Valaki ma az Etele környékén?
Budapesten de főleg Zugló környékén keresek párt vagy nőt
30 éves 180/85kg kék szemű barna hajú nagyfarku srác vagyok
30 éves 180/85kg kék szemű barna hajú nagyfarku srác vagyok
ziasztok kölcsönös szopás most?helyem van 20ker
Sziasztok, Bp-en randiznék belevaló hölggyel az adatlapom szerint, akár napközben is. 47 éves normális, hetero férfi vagyok.
Ma jön hozzám Szarvasra vendégségbe egy fekete afrikai jóképű 40 es férfi. Egy csinos hölgytagú házaspárt szívesen látnám csatlakozni
levélbe írj ha érdekel

Sziasztok!
Ma estere biszex haverommal keresnenk holgyet/biszex parokat minden jora (mindenki mindenkivel felallasra)
Helyunk van
Ma estere biszex haverommal keresnenk holgyet/biszex parokat minden jora (mindenki mindenkivel felallasra)
Helyunk van
2025.03.29.én. 19.00 órai kapunyitással. Duplicatos Ludos Naturista Szórakoztató wellness Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textil mentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen kívánatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata!
-Jakuzzi használat
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
19.00-21.00ig Közös programok!(közös játékok,masszázs,swinger.)
21.15 tól zárásig. A szobát utána korlátlanul lehet használni!
Óvszert magatoknak kell hozni!!
Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
-felöntés 3+1 , 3 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja
Helyszín:
Őrbottyán.
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben!Italok,különlegességek,koktél bár.
Az est étkezést nem tartalmaz!
Előre jelentkezés mindenképpen szükséges!Szeretettel várunk! Meli.Laci
-Jakuzzi használat
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
19.00-21.00ig Közös programok!(közös játékok,masszázs,swinger.)
21.15 tól zárásig. A szobát utána korlátlanul lehet használni!
Óvszert magatoknak kell hozni!!
Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
-felöntés 3+1 , 3 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja
Helyszín:
Őrbottyán.
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben!Italok,különlegességek,koktél bár.
Az est étkezést nem tartalmaz!
Előre jelentkezés mindenképpen szükséges!Szeretettel várunk! Meli.Laci
Ma esti órákban valaki a belvárosban játszadozni?
Dél Pest megyéből ismerkednék bisex párral vagy méretes farkú pasival….Reménytelen de keresek telt nagymellű nőt is
Helló Hölgyek.
Mai nap, ebben a kiváló időben egy laza Kalandra Pesten vaagy Szűk környékén
Hölgyek...
Mai nap, ebben a kiváló időben egy laza Kalandra Pesten vaagy Szűk környékén

Sziasztok valaki 2 kerület környékén??? Üdv Attila
Sziasztok!
Péntek délután ,valóban nagy és kemény cerkámmal ,budapesti nőt kényeztetnék!
Péntek délután ,valóban nagy és kemény cerkámmal ,budapesti nőt kényeztetnék!
Dányból keresek srácot!
Diszkréció maximális!
Privátba írj köszönöm
Diszkréció maximális!
Privátba írj köszönöm
Párhoz csatlakoznék heteró alapon.
Fiatal 22eves srác ismerkednek hölgyekkel parokkal. Utazni tudok.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Belevaló férfias pasival találkoznék ma a bevárosban, max 30-40-es korosztályból. Dugható passzív crossdress vagyok.
Sziasztok!Megismerkednék valóban biszex(nem meleg) úrral,fiúval,lehetsz vékony kicsit testesebb is de ne kövér.
Ha izgatnak az orális játékok vagy akár csak a közös hoki,akkor találkozzunk.Semmi sem kötelező alapon.viszont kérlek csak akkor irj ha valóban szeretnéd ezt megélni,kipróbálni és van szabad időd.Komolytalanok kérem ne!Köszönöm.Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van Pestmegyében.
Ha izgatnak az orális játékok vagy akár csak a közös hoki,akkor találkozzunk.Semmi sem kötelező alapon.viszont kérlek csak akkor irj ha valóban szeretnéd ezt megélni,kipróbálni és van szabad időd.Komolytalanok kérem ne!Köszönöm.Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van Pestmegyében.
Sziasztok!
Ma este szopnék Budapesten belül korombeli srácot. Helyem nincs.
Ma este szopnék Budapesten belül korombeli srácot. Helyem nincs.
Sziasztok!
Mostanában ráérő PÁR?
Bp. Helyünk van.
Mostanában ráérő PÁR?
Bp. Helyünk van.