Popsiszexre keresek hellyel rendelkező hölgyet Pest megye déli részén.
Sziasztok.
Jászberényben van ma délelőtt ráérő aktív pasi?
Jászberényben van ma délelőtt ráérő aktív pasi?
Sziasztok szívesen csatlakoznánk lányhoz vagy párhoz kisebb csoporthoz Budapest ès környék . Női bi párcserès Szilveszteri buli is èrdekelne.
Ma estére Budapesten elérhető hölgy vagy hetero pár egy kis felüdítő szexre?
Részleteket privátban
Részleteket privátban
Korrekt, meleg / biszex aktív férfit keresek, aki lehetőleg hosszútávú szexkapcsolatban gondolkodik. Kezdő, kíváncsi hetero férfi is nyugodtan írhat, de fontos, hogy merj is találkozni. Kecskeméti vagyok, azonban ha kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor szívesen megyek például a fővárosba vagy szinte bárhova az ország középső részén.
Unatkozó hölggyel ismerkednék.
Family szerepjáték kedvelő Férfi vagyok!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partner keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !!!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partner keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !!!
Sziasztok szilveszteri bulira szívesen csatlakoznánk lányhoz vagy párhoz Budapest ès környékén.
Diszkréten keresek szinten megbízható part rendszeres szexre. Budapest vagy közeléből. Irjatok
----- > Egerből vagy a környékéről, bi aktív 40es, 50es férfit keresek, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna.
Bp. vagy Pilisvörösvar? 45 fèrfi keres hölgy partnert a mai napon
Budapesten, vagy Pest megyébe szívesen ismerkednék hölgyel vagy párral! Akivel, akikkel, szilveszteri buliba is mehetnénk!
Beszêljünk privátban.
Beszêljünk privátban.
Több csalódás után még mindig keresem azt a fiatal lányt, aki - pl. szerepjátékot játszva - szeretné egy ötvenes, sportos, kellemes külsejű pasival nyalatni a fenekét, és akit ez a férfi - akár viszonzás nélkül - a lány által választott módon, nagy tapasztalatból adódó szakértelemmel kielégítene...úgy, ahogy a fiatalabbak nem tudhatják..
Légy intelligens, kíváncsi, őszinte és nyílt, de ugyanakkor diszkrét.
Teljes élvezet, teljes titokban, aztán elfelejtjük egymást.
Légy intelligens, kíváncsi, őszinte és nyílt, de ugyanakkor diszkrét.
Teljes élvezet, teljes titokban, aztán elfelejtjük egymást.
Budapesten pár vagy férfi most?
Sziasztok 2025.01.01 nappalra " mert azt csinálód egész évbe amit újév napján teszel
"
vagy 01.02 estére keresek Bp-i szomorkodó , unatkozó hölgyet , csajszit, párt egy kis vidámságra !

vagy 01.02 estére keresek Bp-i szomorkodó , unatkozó hölgyet , csajszit, párt egy kis vidámságra !
Sziasztok ! Van esetleg olyan Pár ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi veri egymásnak és be is kapják és a Hölgyet is ki lehet nyalni és szereti,ha két Pasi kényezteti !!! Csak Bi párok !! Lehetőleg Budapest és környékén!
Sziasztok!
Dec.28-án, szombaton este szívesen találkoznék Hölggyel/Párral Pest(Bp.), Nógrád, Heves, megyében. Adatlapom kitöltött, valós adatokkal/képekkel. Utazni tudok! Kérném, hogy csak olyanok írjanak, akik komolyan is gondolják!
Dec.28-án, szombaton este szívesen találkoznék Hölggyel/Párral Pest(Bp.), Nógrád, Heves, megyében. Adatlapom kitöltött, valós adatokkal/képekkel. Utazni tudok! Kérném, hogy csak olyanok írjanak, akik komolyan is gondolják!
szép napot feleseget kényeztetnék a férje elott akit ez izgatná ha vannak itt erre nyitiott párok? Hely kellene utazni tudnek
Nagyfarkú férfi (19,5cm hosszú, 5,2cm vastag) keresi női partnerét ma estére. Hely van Budapesten.
Ma délutánra/estére keresek pasit ,pasikat szexre.
Bp.
36éves nem független nő vagyok.
Csak privátban jelentkezz!
Bp.
36éves nem független nő vagyok.
Csak privátban jelentkezz!