Sziasztok.
Bp vagy környéki Hölgy MA ,akár
mostanában egy laza kalandra
Bp vagy környéki Hölgy MA ,akár
mostanában egy laza kalandra

Sziasztok, hétfő estére keresünk, nőt, travit vagy ffit , ffi fiatal, Budapest, helyünk van! Írjatok
Szfvar kornyeken kezdo , apolt kanos srac szopatna , dugna ma este?
Sok spermával és szép farokkal rendelkező férfias férfiként ismerkednék ma vagy holnapi programra hölggyel vagy párral hetero alapon. Nálam is talalkozhatunk, utazhatok is. Megbízható vagyok és a tettek embere. Van némi tapasztalatom
Ki jön még ma innen a szauna estre ?
Csepelen ma valaki hely van
Sziasztok, belevaló hölggyel randiznék Bp-en! Hely van, akár hozlak-viszlek!
Ki jön még ma innen a szauna estre ?
Ma esti Republic koncertre 1 db jegy ingyen átadó hölgy részére.
Sziasztok!
Ma estére/mostanában párt keresnék.
A puncimat szeretném nyalatatatni,egy másik csajszival.
Párcsere max orálisan.
Helyünk van,Budapesten.
Esetleg,ha nem esett volna le,a csajszi vagyok...
Ma estére/mostanában párt keresnék.
A puncimat szeretném nyalatatatni,egy másik csajszival.
Párcsere max orálisan.
Helyünk van,Budapesten.
Esetleg,ha nem esett volna le,a csajszi vagyok...
Sziasztok!
Igényes ápolt férfiként keresem ma estére szintén igényes Lány/Hölgy partnerem. Helyem van Budapesten
Igényes ápolt férfiként keresem ma estére szintén igényes Lány/Hölgy partnerem. Helyem van Budapesten
Ma 19h Bp.
1-2L 2-4 Fifi! Jönnél? ÍAkkor írj ha az időpont jó és tudunk Viber vagy whatsapp egyeztetni!
1-2L 2-4 Fifi! Jönnél? ÍAkkor írj ha az időpont jó és tudunk Viber vagy whatsapp egyeztetni!
Sziasztok. Szeretnék találkozni párral, hölggyel. Határozott, ténylegesen vágyaikat megélő személyekkel ismerkednék.
Bi passzív vagyok, szívesen megismerkednék bi aktív egyenruhás, öltönyös pasival, Eger és környéke, 40es, 50es férfias írjon.
Ma este 19h Bő 2L -3-4 fiú. Fiúknál hetero alapon.
Bérelt helyen, kis beugróval. Írj privát ha érdekel akár elérhetőséggel!
Bérelt helyen, kis beugróval. Írj privát ha érdekel akár elérhetőséggel!
Sziasztok este valaki 2 kerület Adyliget környékén? Üdv Attila
Ma keresek kalandora lányt, párt! Cuckold, gang-bang, vagy bármilyen huncutkodás a hölgy örömére. 21-68 év közt
Haverommal összeáltunk, hogy hölgyet, hölgyeket, pár hölgyét a mennyekbe repítsük. Külön is ismerkedünk. Privátban egyeztessünk, ha jól akarod érezni magad.
Bp. 2ker. keresünk estére Bi/leszbi hölgyet.