medencézés,szex.Heves megye.
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
olyan not keresek aki kedveli a biszex pasikat hosszutávra akár hozzám is koltozne én 53 vagyok szolnok mellet lakom tobbit privátba
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Sziasztok valaki ma 20ker kocsival?
Sziasztok! Budapest és Déli vonzáskörzetében Párokkal szeretnék ismerkedni!
valaki 11.kerből?
Valaki mai napon ?
Sziasztok.Holnap újra nudizás pancsolás szex.Pár,nő aki szeretne csatlakozni privát üzenetben jelezze.Heves megye.
Mai nap akár azáonnal hölgy társaságát keresem kellemes időtöltésre a 11. Kerületben, helyem nincs.
Sziasztok jon ma valaki Rackevere a Dunapart fesztre ??
Régi vágyam , egy középkorú párocskánál harmadiknak lenni... Úgy.... Hogy a picike feleséggel 69-ezünk , miközben a párja kutya pózban dugja ! Közben nyalnám a férj tojásait...és a kicsusszanó farkát is... Aztán , ha teleélvezte a párját , akkor tisztára nyalnám a szép csupasz puncit ! Ilyen hármasra keresek párocskát Budapest vonzáskörzetéből !
Diszkrét, empatikus, házas férfi olyan párt keres, ahol a feleség élvezheti a kettesben töltött időt – a férj tudtával, beleegyezésével. Akár hallgatózik, akár később kapja meg a részleteket, mindkettő izgalmas.
Ma estére keresek párt vagy nőt 30 éves nagyfarku srác vagyok kék szem,barna haj
180/90kg.
Hetero alapon
180/90kg.
Hetero alapon