Sziasztok. Budapest és Déli vonzáskörzetében olyan Hölgy vagy Pár társaságát keresem akik szeretnék egy középkorú Férfi társaságát!
Griswold party!!!Swinger white party! 2024.12.21.én. 19.00 órai kapunyitással. Duplicatos Ludos Naturista Szórakoztató wellness Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,Textil mentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen kívánatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata!Most csak párok,mert swinger est!!
Programjaink:
-Swinger szoba
-Jakuzzi használat
-Masszázs választható csomag(szakképzett masszőrtől)
19.00-22.00ig Közös programok!(ismerkedés,masszázs,közös foglalkozás)
22.00 tól 2.00 ig Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
Őrbottyán.
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben!
Csak előre jelentkezéssel!Szeretettel várunk! Meli.Laci
Programjaink:
-Swinger szoba
-Jakuzzi használat
-Masszázs választható csomag(szakképzett masszőrtől)
19.00-22.00ig Közös programok!(ismerkedés,masszázs,közös foglalkozás)
22.00 tól 2.00 ig Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
Őrbottyán.
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben!
Csak előre jelentkezéssel!Szeretettel várunk! Meli.Laci
Estét. Pest,vagy szűk környékén hölgy mostanában egy kis (orál ..)kalandra. Akár párja előtt

Sportos 40 es pasi extra mérettel játszótársat keres párt ill sportosabb hölgyet kizárólag hetero alapon 12 kerület
szép estét udv P

Sziasztok!
Ma este pár vagy hölgy Budapest és környékén?
Sziasztok!
Budapest és környékén ma este párokat néznék szex közben vagy ha szeretnék szájjal besegítek, beszállok.
Utazni tudok, Viberem, Whatsapp-om, Google Chat-em van!
Írjatok bátran!
Budapest és környékén ma este párokat néznék szex közben vagy ha szeretnék szájjal besegítek, beszállok.
Utazni tudok, Viberem, Whatsapp-om, Google Chat-em van!
Írjatok bátran!
Sziasztok!
Holnap ,az az hétfőn délelött budapesti nőt kényeztetnék a nem kicsi cerkámmal !
Holnap ,az az hétfőn délelött budapesti nőt kényeztetnék a nem kicsi cerkámmal !
Sziasztok. Hölgy vagy pár társaságát keresem hosszú távra. Ha tetszik az adatlapom, kérlek, írj üzenetet nekem.
Sziasztok!
50+ feletti hölgyet vagy párt keresek ma esti kellemes időtöltéshez Budapestről és környékéről. Utazni és fogadni is tudok a 6. kerületben. Ápolt, igényes 40-es hetero pasi vagyok.
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok hétfőn délelőtti órákra párral ismerkednék kedves ápolt intelligens pasi vagyok
Dányból keresek srácot!
Diszkréció maximális!
Privátba írj.
Diszkréció maximális!
Privátba írj.
szep napot ketten egy puniban dologra nyitoitt párokkal ismerkednek ha vannak itt? hely kellene utazni tudnek!
Mai nap hölgy vagy pár budapesten tali?
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Hölgyet, vagy pár hölgytagját maszíroznám vagy kényeztetném Budapesten vagy Pest megyében. 190 magas 90 kg, sportos izmos, szőke hajú és kék szemű vagyok.
Sziasztok, 40 éves potens férfiként, pont ilyen izgalmas baráti kapcsolatot keresek. Ráadásul még közel is vagyok.
Ha van kedvetek meginni egy kávét és ismerkedni, kérlek jelezzétek.
üdv Tomi
(Ez egy válasz kormorán79 üzenetére (2024. 12. 02. hétfő 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Most értünk haza , de kár hogy ilyen messze laktok :(
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 12. 15. vasárnap 05:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 15. vasárnap 05:53
Törölt felhasználó (4294222)

After nálunk