Sziasztok !
Budapesten napközbeni rapid randin , hölgyet kényeztetnék a valóban 23-cm es cerkámmal !
Budapesten napközbeni rapid randin , hölgyet kényeztetnék a valóban 23-cm es cerkámmal !
Sziasztok, ma Szentendre és kke?
Helyem van, sportos bi uni srác vagyok
Helyem van, sportos bi uni srác vagyok
Orál,análkedvelő nagyit keresek.
Sziasztok holnapi napra keresnek partnert olyan 11 fele Kistarcsa Gödöllő Aszód vonalon.
Sziasztok, szexi ruhákat kedvelő hölgyet keresek, Bp-en. Normális, 47 éves, hetero férfi vagyok. Adatlapomon van még némi info..

Szia! Engem érdekelne.
(Ez egy válasz Vanderers üzenetére (2025. 04. 06. vasárnap 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 06. vasárnap 22:37

Sziasztok! A páromnak keresek állandó partnert! Aki 40 évnél idősebb, 180 cm magasabb, és Bp.i hellyel rendelkezik!
Sziasztok! A páromnak keresek állandó partnert! Aki 40 évnél idősebb, 180 cm magasabb, és Bp.i hellyel rendelkezik!
Szép estét mindenkinek, keresem partnerem esti kalandokhoz Budaörsön és 10km körzetében. Orál, szex és minden mi jó.. méreteim: 33,188,80,17 (:
Sziasztok,
30 éves hetero férfiként pár társaságát keresem.
30 éves hetero férfiként pár társaságát keresem.

Igényes pasi Párt vagy hölgyet keres ma vagy holnap estére Kizárólag hetero alapon!
Ha szereted a finom punci illatú bugyikat és izgatna hogy velem együtt hokizz barátnőm bugyijaira akkor várom válaszod.Pestmegyei igényes vékony srác vagyok,hellyel rendelkezem,csak esténként érek rá.Kizárólag személyes találkozás érdekel kiváncsi hetero sráccal.Hitegetők,igérgetők ne!Elérhetőséget kérek!
Sziasztok!
Pár vagy hölgy ma este?
Pár vagy hölgy ma este?
Sziasztok! Most lenne hölgy aki kalandozna Dél Pesten? Helyem van estig! Sziasztok!
Sziasztok! Most lenne hölgy aki kalandozna Dél Pesten? Helyem van estig! Sziasztok!
13 kerben ma egy jó orálra valaki?
Valaki Alsónémedi???
Sziasztok!
Sexpartnereim keresném ma kora este!BP.!
Sexpartnereim keresném ma kora este!BP.!
Ma valaki egy jó masszázsra?Kecskeméten helyem van!
Sziasztok.MA estére! Olyan kalandvágyó párt vagy hölgyet keresek aki hasonló izgalmas dolgokban benne van:
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást a feleséggel.A férj párja jelenlétében.a feleség kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. Nógrád és Pest megyében keresek. Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást a feleséggel.A férj párja jelenlétében.a feleség kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. Nógrád és Pest megyében keresek. Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
Valaki Alsónémedi és környékéről????