Sziasztok! Holnap estére keresnék partnert,partnereket bi játékokhoz.
Sziasztok!
Dél pesti régióból ismerkednék fiuval, lánnyal egyaránt. Szép álpolt farkam van, szexben minden szeretek adni, és kapni egyaránt.
Ápolt, jó megjelenésű férfi vagyok, érdekel kaland nálad, szabadban, autóban, nyilvános helyen.
Ha felkeltetten az érdeklődésed butasanya1 skype név, vagy itt az oldalon írj bátran.
Dél pesti régióból ismerkednék fiuval, lánnyal egyaránt. Szép álpolt farkam van, szexben minden szeretek adni, és kapni egyaránt.
Ápolt, jó megjelenésű férfi vagyok, érdekel kaland nálad, szabadban, autóban, nyilvános helyen.
Ha felkeltetten az érdeklődésed butasanya1 skype név, vagy itt az oldalon írj bátran.
Sziasztok! Február 7-én, péntek estére keresünk bulit Budapest-Monor viszonylatban. Tud valaki egy jó bulit? Köszi

Idősebb aktívat keresek.
Sziasztok! Képzett masszörként ismerkednék hölgyekkel párokkal budapesten. Szeretek és tudok is maszírozni.
Sziasztok! Fiatal hetero férfiként keresek párral vagy solo hölggyel szexuális mókát Budapesten ma estére, vagy bármikor holnapra!
Részletek priviben.
Részletek priviben.
Sziasztok. Ma tali ?
Sziasztok!
Párral, hölggyel ismerkednénk.
Párral, hölggyel ismerkednénk.
Következő héten kedden reggeli órákban Dabas környékén keresek Biszex partnert közös szopásra. Legyél igényes és minimum17cm mérettel .
Következő héten kedden reggeli órákban Dabas környékén keresek Biszex partnert közös szopásra. Legyél igényes és minimum17cm mérettel .
Sziasztok, szexéhes popsipuncit dugni szerető 30-40-es pasikkal ismerkednék.. ha te sem kapod meg otthon, amit szeretnél jelezz, hátha egymást keressük...

Sziasztok!
Valóban 23-cm cerkámmal !
Budapesten heteró alapon pár jatszótársa lennék, illetve nő házibarátja lennék hosszú távon .
Valóban 23-cm cerkámmal !
Budapesten heteró alapon pár jatszótársa lennék, illetve nő házibarátja lennék hosszú távon .
Sziasztok! Csütörtök estére keresném,hölgy vagy pár társaságát. Helyes,igényes, diszkrét pasi vagyok.
Titkos rendszerese találkákhoz keresek olyan kiváncsi hetero vagy biszex urat srácot aki kipróbálna az orális játékokat egy igényes ápolt Pestmegyei sráccal.Nem baj ha teljesen kezdő vagy csaj légy megbizható korrekt.A találkozások inkább esténként jók nekem vagy hétvégén akár napközben.Kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod.Maximálisan diszkrét vagyok!
Sziasztok!
Ma estére keresek aktív partnert Budapestről. Helyem nincs.
M aeste camoznék.
Ma este 19h körül kiverném valakinek a farkát pestszentlőrinc vasútnál!
Valaki/k-nek nincs kedve segíteni rajtam? Élveznék egy nagyot kocsimban vagy nálad! Tetovált nagydarab szép farku 37 éves vagyok

Sziasztok!
Potens, vastag farkú pasi ismerkedne kedves nővel, párral
képek adatlapomon