KÖZÉP-MAGYARORSZÁG Régió (Budapest, Pest)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

KÖZÉP-MAGYARORSZÁG Régió

Megyék: Budapest és Pest megye
Nagyobb városok: Budapest, Érd

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

... 45 46 47 48 49 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#19062   2025. 03. 07. péntek 15:32
jeel34 jeel34
Egyoldalúan szopnék, idősebb macis pasit.
#19061   2025. 03. 07. péntek 14:17
Barbi79 Barbi79
Ennyire nincsenek itt valós párok???
Csak aki klubba jár,vagy este 10 kor kiírja hogy ma estére keresnek.
Senki nem akar lakásban 4 esben szexelni előre megtervezve?
Ha mégis lenne akkor várjuk a privát üziket....
#19060   2025. 03. 07. péntek 14:14
marineland marineland VIP
Ma este 21 óra magasságában fogadnánk lakásunkon adatlapunk szerinti pasit, aki masszázsban ( is ) részesítené párosunk hölgytagját. Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj. Vastag farok előny !
#19059   2025. 03. 07. péntek 13:30
Peeti86 Peeti86 VIP
Youngest swinger buli 50-60 fős, csak 45 év alatti korosztálynak Március 22.-én Szombaton!
Aki még a 46. életévét nem töltötte be, pároknál külön-külön is értendő, várjuk jelentkezését, minden vendéget, akit még nem ismerünk videós beszélgetéssel szűrűnk.
Swinger eseményeink és Podcast adásaink a weboldalunkon találhatóak, melyet privátba tudok küldeni.

Üdv Merci és Peti
Swinger Yours csapata smile
#19058   2025. 03. 07. péntek 12:55
nimfó nőt keresek nimfó nőt keresek
Hello. Valóban nimfó nőt keresek hosszú távú kapcsolatra. Képeim adatlapomon.
#19057   2025. 03. 07. péntek 12:39
Gabi31 Gabi31
Valaki Alsónémedi és környékéről???
#19056   2025. 03. 07. péntek 12:05
boka19 boka19 VIP
Keresek: Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! Terhes nőt csöpögő tejes cicikkel! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Ha szereted az öklözést, vagy csak kipróbálnád, számíthatsz rám! Csak kukkolás is érdekel! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges!

Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 55-től 72 évesig!
#19055   2025. 03. 07. péntek 11:51
intmszobrász intmszobrász
Sziasztok,
Ma delutan/este?
Helyem van szentendren , sportos bi uni srac vagyok.
#19054   2025. 03. 07. péntek 11:33
X Törölt felhasználó (4738171)
Sziasztok! Egész hétvégén ràèrek, szívesen kényeztetnék Hölgyet, párokhoz is szívesen csatlakoznék. Intelligencia és diszkréció részemről adott és elvárt. Helyem van, de utazni is tudok. Kölcsönös szimpátia esetén sok minden vágyat közösen megèlhetünk. Ha szimpatikusnak találtok privátban folytathatjuk az ismerkedést.
#19053   2025. 03. 07. péntek 10:56
zola x zola x
Hello párokhoz csatlakoznék.
#19052   2025. 03. 07. péntek 07:17
bullpasit bullpasit
Március 21-22én estére keresünk Budapesten két férfit a hölgy örömére max 20-40 éves korig. Egészség, ápoltság alap, ne dohányozzatok. Óvszer kötelező.
#19051   2025. 03. 07. péntek 06:30
Hellblazer Hellblazer
Párok/hölgyek. Így a reggeli órákban kaland?
#19050   2025. 03. 07. péntek 06:14
Titkos találkozó 2023 Titkos találkozó 2023
Sziasztok. Olyan kalandvágyó párt vagy hölgyet keresek aki hasonló izgalmas dolgokban benne van:
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást.A férj párja jelenlétében kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. Nógrád és Pest megyében keresek.A hét bármely napján esti órákban. Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot.
#19049   2025. 03. 07. péntek 04:44
Dominik15 Dominik15
Mosonmagyaròváron szopnék ha erre jársz irj profilt olvass
#19048   2025. 03. 07. péntek 00:38
Titkosszopas Titkosszopas
Százhalombatta egy jó szopás ? Mehet oda vissza is!
#19047   2025. 03. 07. péntek 00:23
Dream Couple Dream Couple
Sziasztok!
Most párt fogadnánk,aki valóban kinyalja a pincimat!!
Légyszives csak akkor jelentkezetek,ha ez számotokra releváns.
Csak Budapest, helyünk van!
#19046   2025. 03. 06. csütörtök 22:42
X Törölt felhasználó (4742356)
Sziasztok. Holnap Budapest környékén leszek. Kecskemét Lajosmizse Albertirsa Cegléd vonalon mobil is vagyok. Nyitott vagyok minden jóra! SOS holnap délutántól késő estig szabad vagyok! 36 éves és sportosan telt alkatú. Borotvált intimmel! Irjatok üzenetet! De csak olyan irjon aki találkozni is mer! És van helye. Köszönöm.
#19045   2025. 03. 06. csütörtök 22:40
szoposköcsög szoposköcsög
Autóst keresek ma éjszaka. Ha erre jársz üzenj! Köcsög vagyok nem szégyenlem. Szopok. Passzív vagyok. Baszható is vagyok. Most éjszaka tali? Kocsidban vagy parkban. Használd a szám és a seggem, kedvedre! Engedelmes köcsög vagyok. Mindent megteszek, amit szeretsz. Számba, arcomra, seggemre mehet. Helyem vagy kocsim nincs ehhez. Kor, alkat mindegy. Írj előtte! 24h-04h között üzenj, fenn vagyok és tali! Nagykőrös
#19044   2025. 03. 06. csütörtök 22:25
albano albano
Ma este, egy kis kaland? smile
#19043   2025. 03. 06. csütörtök 21:11
Kilrroog Kilrroog
Sziasztok. Párral ismerkednék hosszú távra!!!

... 45 46 47 48 49 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vazelinator vazelinator
Nyitás ideje: 2013. 11. 21. csütörtök
Üzenetek: 19982db
Utolsó üzenet: ma 10:18

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!