Hosszabb távra keresek önmagára igényes hölgyet (vagy párt). Bármilyen felállás érdekel a klasszikus barátkozástól a szabadidőpartneri, szexpartneri, útitársi, titkos vagy felvállalt szeretői, házibaráti kapcsolaton át egészen a komoly kapcsolatig. Viszont kiemelten fontos nekem a biztonság, tehát csak olyan partner érdekel, aki nem szexel párhuzamosan mindenféle random pasikkal. Ha úgy érzed, illik rád a leírás, dobj egy üzenetet, köszi!
Holnap napközben budapesti par, hölgy esetleg szórakozna?

Sziasztok! 41 éves bi uni női fehérneműs férfi vagyok! Ma este 8 óra után Újpest Megyeri úton valaki! Anyagiaktól mentes szex! Autóm helyem nincs! Írj
Sziasztok.
Érett idősebb hölgyet 50+ 60+ 70+......szeretnék kielégíteni most azonnal Budapesat xx. ker ( Pesterzsébet és környékén lehetöleg....)
Érett idősebb hölgyet 50+ 60+ 70+......szeretnék kielégíteni most azonnal Budapesat xx. ker ( Pesterzsébet és környékén lehetöleg....)
Sziasztok !
Ma örömmel leszopnék valakit !
A keleti és a 7 kerület környékén vagyok!
Délután 4 ig érek rá!
Szimpátia esetén meg is lehet dugni!
Ami extra lehet exemrol vannak képek, videók amiket nézhetsz közbe!
Nem gond ha munkából jöttél!
22 éves vagyok
Átlagos alkatú!
Ma örömmel leszopnék valakit !
A keleti és a 7 kerület környékén vagyok!
Délután 4 ig érek rá!
Szimpátia esetén meg is lehet dugni!
Ami extra lehet exemrol vannak képek, videók amiket nézhetsz közbe!
Nem gond ha munkából jöttél!
22 éves vagyok
Átlagos alkatú!
Valakinek nincs kedve segíteni rajtam? Kocsimban vagy nálad! Ha esetleg prosztata masszazsban is tudnál részesíteni közben az nagyon tuti lenne! Régóta ki akarom próbálni milyen úgy élvezni egy nagyot!
Diszkrét kézimunka, pippantás pasinak. Én neked. 11 ker.

Esterzsèbet mediterràn lakópark,dunasètànynàl unatozó,nagyravàgyó csajszi,anyuka?
Sziasztok.XV.kerületben és környékén szexpartner hölgyeket és párokat keresek.
Szép jo napot mindenkinek.
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot a közelembe.
Ha van olyan pár vagy hölgy aki igényelne engem, akkor
várom a jelentkezést levélben.
Köszönöm.
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot a közelembe.
Ha van olyan pár vagy hölgy aki igényelne engem, akkor
várom a jelentkezést levélben.
Köszönöm.
Sziasztok! Profi masszázstudással keresem kifejezetten igényes, értelmes, hetero pár/hölgy társaságát a hölgy örömére. 30-as, de fiatalabbnak kinéző, igényes, kedves srác vagyok. 55 éves korig várom a megkereséseteket! Erotikus masszázs, kukkolás, többes, cuckold, amikben szívesen benne lennék. Szép napot mindenkinek!
Szeged-Kecskemét-Pest vonalon hölgyet keresek, adatlapomnak megfelelően. Akár párja aktív vagy passzív részvételével. Írj privát üzenetet!
Mai nap folyamán valaki a 13. kerben?
Sziasztok! Ma este szívesen találkoznék még párral vagy nővel. 22 éves fiú vagyok.

Balcsiról haza felé M7 Váli Völgyi OMV kút (mindkét oldal jó végülis) helyes pasi, aki szopatna, kiveretné…vagy egyéb, ha forró luk érdekel

Reptér vagy Budapest és környékén pár vagy hölgy ma este?
Sziasztok! Bi uni női fehérneműs 41 éves férfi vagyok! Újpest Megyeri úton valaki?! Anyagiaktól mentes szex! Hétfőtől - Péntekig! Helyem nincs! Írj
sziasztok
keresem 40 plusszos diszkret szeretőmet Bp és körzetében. 29 éves vagyok passziv szerepet töltöm be,vékony kerek fenék jó megjelenésű kimondottan szép fiu vagyok. nagyon igényes. ha érdekelnélek irj
keresem 40 plusszos diszkret szeretőmet Bp és körzetében. 29 éves vagyok passziv szerepet töltöm be,vékony kerek fenék jó megjelenésű kimondottan szép fiu vagyok. nagyon igényes. ha érdekelnélek irj
Sziasztok! Terhes Hölgyet vagy terhes Hölgy tagú párt szeretnék megismerni! Teljesen szex mentesen csak kukkolás is érdekel!!
Sziasztok. Párral ismerkednék hosszú távra!!!