Sziasztok !
Budapesten napközbeni rapid randin , hölgyet kényeztetnék a valóban 23-cm es cerkámmal !
Budapesten napközbeni rapid randin , hölgyet kényeztetnék a valóban 23-cm es cerkámmal !
Dányból keresek srácot!
Privátba írj.
Privátba írj.
Hello,
Ma este Budapesten párokat kukkolnék vagy csatlakoznék!
Írjatok bátran, utazni tudok! Viber, Google chat, Whatsapp van!
Ma este Budapesten párokat kukkolnék vagy csatlakoznék!
Írjatok bátran, utazni tudok! Viber, Google chat, Whatsapp van!
Holnap (péntek)esti szórakozáshoz keresek párt ( vagy hölgyet) , akiknek van kedve akár: klubblátogatáshoz, wellnesshez, bármilyen más találkozáshoz Bp./Pest megyében rugalmas vagyok. Hölgy részére profi masszázs! Ápoltság, diszkréció elvárt!!!
Április 5, szombat este, de inkább vasárnap hajnalra keresünk egy szimpatikus párt Budapesten !!!
Sziasztok! Mai nap Budapest párral vagy Hölggyel ismerkednék!
Szép jó napot mindenkinek.
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Ha szimpatikus az adatlapom akkor ne habozz, írj nekem levelet
és megbeszéljük a részleteket.
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Ha szimpatikus az adatlapom akkor ne habozz, írj nekem levelet
és megbeszéljük a részleteket.
Ma napközbeni kalandra párhoz csatlakoznék! Igényes, ápolt szexuálisan nyitott pasi vagyok!
Budapesten keresek csajt/női partnert!
Nincs felső korhatár!
A külső sem fontos, csak legyél ápolt!
Több infó adatlapomon, képek is vannak, de csak ismerősök láthatják természetesen!

sziasztok lányok hőlgyek ismerkedés webcam bármiben bennevagyok. Havalamit nemkapsz meg othon vagy csak unod a megszokást irj. Esetleg férjed barátod elhanyagol vagy kiprobálnál valami ujat én benevagyok. webcam arcnélkül névnélkül titkos kapcsolat.
Sziasztok!
Ma este aktív srác Budapestről? Helyem nincs.
Ma este aktív srác Budapestről? Helyem nincs.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Belevaló férfias pasival találkoznék ma a bevárosban, max 30-40-es korosztályból. Dugható passzív crossdress vagyok…
Sziasztok, szexi ruhákat kedvelő hölggyel ismerkednék az adatlapom szerint Bp-en, független 47 éves férfi vagyok.
Április 12. Szombat, Limitless swinger bulit tartunk, kb 50 fővel, Zuglóban. Havonta egyszer tartjuk ezt az eseményünk, vegyes korosztály, szóló hölgyek és urak , valamint párok lesznek jelen, a nemek arányára figyelve.
Swinger eseményeinkre a weboldalunkon tudtok jelentkezni és bátran hallgassatok bele a Podcast adásainkba is
Privátba tudom küldeni a weboldalunkat.
Üdv Swinger Yours csapata
Swinger eseményeinkre a weboldalunkon tudtok jelentkezni és bátran hallgassatok bele a Podcast adásainkba is

Privátba tudom küldeni a weboldalunkat.
Üdv Swinger Yours csapata
Sziasztok! A húsvéti időszakra keresünk párokat Pest megyében.
Hölgyet keresek Bp-en, minden jóra. Ápolt, egészséges heteroszexuális, szingli férfi vagyok. Helyem van. Imádok hosszasan nyalni. Adatlapomon fotó, egyéb adatok.
32 éves, magas, méretes farkú srác keres hölgyet ma délutánra vagy kora estére Budapesten
Sziasztok !
Sziasztok! Holl lehet Pesten 50 - 70 év körüli hölgyekkel? 41 éves férfi vagyok! Írj