Budapesten képzett masszőrként kényeztetnék bi párokat pasikat
Október 12. Youngest csak 45 év alattiaknak swinger buli, Zuglóban. Swinger Yours szervezésében.
kb 40-50 fővel.
Színes karszalagok segítik az ismerkedést, és 18:00-20:00 h között kezdőknek ismerkedős, beszélgetős hangulatot biztosítunk.
Utána pedig mindenki megélheti, amit szeretne
Szóló hölgyek, urak és párok is lesznek egyaránt.
Ha érdekel írjatok.
kb 40-50 fővel.
Színes karszalagok segítik az ismerkedést, és 18:00-20:00 h között kezdőknek ismerkedős, beszélgetős hangulatot biztosítunk.
Utána pedig mindenki megélheti, amit szeretne

Ha érdekel írjatok.
Párt fogadnék ma napközben,különleges..extrém helyen!BP.!
Sziasztok! Ma reggel 8.30-ig szívesen fogadok hölgyet, párt csendes lakásomon Gödöllőn! Várom leveled! Köszönöm!
Eger és környékén, valaki, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna?
Fiatal ány beszállót keresünk legfőképp a lány örömére, max és a lábimádat részéből venném ki a részem.
38/29 es pár vagyunk.
38/29 es pár vagyunk.
Sziasztok jön innen valaki okt. 19. én Szarvasra buliba?
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék!

Október 12.én 19.00 órai kapunyitással (Közkívánatra)Szauna estet tartunk.Szeretettel várunk minden naturista,és swinger életmódot kedvelőket! Batyus ingyenes !Melitta.
Masszőrt fogadnánk ma este lakásunkon ! Csak privát üzenetet várunk !
Párral ismerkednék. Amit szeretnék, amig nyalom a feleséget, a férj szopná a farkamat. Diszkrét helyem van Vác közelében.
A mai napon Budapesten, hölggyel vagy párral kalandoznék.
Ötvenes, tapasztalt, kellemes kinézetű férfi vagyok, fiatal lányt nyalnék tisztára (az egészségesség határain belül), leginkább face sitting formájában.
Más egyéb, csak ha igény van rá, elsősorban sub hajlamomat szeretném kiélni. (A párja is jelen lehet)
Más egyéb, csak ha igény van rá, elsősorban sub hajlamomat szeretném kiélni. (A párja is jelen lehet)
Sziasztok
Párnak helyet biztosítanék ma napközben egy különleges helyen!BP.!
Párnak helyet biztosítanék ma napközben egy különleges helyen!BP.!
Budapesten hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak a hölgy örmére
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak a hölgy örmére
Szép napot!Párral ismerkednék hármas együtlétekre heteró alapon.Infok adatalapomon. smile
Esztergom -Szentendre vonalon keresek egy kedves szexy párt hosszútávra!
Diszkrét megbízható férfi vagyok!
Írj üzenetet
Diszkrét megbízható férfi vagyok!
Írj üzenetet
Hali mizu valaki bp 16ker cinkotai bányató
Okt 12 19.00 kapunyitás Ingyenes Batyubál! Szauna est!! Őrbottyán
Heteró kapcsolatban élő pasiként alkalmanként kíváncsiskodnék és maximális diszkréció mellett szopnék egy szép farkat... Odaadóan cumizok, lassan, mélyen érzékien, élvezettel-élvezésig:P