Vagány pasit keresünk aki nem fél kezdeményezni. Ma D.e.
Sziasztok!
Párokat keresek, akiket izgat mások előtt szexelni. Célom az lenne, hogy egy olyan párost találják akik szívesen élvezkednének előttem. Ha ti ilyen páros vagytok, mindenképp keressetek meg üzenetben!
Bence vagyok, 25 éves, budapesti pasi, normál testalkattal.
Párokat keresek, akiket izgat mások előtt szexelni. Célom az lenne, hogy egy olyan párost találják akik szívesen élvezkednének előttem. Ha ti ilyen páros vagytok, mindenképp keressetek meg üzenetben!
Bence vagyok, 25 éves, budapesti pasi, normál testalkattal.

Sziasztok! Kora este valaki a 2 kerület környékén Adyliget? Üdv Attila
sziasztok!Közkívánatra 2024.12.27-én 19.00 -22.00 igy szauna estet tartunk!Duplicatos Ludos naturista wellness szórakoztató swinger park!!Őrbottyán
Személyes jelentkezés csak viberen adunk tájékoztatót!!:Meli&Laci
Személyes jelentkezés csak viberen adunk tájékoztatót!!:Meli&Laci
Sziasztok!
Ma és holnap csatlakoznék párhoz Budapesten és környékén!
Ma és holnap csatlakoznék párhoz Budapesten és környékén!
Cegléd környékéről keresünk párt vagy lányt egymás előtti és csajos gabalyodásra! Korhatár 33+-10 év
Sziasztok szilveszter estère keresünk lányt vagy párt Budapesten és környékén. Vagy kisebb csoporthoz csatlakoznánk.
Nekünk délelőtt 11 ig alkalmas most.
(Ez egy válasz Zsoltika933 üzenetére (2024. 12. 23. hétfő 04:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 23. hétfő 04:02

Enegem erdekel bp 11kerban lakom ha ma mar nem ok nektek holnap is ok nekem
Szia kedves . . . .
Én 44 éves biszex uni>passzív normális pasi. Szívesen kényeztetném magam veled. Én Szigethalom. Kocsval mobilis vagyok. Diszkréció adott, és elvárt. Amennyiben aktuális még Neked, akkor irj vissza várom leveled. (Ez egy válasz Bma14 üzenetére (2024. 12. 23. hétfő 00:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 23. hétfő 00:27

Én 44 éves biszex uni>passzív normális pasi. Szívesen kényeztetném magam veled. Én Szigethalom. Kocsval mobilis vagyok. Diszkréció adott, és elvárt. Amennyiben aktuális még Neked, akkor irj vissza várom leveled. (Ez egy válasz Bma14 üzenetére (2024. 12. 23. hétfő 00:27), amit ide kattintva olvashatsz)

sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Enegem erdekel bp 11kerban lakom ha ma mar nem ok nektek holnap is ok nekem
(Ez egy válasz Ad Am üzenetére (2024. 12. 23. hétfő 01:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 23. hétfő 01:21

Az adatlapunk szerint keresünk most bulizós srácot. Helyünk van a 13. kerületben. Aki nem illik a profilunkba olyan jelentkező ne írjon.
Az adatlapunk szerint keresünk most bulizós srácot. Helyünk van a 13. kerületben. Aki nem illik a profilunkba olyan jelentkező ne írjon.
Ma szopnék Százhalombattán. Valaki tud jönni?
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Cuckoldra párral talalkoznék nálam-nálatok. Külön hölgy is érdekel.
Engem èrdekel. Asszony nem szopik jól. Leszopsz?
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (2024. 12. 22. vasárnap 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez jól hangzik. Leszopsz?
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (2024. 12. 22. vasárnap 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha izgatna hogy ráélvezz barátnőm finom punci illatú bugyijaira akkor várom válaszod..Fontos hogy tudj utazni.
Pestmegyei vagyok,helyem van.Csak komolyak irjanak!
Pestmegyei vagyok,helyem van.Csak komolyak irjanak!
Az ünnepi időszakra keresek férfias, aktív partnert a 35-60 korosztályból, közös időtöltésre.

Szerintem nagyon sokan vágynak rà titokban, hogy rendesen le legyenek szopva. Hát hajrá!! Èn benne vagyok titokban! Kit érdekel heteró férfiak?
Holnap napközben hellyel rendelkező pasit keresünk Budapesten