Sziasztok! 50+ éves szopatómat keresem Üllőn, esténként / délelőttönként. Helyem sajnos nincs, de autó igen. Ha van helyed, utazni tudok 20-30 km. Kukkolás és többes is szóba jöhet
Eddig az összes mindig elmaradt
(Ez egy válasz Netmen üzenetére (2024. 10. 21. hétfő 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 21. hétfő 15:41

Üdv Mindenkinek!
Egy másik időpontban lesz megtartva a Dogging Party!
Üdv:Netmen
Egy másik időpontban lesz megtartva a Dogging Party!
Üdv:Netmen
A holnapi napon lesz aktuális. Akit érdekel írjon privátban itt itana pedig a pontos egyeztetés Viberen keresztül lesz.
(Ez egy válasz sexy_s üzenetére (2024. 10. 22. kedd 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 22. kedd 14:03

Sziasztok! Barátnőm a vad szexet szereti leginkább. Van-e arra jelentkező, hogy kikötve, szájpecekkel a szájában , szemkötővel a szemén megbassza néhány srác egymás után?! A jelentkező jön megcsinálja amihez kedve van és megy. Olyanok jelentkezését várjuk, akit nem zavar ha esetlegesen már valaki után bassza meg a barátnőmet.
Sziasztok, hölgyet keresek mai vagy holnapi randira, akár napközben is. 47/183/85 budapesti hetero férfi vagyok.
Ma napközben fogadnék hölgyet vagy párt érdi otthonomban, feldobni kicsit a HO-t
Kb. 4ig egyedül vagyok itthon.

Ma reggel 7 vagy du 15 körül. Ecser -Fót M0 utvonal környékén szopnék , szopatnék kocsiban vagy nálad
Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Ha szereted az öklözést, vagy csak kipróbálnád, számíthatsz rám! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges!
Senki nincs éjszaka megszoptatni? Kívánom a faszt, engedelmes köcsög vagyok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 10. 23. szerda 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 23. szerda 20:12
Törölt felhasználó (4564862)

Ma éjszaka kocsidban szivesen leszoplak. Meg is baszhatsz, ha akarsz. Engedelmes köcsög vagyok! Kecskemét-nkoros-Cegléd vonalon. Reggel 4-ig üzenhetsz, elérhető vagyok a talira.
Sziasztok! Péntek estétől szombat estig
Veresegyházon leszünk wellnessen.
A Libra Hotelben vagy közelében szívesen vennénk ha 1 vagy 2 pasi csatlakozna hozzánk, hetero párhoz a hölgy tag örömére cuckold játékokra. Nagyobb intim mérettel rendelkezők előnyben.
Légyszi privát üzenetben jelentkezzen akit érdekel.
Kamusok, szájhősök kíméljenek!
Veresegyházon leszünk wellnessen.
A Libra Hotelben vagy közelében szívesen vennénk ha 1 vagy 2 pasi csatlakozna hozzánk, hetero párhoz a hölgy tag örömére cuckold játékokra. Nagyobb intim mérettel rendelkezők előnyben.
Légyszi privát üzenetben jelentkezzen akit érdekel.
Kamusok, szájhősök kíméljenek!
sziasztok erotikus masszirozast elojatekkent melyik nyitott pár vállalná be? Hely kellene utazni tudnek
Ma éjszaka kocsidban szivesen leszoplak. Meg is baszhatsz, ha akarsz. Engedelmes köcsög vagyok! Kecskemét-nkoros-Cegléd vonalon. Reggel 4-ig üzenhetsz, elérhető vagyok a talira.
Ma esti buliba csatlakoznék..
3 kerben Csütörtök este szivesen meglátogatnálak egy röpke kalandra ha érdekel írj.
BpXXIII ker és környéke tali?
Valaki,?
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Imádok puncit nyalni, erotikus masszázzsal kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Privát üzenetben jelentkezzen az, aki komolyan is gondolja a találkozást.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Imádok puncit nyalni, erotikus masszázzsal kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Privát üzenetben jelentkezzen az, aki komolyan is gondolja a találkozást.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Sziasztok
Valaki Alsónémedi és környékéről??
Valaki Alsónémedi és környékéről??
Sziasztok.Szombaton délutánt Pest nyugati részén bevállalós párral kalandoznék,ápolt sportos jól szituált pasi vagyok.
sziasztok erotikus masszirozast elojatekkent melyik nyitott pár vállalná be? Hely kellene utazni tudnek
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol