sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Kint vagyok a kiserdoben a határ útnál. Valaki?
Most Budán biszexélnék!
Sziasztok este valaki Adyliget 2 kerület környékén? Üdv Attila
Sziasztok !
Budapesten napközbeni rapid randin , hölgyet kényeztetnék a valóban 23-cm es cerkámmal !
Budapesten napközbeni rapid randin , hölgyet kényeztetnék a valóban 23-cm es cerkámmal !
Sziasztok, Szentendre és kke?
Sziasztok,
Ezen a héten és/vagy a hosszú hétvégén Dunántúlon pihenő, vagy otthonukban erre vágyat érző párhoz csatlakoznék 3-nak a hölgy örömére.
177/75, hetero, diszkrét, ápolt magyar ffi vagyok.
Kérlek privát üzenetben keressetek.
Szabolcs.
Ezen a héten és/vagy a hosszú hétvégén Dunántúlon pihenő, vagy otthonukban erre vágyat érző párhoz csatlakoznék 3-nak a hölgy örömére.
177/75, hetero, diszkrét, ápolt magyar ffi vagyok.
Kérlek privát üzenetben keressetek.
Szabolcs.
Sziasztok.Ma este szívesen csatlakoznék párhoz,szóló hölgyhöz Bp környékén.Én 43/180/103 barna hajú,kék szemű,ápolt,igényes mentőápoló vagyok.
Sziasztok! Sub-ot keresek, akár fizetek is. Legyél fiatal, ápolt, szőrtelen, vékony

Sziasztok ! Van esetleg olyan Pár ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi veri egymásnak és be is kapják és a Hölgyet is ki lehet nyalni és szereti,ha két Pasi kényezteti !!! Csak Bi párok !! Lehetőleg Budapest és környékén!
Most következő hétvégén párok játszótársa lennék, Balatonalmádi privát nyaralóban, diszkrét, nyugodt környezetben.
Sziasztok,még 2 párt szivesen fogadunk a tojáskereséshez!.2025.04.19.én. 18.00 órai kapunyitással. Duplicatos Ludos Naturista Szórakoztató wellness Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textil mentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen kívánatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata!
A park rendezvénye:A Park 2.éves születésnapi bulija! Húsvéti tojás kereső!!Minden lánynak a párjának a tojását kell azonosítani.
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi
19.00-21.00ig Közös programok!(közös játékok,masszázs.)
21.15 tól zárásig. A szobát utána korlátlanul lehet használni swingerezésre!
Óvszert magatoknak kell hozni!!
22.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
-felöntés 3+1 , 3 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja
Helyszín:
Őrbottyán.
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! Italok,kv különlegességek,koktél bár.
Kemencés ételek finomságok!
Az est étkezést tartalmaz!
Előre jelentkezés mindenképpen szükséges!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!!Puszi. Meli.Laci
A park rendezvénye:A Park 2.éves születésnapi bulija! Húsvéti tojás kereső!!Minden lánynak a párjának a tojását kell azonosítani.
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi
19.00-21.00ig Közös programok!(közös játékok,masszázs.)
21.15 tól zárásig. A szobát utána korlátlanul lehet használni swingerezésre!
Óvszert magatoknak kell hozni!!
22.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
-felöntés 3+1 , 3 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja
Helyszín:
Őrbottyán.
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! Italok,kv különlegességek,koktél bár.
Kemencés ételek finomságok!
Az est étkezést tartalmaz!
Előre jelentkezés mindenképpen szükséges!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!!Puszi. Meli.Laci
Sziasztok!
40-es, normális, helyes férfiként keresek érdekes kalandokat, ahol a kölcsönös élvezet és összhang is fontos. Élvezem, ha irányíthatok, és szeretnék egy izgalmas, új kapcsolatot kialakítani.
Ha felkeltettem az érdeklődésed, várom, hogy írj! (párokat vagy lányt keresek)
40-es, normális, helyes férfiként keresek érdekes kalandokat, ahol a kölcsönös élvezet és összhang is fontos. Élvezem, ha irányíthatok, és szeretnék egy izgalmas, új kapcsolatot kialakítani.
Ha felkeltettem az érdeklődésed, várom, hogy írj! (párokat vagy lányt keresek)
Sziasztok Nagykőrös és környékén szopnék
Helyem van
Helyem van
Sziasztok!
2025.04.20.-án, vasárnap 18 órától ismerkedős, beszélgetős party-t tartunk Budapesten, leszbikus és biszex témában, kizárólag hölgyeknek. Belépős buli, korlátlan italfogyasztással.
Disco fények, zene, jó hangulat...
Belépés kizárólag hölgyeknek!!!
Bejelentkezés szükséges!
A részletekkel kapcsolatban érdeklődj privát üzenetben!
2025.04.20.-án, vasárnap 18 órától ismerkedős, beszélgetős party-t tartunk Budapesten, leszbikus és biszex témában, kizárólag hölgyeknek. Belépős buli, korlátlan italfogyasztással.
Disco fények, zene, jó hangulat...
Belépés kizárólag hölgyeknek!!!
Bejelentkezés szükséges!
A részletekkel kapcsolatban érdeklődj privát üzenetben!
Nagy farkú házibarát lennék. Lásd adatlapom.
Sziasztok!Hölgyeket vagy pár hölgy tagját erotikus masszásban részesíteném még akár ma este!!Ápolt, igényes 40 éves férfi vagyok!Budapest és Pest megye!Pest megyében helyem is van!!Privát üzeneteket várok!!Zoli
Sziasztok!
Budapest /Reptér környékén pár vagy hölgy ma este?
L
Budapest /Reptér környékén pár vagy hölgy ma este?
L
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma (04.13.) estére.Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék fotós saját telefonotokkal!!!-masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Sziasztok!
Férfiként örömmel barátkoznék, ismerkednék budapesti hölggyel, párral vagy akár korrekt úriemberrel is, akit (akiket) az átlagtól jobban érdekel a szex és az erotika. Szeretném felnőtt, intelligens ember módjára megélni a szexuális vágyaimat. Párokhoz akár csak a hölgy, akár csak az úr vagy mindkettejük örömére is szívesen csatlakozom. Amennyiben arra szeretnétek találni valakit, hogy csak meglesse a szeretkezéseiteket, akkor is kereshettek. Pest megyei találka is érdekel, ha stimmelnek az elképzelések.
Férfiként örömmel barátkoznék, ismerkednék budapesti hölggyel, párral vagy akár korrekt úriemberrel is, akit (akiket) az átlagtól jobban érdekel a szex és az erotika. Szeretném felnőtt, intelligens ember módjára megélni a szexuális vágyaimat. Párokhoz akár csak a hölgy, akár csak az úr vagy mindkettejük örömére is szívesen csatlakozom. Amennyiben arra szeretnétek találni valakit, hogy csak meglesse a szeretkezéseiteket, akkor is kereshettek. Pest megyei találka is érdekel, ha stimmelnek az elképzelések.