Sziasztok
Fiatal férfi társaságot keresek akik kényeztetnék a páromat.
Fontos hogy sportos testalkatuak, és szörtelenek legyetek. Solo pasikat nem kerünk.
Fiatal férfi társaságot keresek akik kényeztetnék a páromat.
Fontos hogy sportos testalkatuak, és szörtelenek legyetek. Solo pasikat nem kerünk.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Sziasztok!
Vasárnap délelőtt Pesten?
Vasárnap délelőtt Pesten?
Sziasztok!
Én rá érnék most ha van kedvetek 3 kerületben a Duna Part panzióban vagyok.
40 éves sportos évek óta többesező swingerező pasi vagyok. (Ez egy válasz Fortissimo1 üzenetére (2025. 04. 19. szombat 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Én rá érnék most ha van kedvetek 3 kerületben a Duna Part panzióban vagyok.
40 éves sportos évek óta többesező swingerező pasi vagyok. (Ez egy válasz Fortissimo1 üzenetére (2025. 04. 19. szombat 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
magas kedves pasi kedves nőt keres
hosszú távra is

Kellemes estét! Szépvölgyin vagy Pesten,pár/ hölgy kb.fél 10-től? Két potens pasi...
22cm + jó vastag + 5-6 menet ?
Írj rám és atelheted! Párokat vagy nőket keresek
Hetero alapon
30 éves srác vagyok, kék szem barna haj
Írj rám és atelheted! Párokat vagy nőket keresek
Hetero alapon
30 éves srác vagyok, kék szem barna haj
Sziasztok pasit keresünk a hölgy örömére ma este
Sziasztok!
Ma estére keresek párt ahol csatlakozhatnék a hölgy örömére bpn, Pest megyében! Utazni tudok!
Sziasztok!
Ma estére keresek párt ahol csatlakozhatnék a hölgy örömére bpn, Pest megyében! Utazni tudok!
Sziasztok!
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Hölgyeknek szívesen segít jófej sportos úr! wave masszázs, laptop karbantartás, fuvarok, egyéb kívánság is jöhet privátban
Intelligens, izmos (nem izomagyú
) FÉRFI, jelenleg független!!
Esti vidám borozgatás, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére!
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!

Intelligens, izmos (nem izomagyú

Esti vidám borozgatás, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére!
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!

Hölgyet keresünk mára vagy hopnapra, ahol mi hölgyünk szeretné végignézni, ahogyan férfink szeretkezik a számára idegen hölggyel
Ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Holnap reggelre, délelőttre keresnèk, lányt , párt akit nem zavar ha a haját a farkamra csavarva sminkelfolyosan szopathatom, míg a párja megkötve nézi. Én 183/80, sportos, kemény farkú 44 éves hetero pasi vagyok. Tomi
Keresek: Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! Terhes nőt csöpögő tejes cicikkel! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Ha szereted az öklözést, vagy csak kipróbálnád, számíthatsz rám! Csak kukkolás is érdekel! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges! Kedvelem az erotikus beszélgetést!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 40-től 65 évesig!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 40-től 65 évesig!
Sziasztok! Ismerkednék, vékony, sportos, magas, fiatalabb sráccal. max 38 éves korig. Aranyos, rendszeresen sportoló lány vagyok, aki szeretetre vágyik
Írj nyugodtan!___

Sziasztok! Felnőtt 18+os csoportos társasjáték estét szervezünk 04.26.-án szombaton este 19 órától Budapesten! Ha szívesen kipróbálnátok, gyertek el! Erotikus töltetű, laza jó hangulat garantált!
Érdeklődj, érdeklődjetek, jelentkezzetek és gyertek el bátran!
Párok és hölgyek jelentkezését várjuk!
Érdeklődj, érdeklődjetek, jelentkezzetek és gyertek el bátran!
Párok és hölgyek jelentkezését várjuk!
Sziasztok valaki kedden délután majd?
Sziasztok.
Május 3.án házibuli jellegű privàt partyt szervezünk Piliscsaba mellett!(Üvegtigris)
Igényes környezetben,válogatott vonzó jó fej párokkal!
Szívesen látunk még normál vagy sportos testalkatú PÁROKAT 52 éves korig,akár kezdőket is!
Baráti hangulatban,kötelező dolgok nélkül.
Részletekért keressetek bátran privátban...
Május 3.án házibuli jellegű privàt partyt szervezünk Piliscsaba mellett!(Üvegtigris)
Igényes környezetben,válogatott vonzó jó fej párokkal!
Szívesen látunk még normál vagy sportos testalkatú PÁROKAT 52 éves korig,akár kezdőket is!
Baráti hangulatban,kötelező dolgok nélkül.
Részletekért keressetek bátran privátban...