Egyoldalúan szopnék, idősebb macis pasit.
Ennyire nincsenek itt valós párok???
Csak aki klubba jár,vagy este 10 kor kiírja hogy ma estére keresnek.
Senki nem akar lakásban 4 esben szexelni előre megtervezve?
Ha mégis lenne akkor várjuk a privát üziket....
Csak aki klubba jár,vagy este 10 kor kiírja hogy ma estére keresnek.
Senki nem akar lakásban 4 esben szexelni előre megtervezve?
Ha mégis lenne akkor várjuk a privát üziket....
Ma este 21 óra magasságában fogadnánk lakásunkon adatlapunk szerinti pasit, aki masszázsban ( is ) részesítené párosunk hölgytagját. Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj. Vastag farok előny !
Youngest swinger buli 50-60 fős, csak 45 év alatti korosztálynak Március 22.-én Szombaton!
Aki még a 46. életévét nem töltötte be, pároknál külön-külön is értendő, várjuk jelentkezését, minden vendéget, akit még nem ismerünk videós beszélgetéssel szűrűnk.
Swinger eseményeink és Podcast adásaink a weboldalunkon találhatóak, melyet privátba tudok küldeni.
Üdv Merci és Peti
Swinger Yours csapata
Aki még a 46. életévét nem töltötte be, pároknál külön-külön is értendő, várjuk jelentkezését, minden vendéget, akit még nem ismerünk videós beszélgetéssel szűrűnk.
Swinger eseményeink és Podcast adásaink a weboldalunkon találhatóak, melyet privátba tudok küldeni.
Üdv Merci és Peti
Swinger Yours csapata

Hello. Valóban nimfó nőt keresek hosszú távú kapcsolatra. Képeim adatlapomon.
Valaki Alsónémedi és környékéről???
Keresek: Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! Terhes nőt csöpögő tejes cicikkel! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Ha szereted az öklözést, vagy csak kipróbálnád, számíthatsz rám! Csak kukkolás is érdekel! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 55-től 72 évesig!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 55-től 72 évesig!
Sziasztok,
Ma delutan/este?
Helyem van szentendren , sportos bi uni srac vagyok.
Ma delutan/este?
Helyem van szentendren , sportos bi uni srac vagyok.
Sziasztok! Egész hétvégén ràèrek, szívesen kényeztetnék Hölgyet, párokhoz is szívesen csatlakoznék. Intelligencia és diszkréció részemről adott és elvárt. Helyem van, de utazni is tudok. Kölcsönös szimpátia esetén sok minden vágyat közösen megèlhetünk. Ha szimpatikusnak találtok privátban folytathatjuk az ismerkedést.
Hello párokhoz csatlakoznék.
Március 21-22én estére keresünk Budapesten két férfit a hölgy örömére max 20-40 éves korig. Egészség, ápoltság alap, ne dohányozzatok. Óvszer kötelező.
Párok/hölgyek. Így a reggeli órákban kaland?
Sziasztok. Olyan kalandvágyó párt vagy hölgyet keresek aki hasonló izgalmas dolgokban benne van:
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást.A férj párja jelenlétében kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. Nógrád és Pest megyében keresek.A hét bármely napján esti órákban. Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot.
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást.A férj párja jelenlétében kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. Nógrád és Pest megyében keresek.A hét bármely napján esti órákban. Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot.
Mosonmagyaròváron szopnék ha erre jársz irj profilt olvass
Százhalombatta egy jó szopás ? Mehet oda vissza is!
Sziasztok!
Most párt fogadnánk,aki valóban kinyalja a pincimat!!
Légyszives csak akkor jelentkezetek,ha ez számotokra releváns.
Csak Budapest, helyünk van!
Most párt fogadnánk,aki valóban kinyalja a pincimat!!
Légyszives csak akkor jelentkezetek,ha ez számotokra releváns.
Csak Budapest, helyünk van!
Sziasztok. Holnap Budapest környékén leszek. Kecskemét Lajosmizse Albertirsa Cegléd vonalon mobil is vagyok. Nyitott vagyok minden jóra! SOS holnap délutántól késő estig szabad vagyok! 36 éves és sportosan telt alkatú. Borotvált intimmel! Irjatok üzenetet! De csak olyan irjon aki találkozni is mer! És van helye. Köszönöm.
Autóst keresek ma éjszaka. Ha erre jársz üzenj! Köcsög vagyok nem szégyenlem. Szopok. Passzív vagyok. Baszható is vagyok. Most éjszaka tali? Kocsidban vagy parkban. Használd a szám és a seggem, kedvedre! Engedelmes köcsög vagyok. Mindent megteszek, amit szeretsz. Számba, arcomra, seggemre mehet. Helyem vagy kocsim nincs ehhez. Kor, alkat mindegy. Írj előtte! 24h-04h között üzenj, fenn vagyok és tali! Nagykőrös
Ma este, egy kis kaland?

Sziasztok. Párral ismerkednék hosszú távra!!!