gyertek szombaton hozzánk
(Ez egy válasz orsolya üzenetére (2025. 01. 21. kedd 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 21. kedd 12:58

Sziasztok 26.-án Ráckeve textilmentes szauna!
Fiatal párok esetleg Fiatal lányok , fiúk ???
Sziasztok.
Szombaton jan.25.én igényes házibuli jellegű privát partyt szervezünk Piliscsaba mellett.Válogatott jó fej vonzó párokkal,kellemes környezetben...!Várjuk még sportos vagy normál testalkatú PÁROK jelentkezését 50 éves korig!
Részletekért keressetek bátran privátban....
Szombaton jan.25.én igényes házibuli jellegű privát partyt szervezünk Piliscsaba mellett.Válogatott jó fej vonzó párokkal,kellemes környezetben...!Várjuk még sportos vagy normál testalkatú PÁROK jelentkezését 50 éves korig!
Részletekért keressetek bátran privátban....

sziasztok olyan párt vagy lányt keresek aki kipróbálná azt hogy milyen kiverni egy idegen farkat csak farok kiverés de ha szeretnétek többet akkor megbeszélhetjük.nógrág és pest megye.
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Kedves Partner,
Szeretnék veled egy olyan különleges élményt megosztani, amely mindkettőnk számára felejthetetlen lehet. Én és a feleségem nyitottak vagyunk új élményekre, és szívesen ismerkednénk olyan párokkal, akik hasonló érdeklődéssel rendelkeznek.
Fontos számunkra a kölcsönös tisztelet, a nyitottság és a biztonság. Ha Te is hasonló elvek szerint élsz, és szívesen vennéd, ha együtt fedeznénk fel új szexuális határokat, akkor keress meg minket bizalommal.
Várunk szeretettel!
Szeretnék veled egy olyan különleges élményt megosztani, amely mindkettőnk számára felejthetetlen lehet. Én és a feleségem nyitottak vagyunk új élményekre, és szívesen ismerkednénk olyan párokkal, akik hasonló érdeklődéssel rendelkeznek.
Fontos számunkra a kölcsönös tisztelet, a nyitottság és a biztonság. Ha Te is hasonló elvek szerint élsz, és szívesen vennéd, ha együtt fedeznénk fel új szexuális határokat, akkor keress meg minket bizalommal.
Várunk szeretettel!
Aktiv férfit keresek
Sziasztok! Csütörtök délután szívesen találkoznék hölggyel vagy párral. Bármi lehet. Beszélgetés,ismerkedés,masszázs, stb. Írjatok privátban, vagy adatlapon lévő elérhetőségeken.
Sziasztok 26.-án Ráckeve textilmentes szauna!
Sziasztok ! Van esetleg olyan Pár ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi veri egymásnak és be is kapják és a Hölgyet is ki lehet nyalni és szereti,ha két Pasi kényezteti !!! Csak Bi párok !! Lehetőleg Budapest és környékén!
Dugni szerető belevaló pasival ismerkednék Bp.
Sziasztok. Február 7-től 9-ig Herceghalmon wellnessezünk. Ha esetleg volna olyan korban és alkatban hozzánk illő Pár, aki eltőltene velünk egy jakuzzis ismerkedéssel fűszerezett, kellemes estét, kérjük, levélben vegye fel velünk a kapcsolatot.
Sziasztok! Hölgyet vagy párt keresek adatlapomnak megfelelően! Privát üzenetben keressetek! Köszönöm!
Olyan nős férfit keresek, aki szeretné, ha egy másik férfi rendszeresen kényeztetné orálisan.
Légy domináns, csak az aktív oldal érdekeljen.
Hosszútávú kapcsolatot keresek, ahol minden vágyadat teljesítem, akár be is öltözök női ruciba, ha ez téged izgat...
Légy domináns, csak az aktív oldal érdekeljen.
Hosszútávú kapcsolatot keresek, ahol minden vágyadat teljesítem, akár be is öltözök női ruciba, ha ez téged izgat...
Budapesten pénteken napközben találkozni tudó/merő csinos lány vagy párt keresek. Tapasztalt srác vagyok. Írj/írjatok bátran.
párhoz csatlakoznék, hosszú távra keresek (friends with benefit alapon) rendszeresen tudok utazni megbeszélés kérdése(a távolság nekem nem probléma). részletek privátband
Csepelről pár vagy hölgy?
szopnék ma este autómban bp-n

Dányból van itt srác?
Privátba írj!
Diszkréció maximális!
Privátba írj!
Diszkréció maximális!
Sziasztok.
48 éves Budapesti ápolt pasi vagyok.
Titkos kapcsolatot keresek....
Hölgyek vagy párok...
irjatok,ismerkedjünk,beszélgessünk
Budapest,Pest megye...
48 éves Budapesti ápolt pasi vagyok.
Titkos kapcsolatot keresek....
Hölgyek vagy párok...
irjatok,ismerkedjünk,beszélgessünk
Budapest,Pest megye...
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma !! Valaki/Valakik?
Autós kaland is oké! Ma !! Valaki/Valakik?