Eger és környékén, valaki, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna?
sziasztok olyan párral ismerkednek akik szeretik az elojatekként az erotikus masszirozast ! Hely kellene utazni tudnek!
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok Szarvasi férfi vagyok. Szép weelnes környezetbe várom párok jelentkezését cuckold ill 3 mas szórakozásra kikapcsolódásra. Akár maradhattok pár napot is smile gyönyörű szép saját weelnes szomszéd mentes vendégházamba a csend paradicsom. Teljesen zavartalan környezetbe szaunával hatalmas jakkuziba lazuljunk ismerkedjünk izgalmasan. smile levélbe várom a jelentkezést akit érdekel smile

Ma ( vasárnap ) Bp.-en, hellyel rendelkező pasit keresünk.

Asszonyok lányok párok ha valaki komolyan gondolja privi.
passzív mackós srác kis intimmel 11es... keres közös maszti,orálra partnert ..és passzívként anált is keresek.
többi infom adatlapomon
írj ha tetszene.
többi infom adatlapomon

Potens pasi ismerkedne nővel, párral
Ma?

Sziasztok! Kedves férfi kedves nőt vagy párt keres közös örömökre
Képek adatlapomon!

Ma, Budapest, II. kerület. Hölgy partnerem keresem.

Asszonyok lányok párok ?Sportos igényes kan keres privi.
Most hétvégén, 30-60 év körüli, hellyel rendelkező, férfias partner kedvére lennék.

Duplicatos Ludos Naturista szórakoztató swinger wellness parkunk .Téliesítés átállások miatt Zárva tart! Szezon nyitó Nov 9.én.19.00 kor! Belépés Halloween jelmezben! Vacsora Liba pecsenye kemencében!Korlátozott létszámmal.Csak előre jelentkezéssel! Közkívánatra egy,egy szauna estet tartunk.Ingyenes belépés!! Korlátozott létszámmal!! Batyubuli.Okt 12.én 19.00 tól.Puszi.Meli
Jóképű, intelligens és nagy mérettel rendelkező igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul

Megismerkednék olyan kíváncsi hetero sráccal,úrral aki már rég ki akarja próbálni milyen ha egy srác orálisan kielégíti,úgy ahogy Te szeretnéd és ameddig csak bírod.Garantáltan nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van de akár hozzád is elmegyek.Kérlek csak akkor írj ha valóban szeretnéd és tényleg van szabad időd!Hitegetők ne!Köszönöm!Pestmegyei vagyok!
Sziasztok! Hölgyhöz vagy pàrhoz csatlakoznék nagy mérettel a hölgy örömére. Pest és környékén.
Ma valaki vagy valakik a király utcai szex moziban 12 orától? Passzív vagyok
Eger és környékén, valaki, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna?
Sziasztok!
Ma délután ráérő párt/nőt keresek Budapest és környékén!
Jómagam egy fiatal, extra igényes,sportos,nagy intimű(22cm) többest kedvelő, intelligens, tisztelettudó srác vagyok!
Ma délután ráérő párt/nőt keresek Budapest és környékén!
Jómagam egy fiatal, extra igényes,sportos,nagy intimű(22cm) többest kedvelő, intelligens, tisztelettudó srác vagyok!
Sziasztok! Hajnalban valaki egy kis orális kaland Kelenföld környékén?