Sziasztok.
Van itt olyan aki a vastag farkat szereti?
34 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon. Elég vastag?
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
Van itt olyan aki a vastag farkat szereti?
34 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon. Elég vastag?
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok!
Sexpartnerem keresném most!BP.!
Sexpartnerem keresném most!BP.!
Valaki Alsónémedi és környékéről????
Ma este fogadnék hölgyet vagy párt.
Ma 3 ig valaki taksonyban ?
Passziv 20 éves
Passziv 20 éves
Sziasztok.
Cegléden hölgy aki ismerkedne?
Cegléden hölgy aki ismerkedne?
Sziasztok Bp n vagy reptér szépvölgyi ma délelőtt kukkolnék , taliznék mókáznék
Sziasztok.
Március 14.-e estére keresek Budapesten szerepjátékra(melós/egyenruhás) jó kiállású biszex férfit feleségem születésnapjára meglepetésnek.Életkor 30-50 között,szerszám minimum 18cm.Csak kulturált megkeresésekre válaszolok.Csupasz intim és borostánál nem nagyobb arcszőrzet elfogadott.
Köszönöm.
Március 14.-e estére keresek Budapesten szerepjátékra(melós/egyenruhás) jó kiállású biszex férfit feleségem születésnapjára meglepetésnek.Életkor 30-50 között,szerszám minimum 18cm.Csak kulturált megkeresésekre válaszolok.Csupasz intim és borostánál nem nagyobb arcszőrzet elfogadott.
Köszönöm.
Korrekt, meleg / biszex aktív férfit keresek, aki lehetőleg hosszútávú szexkapcsolatban gondolkodik. Kezdő, kíváncsi hetero férfi is nyugodtan írhat, de fontos, hogy merj is találkozni. Kecskeméti vagyok, azonban ha kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor szívesen megyek például a fővárosba vagy szinte bárhova az ország középső részén.
szégyeLlem
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 03. 05. szerda 23:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 05. szerda 23:25
Törölt felhasználó (4767246)

Köcsög vagyok nem szégyenlem. Szopok. Passzív vagyok. Baszható is vagyok. Most éjszaka tali? Kocsidban vagy parkban. Használd a szám és a seggem, kedvedre! Engedelmes köcsög vagyok. Mindent megteszek, amit szeretsz. Számba, arcomra, seggemre mehet. Kor, alkat mindegy. Írj előtte! 24h-04h között üzenj, fenn vagyok és tali! NAGYKŐRÖS
Sziasztok! Szombatra adatlapon írtak alapján keresünk!
Az vagy!
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 03. 05. szerda 23:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 05. szerda 23:25
Törölt felhasználó (4767246)

Köcsög vagyok nem szégyenlem. Szopok. Passzív vagyok. Baszható is vagyok. Most éjszaka tali? Kocsidban vagy parkban. Használd a szám és a seggem, kedvedre! Engedelmes köcsög vagyok. Mindent megteszek, amit szeretsz. Számba, arcomra, seggemre mehet. Kor, alkat mindegy. Írj előtte! 24h-04h között üzenj, fenn vagyok és tali! NAGYKŐRÖS
Keresek olyan kiváncsi hetero urat,srácot akimegőrül a szép puncikért,és szivesen hokizna velem izgató masztizós csajos videókra,van pár finom punci illatú bugyim is.Igényes ápolt Pestmegyei hellyel rendelkező srác vagyok,főként esténként érek rá vagy hétvégén napközben is.Csak puncimániások irjanak és olyan aki tényleg akar is és eli is jön hozzám.Köszönöm!
Sziasztok, szexéhes popsipuncit dugni szerető 30-40-es pasikkal ismerkednék.. ha te sem kapod meg otthon, amit szeretnél jelezz, hátha egymást keressük.

Sziasztok. Párral ismerkednék hosszú távra!!!
Ma este szívesen csatlakoznék párokhoz, akár mindenki örömére
Sziasztok!Pasi hiány miatt a szokásos swionger party lesz párokkal.Aki szeretne jönni (pár )az jelentkezzen!!Meli
Jelen
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 03. 05. szerda 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 05. szerda 13:04
Törölt felhasználó (4671517)

Diszkrét pippantásra pasit, én neked.