Keresek: Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! Terhes nőt csöpögő tejes cicikkel! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Ha szereted az öklözést, vagy csak kipróbálnád, számíthatsz rám! Csak kukkolás is érdekel! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 55-től 72 évesig!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 55-től 72 évesig!
Jóreggelt. Holnap Pesten találkoznék kalandra 8-9 óra körül hölgyel, olyan irjon aki tényleg akar is!! 10-11 óra körül pedig Gödöllőn! Légy ápolt, diszkréció fontos! 24 éves srác vagyok

45 éves kortól keresek bi/hetero férfit, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Sziasztok!
Ma este reptér vagy budapest és környékén pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne?
Ma este reptér vagy budapest és környékén pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne?
olyan csajt keresek aki kedveli a biszex pasikat 52 éves vagyok
Sziasztok. Valós, találkozóra is nyitott partnereket keresek. 40-es budapesti férfi vagyok, intim 21/6.
Sziasztok!
Bp.-ti 42 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Bp.-ti 42 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Csepelen most mi 2 uni biszex pasik vagyunk hely van valaki sexelni most?
Most ráérő pár??
Szia! Van helyed a találkozásra?
(Ez egy válasz Marsapeti üzenetére (2025. 03. 01. szombat 15:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 01. szombat 15:53

Solymár, Pilisvörösvár környékén keresek hölgyet vagy párt találkozáshoz. 45 éves, normál alkatú. hetero pasiként.
Sziasztok!
Ma ,most párt fogadnánk!
Női bi feltétel!
Csak az írjon,aki ráér és el is jön!!!
Viber/ Google chat
Ma ,most párt fogadnánk!
Női bi feltétel!
Csak az írjon,aki ráér és el is jön!!!
Viber/ Google chat
Budapesten férfi vagy pár? Hely ok.

Izgalmas estét, sziasztok. Szeretnék találkozni párral, hölggyel. Ezért akinek lenne kedve, szívesen ismerkednék vele, velük.
Sziasztok.
Igényes házibuli jellegű privát bulit szervezünk Márc.22 èn Piliscsaba mellett!Teljes létszàm kb.50 fő!Barátságos valogatott vonzó párokkal,igényes környezetben akár kezdőknek is!
Szívesen látunk még normál Vagy sportos testalkatú PÁROKAT,50-52 éves korig!
Részletekért keressetek bátran privátban.....
Igényes házibuli jellegű privát bulit szervezünk Márc.22 èn Piliscsaba mellett!Teljes létszàm kb.50 fő!Barátságos valogatott vonzó párokkal,igényes környezetben akár kezdőknek is!
Szívesen látunk még normál Vagy sportos testalkatú PÁROKAT,50-52 éves korig!
Részletekért keressetek bátran privátban.....
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Sziasztok.Tomi 36 é.és Tina 32é vagyunk.Fiatal uni pasi s shemale barinője.
Ma este ismerkednénk.Érden van helyünk
Ma este ismerkednénk.Érden van helyünk
Egész testes ingyenes masszázsra keresek alanyokat. 1-1,5 órás sport vagy relax, tanultam és van masszázs ágyam. Bp 13. Ker. Írj, ha jönnél ma vagy holnap.
Sziasztok
Mivel pàrom ma nem szabad, egyedül keresek ma este partnereket. Sportos, èrtelmes masszőr fèrfi vagyok.
Este 7-9 után ok Bp-m. Enyhe bi dolgok is izgatnak, van tapasztalatom ès szeretem is
Mivel pàrom ma nem szabad, egyedül keresek ma este partnereket. Sportos, èrtelmes masszőr fèrfi vagyok.
Este 7-9 után ok Bp-m. Enyhe bi dolgok is izgatnak, van tapasztalatom ès szeretem is

Diszkrét pippantásra keresek méretes srácot, én neked.

Solymár, Pilisvörösvár környékén keresek hölgyet vagy párt találkozáshoz. 45 éves, normál alkatú. hetero pasiként.