Sziasztok este 22 óra után olyan aki üritene szájba , torokra ?
Sziasztok!
Budapest és környéken ma este párt kukkolnék, esetleg csatlakoznék hozzájuk.
13. kerületben lakok, utazni tudok.
Viber, whatsapp, Google Chat van.
Olyanok írjanak, akik mernek is találkozni, nem levelezőpartnert keresek!
Pár vagyunk pasit keresünk hogy csatlakozzon Salgótarján környéke
szombaton szauna est ,vasárnap 15.00-19.00 ig tartok szauna délutánt .puszi.Meli
FEBRUÁR 6. CSÜTÖRTÖK Pasitöbbletes swinger Party !!
Aki még nem járt nálunk , akkor most itt az idő, 25-35 fő közötti létszám 20:00-2:00 h között 9. kerületbe.
Február 15.-én pedig Valentin napi bulink lesz , Zuglóban 50-70 fő közötti létszámmal. 20:00-3:00 h között
Swinger eseményeink és Podcast adásaink megtalálhatok a weboldalunkon , melyet privátban tudok küldeni.
Üdv Swinger Yours csapata
Aki még nem járt nálunk , akkor most itt az idő, 25-35 fő közötti létszám 20:00-2:00 h között 9. kerületbe.
Február 15.-én pedig Valentin napi bulink lesz , Zuglóban 50-70 fő közötti létszámmal. 20:00-3:00 h között
Swinger eseményeink és Podcast adásaink megtalálhatok a weboldalunkon , melyet privátban tudok küldeni.
Üdv Swinger Yours csapata

Kalandoznánk reglapunk szerint pèntek este, vagy szombat napközben.
Szombat estére keresek bi párokat! Mindkét felet szívesen kényeztetem kívánság szerint...
Kalandoznánk reglapunk szerint pèntek este, vagy szombat napközben.
Sziasztok!
Sziasztok! Péntek és/vagy szombat estére keresünk hölgyet/párt/urat 4-6 fős találkozóhoz.
L32 vékony, bi F45, normál alkat hetero. Tali Bp belváros. 30-ás korosztályt keresnénk elsősorban. 1L-5F-tőle a 3-3-íg minden izgalmas lenne. Üzenetben keress, esetleg email vagy más elérhetőséggel! Kérlek akkor írj, ha az időpont jó lehet! Péntek vagy szombat 19h
L32 vékony, bi F45, normál alkat hetero. Tali Bp belváros. 30-ás korosztályt keresnénk elsősorban. 1L-5F-tőle a 3-3-íg minden izgalmas lenne. Üzenetben keress, esetleg email vagy más elérhetőséggel! Kérlek akkor írj, ha az időpont jó lehet! Péntek vagy szombat 19h
Ha izgatnak a finom punci illatú bugyik,és szivesen hokizol rájuk,akkor gyere el hozzám és csináljuk együtt a barátnőm
fehérnemúire. akkor irj mielőbb.Helyem van Pestmegyében.Kérlek csak akkor irj ha valóban el is jössz és van esti szabad időd.Csak személyes találkozás érdekelDiszkréció!
fehérnemúire. akkor irj mielőbb.Helyem van Pestmegyében.Kérlek csak akkor irj ha valóban el is jössz és van esti szabad időd.Csak személyes találkozás érdekelDiszkréció!
Sziasztok!
Hölgyet vagy Párz keresek akikhez csatlakozhatnék ma este!Vagy esetleg kukkolás is érdekelne!Ápolt, igényes 40 éves férfi vagyok Budapestről! Privát üzeneteket várok!
Zoli
Hölgyet vagy Párz keresek akikhez csatlakozhatnék ma este!Vagy esetleg kukkolás is érdekelne!Ápolt, igényes 40 éves férfi vagyok Budapestről! Privát üzeneteket várok!
Zoli
Sziasztok!
Aktív, hellyel rendelkező srácot keresek ma estére Budapesten belül.
Aktív, hellyel rendelkező srácot keresek ma estére Budapesten belül.
Bi passzív vagyok, szívesen megismerkednék bi aktív egyenruhás, öltönyös pasival, Eger és környéke, 40es, 50es férfias írjon.
Sziasztok, szombatra keresünk egy fiatalos párt ( nem kor alapján ).
Szombat késő este, vasárnap hajnal.
Helyünk van Budapesten !
Szombat késő este, vasárnap hajnal.
Helyünk van Budapesten !
Sziasztok.
Bp vagy környéki Hölgy mostanában egy laza kalandra
Bp vagy környéki Hölgy mostanában egy laza kalandra
Esetleg csinos, fiatal(os) lány/nő vagy pár jár erre, akik gondolkoznak felnőtt témájú tartalomkészítésben? Most ehhez keresnék elsősorban partnereket! Ha lenne ilyen, kérem privátban írjon!
Szia 2 kerület Adyliget környékén valaki este? Üdv Attila
Párokkal ismerkednénk Kecskemét-Budapest vonalon leginkább....
Privát üziket várunk
Privát üziket várunk
Sziasztok, párokkal ismerkednék cuckold céljából, de csak igazi cuckold érdekel, ahol a pár férfi tagja arra élvez, hogy kielégítem a hölgyet. Ha tovább is mennétek az csak extra. A férfi tag nyalogathajta a golyóimat miközben a párja a vastag farkamon lovagol, vagy nyalhatja a puniját 69-ben, miközben hátulról keményen döngetem… privát üzenetet írj. Tamás