Dabas környékén hölgyet vagy párt keresek.
Sziasztok, belevaló hölgyet keresek az adatlapom szerint. 47 éves budapesti hetero férfi vagyok. Ha kell, hozlak-viszlek

HÖLGYEK/PÁROK/FÉRFIAK, üdv!
Ha holnap 13 és 15 óra között csatlakoznátok hozzám (34, hetero oldalon 0 tabu, vastag farok, nagy étvágy), illetve a partneremhez (nagyon kevés tapasztalat, 30, BBW, gyönyörű arccal, ügyes szájjal és szűk puncival) a Kálvin tér környéki búvóhelyünkön egy hármasra, vagy négyesre, vagy esetleg csak beugranátok pár percre, írjatok privátban elérhetőséggel (viber, e-mail, vagy insta)!
Csak nézni is lehet, ha szimpi vagy. Legyél 50 alatti, és igényes magadra.
Dávid
Ha holnap 13 és 15 óra között csatlakoznátok hozzám (34, hetero oldalon 0 tabu, vastag farok, nagy étvágy), illetve a partneremhez (nagyon kevés tapasztalat, 30, BBW, gyönyörű arccal, ügyes szájjal és szűk puncival) a Kálvin tér környéki búvóhelyünkön egy hármasra, vagy négyesre, vagy esetleg csak beugranátok pár percre, írjatok privátban elérhetőséggel (viber, e-mail, vagy insta)!
Csak nézni is lehet, ha szimpi vagy. Legyél 50 alatti, és igényes magadra.
Dávid
Sziasztok!
A mai napom szabad és szeretném kellemesen eltölteni egy lány/hölgy társaságában. Ha felkeltettem az érdeklődésed írj. Helyem van Budapesten.
Csók
A mai napom szabad és szeretném kellemesen eltölteni egy lány/hölgy társaságában. Ha felkeltettem az érdeklődésed írj. Helyem van Budapesten.
Csók
Budapesten kukkolója lennék párnak! Szimpátia esetén szívesen beszállok!
Képek vannak fent!
A 13. kerületben lakom, utazni tudok!
Viberem, Whatsapp-om, Google Chat-én van!
Képek vannak fent!
A 13. kerületben lakom, utazni tudok!
Viberem, Whatsapp-om, Google Chat-én van!
Sziasztok! XXI.ker és Szigetszentmiklós környékén keresek hölgyet vagy párt akihez lehet közösen kikapcsolódni .
Bi párral ismerkednék az adatlapom szerint, napközben
András
András
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Imádok puncit nyalni, erotikus masszázzsal kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Privát üzenetben jelentkezzen az, aki komolyan is gondolja a találkozást.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Imádok puncit nyalni, erotikus masszázzsal kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Privát üzenetben jelentkezzen az, aki komolyan is gondolja a találkozást.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület

Sziasztok,
Többesben tapasztalt férfiként keresném hölgyek, párok társaságát. Nyitott vagyok mindenféle játékokra, segédeszközök használatára, közös bulizásra, bármi ami eszetekbe jut
D!
Többesben tapasztalt férfiként keresném hölgyek, párok társaságát. Nyitott vagyok mindenféle játékokra, segédeszközök használatára, közös bulizásra, bármi ami eszetekbe jut

D!
Adatlapunk alapos átolvasása után várjuk azok leveleit akik magukra ismernek.....
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Jóképű, intelligens és nagy mérettel rendelkező igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul

Sziasztok
Ma este vagy hétfőn (11.25.) hölgy vagy pár valami finomságra? Bevállalós fiatal srác vagyok meglehetősen kíváncsi természettel.
Privátba írj / írjatok ha felkeltettem az érdeklődéseteket. (Helyem nincs, autóm van) Bp
Ma este vagy hétfőn (11.25.) hölgy vagy pár valami finomságra? Bevállalós fiatal srác vagyok meglehetősen kíváncsi természettel.

Sziasztok bi párokkal pasikkal ismerkednénk
Hali
Valaki m5 tesco??
Valaki m5 tesco??
Megfelelő hellyel rendelkező, ténylegesen masszőrként dolgozó helyes srácot keresünk párosunk hölgy tagjának hát problémájának kezelésére is Budapesten.
Este vagyunk szabadok,
Este vagyunk szabadok,
XI ker oralsex, sex?
Dányból van itt srác?
Privátba írj.
Privátba írj.
Sziasztok most Csepel környékén valaki sexre?